29 sij 2009, 14:23
Rimaithor je napisao/la:Ako se ipak odlucite (ja navijam ZA), gledaj da imate kakvu terasu.
Mi imamo kucu, no 90% vremena provedemo na terasi.![]()
29 sij 2009, 14:25
a znas zasto sve to? zato sto za dijete nema boljeg nego kad svake godine ides na isto mjesto, imas svoju skvadru i cijelu godinu jedva cekas taj dan kad kreces. nema boljeg. i to ima smisla dok je dijete malo - kad naraste vise nije takva fora, prema tome ako imas mogucnosti - napravi to sada
29 sij 2009, 15:16
29 sij 2009, 16:15
, vrlo racionalno.
(to su me starci brainwashirali od najranijeg djetinstva
)
, mjesec, dva godisnje... nema tu racunice. Dakle rijec je o cistom luksuzu. A luksuz se po meni kupuje od viska para. To bi mi bio i presudni faktor kod kupovine vikendice. 29 sij 2009, 16:30
Dudley je napisao/la:- većinu slobodnog vremena bi provodili tamo, što znači da više baš nećemo zujati drugdje po obali, nema vikenda po Istri, Zagorju, Jelenovim Grebenima itd. A i nećemo baš imati puno love za takve gušte, s obzirom na ratu.
29 sij 2009, 16:32
, uredili pod, a to sve košta)29 sij 2009, 16:32
29 sij 2009, 16:39
Gle, je luksuz, ali je i činjenica da nekretnina ostaje.
29 sij 2009, 17:00
29 sij 2009, 17:05
mislim da ste svu mudrost rekle ovime - ne, ako ću se zbog toga morati puno odricati
svaki vikend samo na put ode 500 kn
većina staraca koji kopaju po kontejnerima nije razmišljalo o tome da će biti stari jednog dana.Tako i ja razmišljam,pa onda zašto ne ako se može sad,za 20 godina bit će kasno lupat glavom
29 sij 2009, 17:17
MaminMacak je napisao/la:Sad bi ti da mi vise ne filozofiramo, e ne moze, bas nas je krenulo![]()
29 sij 2009, 17:18
Dakle, sve one koje smo prepoznale Matildino mjesto, zašto ne organiziramo nekakvo druženje.29 sij 2009, 18:01
29 sij 2009, 23:48
30 sij 2009, 00:32
grozni je napisao/la:kako je postavljen naslov, mislio sam da je lova u džepu. onda čitam o kreditu i to povelikom...
30 sij 2009, 09:08
vaju,oko 6,a u 8.30 smo već tamo
30 sij 2009, 10:00
30 sij 2009, 10:04
Dudley je napisao/la:grozni je napisao/la:kako je postavljen naslov, mislio sam da je lova u džepu. onda čitam o kreditu i to povelikom...
Mogao bi to malo elaborirati...uostalom po čemu naslov implicira da je lova u džepu?
30 sij 2009, 10:07
30 sij 2009, 11:03
30 sij 2009, 11:13
svaki vikend samo na put ode 500 kn
To valjda ako ne koristite autoput, ili?
Nama je do Brača s trajektima vikend 1000 kn + diezel, autoputom.
Zato idemo samo na produzene vikende i to samo u predsezoni.
30 sij 2009, 11:18
medo14 je napisao/la:lijep je osjecaj imati nesto svoje na moru, ali financijski gledano se uopce ne isplati. Uzmes ukupnu godisnju ratu i usporedis je sa cijenom vaseg prosjecnog godisnjeg ljetovanja i u nasem slucaju je ispalo da bi mogli 30 dana ljetovati u hotelu za te pare koje bi dali za godisnji kredit za apartman. A u nasem slucaju mi ionako dulje od 30 dana ne bi mogli niti ljetovati godisnje. Ajd ako netko imam baku/djedu koji bi mogli s klincima ostati cijelo ljeto na moru, to mi je dobar razlog.
30 sij 2009, 11:25
Nadam se da primjećujete da se ne radi samo o našoj guzi, to ostaje i našoj djeci, a i unucima.
...
Naravno, poučak je, ako se ne odričeš nečega do čeg ti je jako stalo, go for it!
30 sij 2009, 11:34
Nadam se da primjećujete da se ne radi samo o našoj guzi, to ostaje i našoj djeci, a i unucima.
30 sij 2009, 11:37
Bolje je kupiti nekretninu u Zgb, iznajmljivati tu nekretninu cijelu godinu i isto imas nesto svoje na kraju otplate.
, ali to je sve kako tko voli.
30 sij 2009, 12:02
frrr je napisao/la:Dudley je napisao/la:grozni je napisao/la:kako je postavljen naslov, mislio sam da je lova u džepu. onda čitam o kreditu i to povelikom...
Mogao bi to malo elaborirati...uostalom po čemu naslov implicira da je lova u džepu?
sad ja k'o advokat...nmislim da nije htio reći da naslov implicira da je lova u džepu nego da je dilema kupiti nešto vlastito ili ne 'realna' jedino kad imaš tu lovu u džepu, kad bi kupila za višak love. dizanje kredita tu baca veliki uteg na ne stranu.
30 sij 2009, 12:05
mamashnita od noje je napisao/la:Nadam se da primjećujete da se ne radi samo o našoj guzi, to ostaje i našoj djeci, a i unucima.
...
Naravno, poučak je, ako se ne odričeš nečega do čeg ti je jako stalo, go for it!
to je poanta, za mene. potpis na ovo.
30 sij 2009, 12:07
30 sij 2009, 12:30
mamashnita od noje je napisao/la:krumpiric, ali idem za tim da onaj tko je i digao kredit za stan / kucu / app na moru napravio je to jer je mogao, a ne zato sto je nepromisljen ili glup. o takvima ovdje ne pricamo (nadam se), sto ne znaci da ih nema.
30 sij 2009, 12:33
mmar je napisao/la:Mi smo npr. ušli za dio novaca u dug,ali nismo gladni radi toga,o tome treba dobro razmislit i iskalkulirati sve.Pa nije valjda nitko toliko bedast da se uvali u kredit za app na moru i da mu to otežava život.Uplaćivali smo stambene štednje za djecu i kad je uletila ta ponuda dobro smo odvagnuli i zaključili da radije te štednje iskoristimo i imamo konkretnu nekretninu koja već sad vrijedi oho ho više nego kad je kupljena.I naravno naš je plus što možemo biti na moru dobar dio godine.E sad oko iznajmljivanja,pa ne bih puno računala na to,barem smo mi isto u početku mislili iznajmiti,ali onda kad smo sve namjestili,kad su naše stvari,odjeća,igračke,posuđe itd. tamo,pa nekako si ne mogu zamislit da mi se netko izležava u fotelji ili spava u krevetima,dobro to je isto vjerovatno individualno.