Sada je: 05 kol 2026, 10:16.

Baby alarm

Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...

Moderatori/ce: Potica, Nana1971

Re: Baby alarm

PostPostao/la Megan » 28 sij 2009, 15:10

Ja bih za baby alarm ipak malo ulozila pogotovo ako ga se koristi dosta.
Mi smo kupili od Phillipsa, koristili ga par godina, nikad se pokvario nije.
Sogor kupio neki žnj u TL-u i vec ga dva puta nosio na reklamaciju, a ima ga par mjeseci...
Megan
ježim se par puta dnevno

PostPostao/la astra21 » 23 vel 2010, 19:52

Hmm,eto vidiš.. :( ,a mi smo isto kupili u TL onaj Bubu i radi bez prestanka savršeno,svaki dan od kad smo stigli iz bolnice s prvom bebom,već 4g! :)

Ovo je samo da obnovim temu! :faca
astra21
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Miki » 24 vel 2010, 11:12

Miki je napisao/la:ja tek sad razmišljam da bi mi trebao baby alarm (starija 5,5, mlađa skoro 3 :lol ) - jer ih planiramo ovo proljeće konačno prebaciti u dječju sobu i bojim se da ih neću čuti po noći

do sada stvarno nismo imali potrebe, ali eto sad mi treba i to najviše zbog ove starije :lol koja bi trebala spavati na katu pa se bojim da bi ako me ne uspije dozvati mogla onako snena početi sama silaziti a ja se toga još uvijek bojim - to je jedan od razloga zašto su još s nama :oops: (inače, one kad ja kažem da odu u dječju sobu, prvo krenu prema spavaćoj :lol )

:lol :lol
hvala vam što ste podigli ovaj topic

vidim sad svoj post i umirem od smijeha - naime, prebacili smo ih u njihovu sobu - prije ravno 3 dana
toliko o mom planiranju :lol

eh da, nemamo baby alarm, ali tražim neki povoljni
"All you need is faith and trust... and a little bit of pixie dust!" --Peter Pan

:lebdi
Miki
Samsungova kuharica

PostPostao/la astra21 » 24 vel 2010, 11:48

:lol ..ma da, i meni je ovo aktualna tema jer bi ovaj Bubu odnijeli baki kad ih čuva,a ja sada tražim neki drugi isto,povoljniji. :D
astra21
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Prethodna

Natrag na Mame (i tate!) u akciji

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.