Krumpirić je napisao/la:ja se slažem s nekim mišljenjem koje ču nedavno....da su rvatski građani odlučili odjednom od ljudi koji nisu skije vidli postat skijaški đetseteri.
Ne bih se složila s ovim. Skijanje nije niš' više fensi-šmensi od golfa, tenisa, jedrenja i sl.pa se opet ne priča kako se 100 ili 200 tisuća ljudi bavi ovim športovima.Osim toga, kad se kaže da je ovo godine na skijanje otišlo 200 ili ne znam koliko tisuća ljudi, vjeruj mi, daleko od toga da ih svih 200 000 skija. Ljudi jednostavno odlaze u zimovališta na odmor (i dio njih na skijanje naravno). Za mene će prvi oni koji me poznaju reći da mi umjesto krvi venama teče more, ali priznajem, nema tog mora ni plaže gdje se mogu odmoriti i napuniti baterije kao nakon 7 dana planine.
Što se nesreća po stazama tiče, mislim da je glavni problem što ljudi ili ne znaju ili ignoriraju pravila ponašanja na stazama i druga stvar, zabrinjavajući broj je onih koji sebe smatraju skijašima jer se eto mogu spustiti niz skoro svaku stazu, a da pri tom još uvijek u potpunosti (ili opće) ne kontroliraju ni skiju ni brzinu. Spoji ovo dvoje-i eto ti nesreće.

Uživam kad svako malo čujemo nekoga da se dere "Kaj si rekel? " ili "Ča si reka"
osječam se ko da sam na skijanju a ne u EU 

koje je o ho ho od staze jer opće nije imala pojma kako se zaustaviti). Ispred baby lifta (mislim smiješno mi ga opće tako nazvati jer u životu još nisam vidjela nešto na onu foru) red u kojem se čekalo od 40-50 min. da bi se opće popelo na potpuno zaleđenu stazu, a i zamjerio mi se jer je D. na njemu potrgala potpuno novu jaknu
.
.