Sada je: 05 kol 2026, 23:09.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

a dojmova kao dijete se ne sjećam.
Zira je napisao/la:jel i vi to lilly planirate u nedjelju u tuhelj!!??
tuhelj radi 15/08 , provjerila.
u tuhelju kao odrasla nisam bila niti jednoma dojmova kao dijete se ne sjećam.
inače smo uvijek išli u čatež i za te terme samo prst gore, odlične su, no cure mi nemaju putovnice pa mislim da ćemo se u nedjelju zaletiti na rano jutarnji kupanac u tuhelj ak već velite da je 3 sata u vrh glave!

.

. Ostala sam paf neki dan kad sam ih vidjela na TV-u. To nema veze s onih šta ja pamtim (prije nekih 6-7 godina su imali samo vanjski i unutarnji bazen, soba nije imala klimu, ljuti smo drugo jutro otišli kući uz živfčanu dvogodišnjakinju...a trebao je to biti lijep vikend
).

... ja ne mogu smisliti bazene.
sobe su lose - kupaonica je bila bljak, puna kamenca, hrđe, ostecena kada, pipa koja vapi za izmjenom perlatora, svjetlo nije radilo....
hotelski restoran nemastovit i jedva korektan.
konacna ocjena:...smjestaj i prehranu po mogucnosti izbjeci, pogotovo sto nije osjetno jeftiniji nego bilo gdje drugdje.

ciklama24 je napisao/la:Tuhelj mi je ok. Ne znam kakve su im sobe ali ovo ostalo je ok.
ali dobro, nisam valjda ocekivala toliku guzvu (bili zimi) pa sam sok dozivila, djeci je sve to bilo dobro

; švedski je stol i imaš sasvim solidan izbor fino pripremljenih jela. Iako je u hotelu prometno (uvijek je puno sportaša), na bazenima uopće nije bilo nešto ljudi što je meni pasalo obzirom da nisam neki ljubitelj namakanja. Osoblje ljubazno, a ne žifčano k'o na moru što je često slučaj, sve je tip-top čisto i svaki puta zaključim da meni more ni ne treba (onda me hvataju na mirise borovine
). Jedino mi žao što je kišilo pa, ovaj puta, nismo mogli šetati okolicom.Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.