Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Re: Kišobran kolica

18 kol 2009, 22:30

maleni kotacici izgledaju nemocno :dunno

18 kol 2009, 22:35

Ina66 je napisao/la:ja još od srednje kćeri imam maxi taxi citi, odlična kolica koja se tkđ. više ne proizvode

proizvode se, samo se sad zovu maxi cosi citi i spadaju u skuplja kišobran kolica (1300)

18 kol 2009, 23:28

eh, krivo sam napisala - ta imadem :dada
mislila sam da ih više ne proizvode, odavno ih ne viđam u TL-u

edit: nisam krivo napisala, išla sam pročitati što piše: maxi taxi citi cx i koštala su tako nekako, 1100-1200

19 kol 2009, 08:33

ta MC citi su mi super, gledam ih od prvog dana.
djeluju mi dosta robusno za kisobran kolica.

19 kol 2009, 17:40

kolica danas odradila maksimir bez problema, tako da nisu nemocna

19 kol 2009, 17:49

bas mi je drago :zivili

21 kol 2009, 19:32

evo jos jednom da pohvalim kolica (valjda se necu urec)
iako kotaci djeluju mali odlicno drze na svim podlogama, jako su jednostavna za sklopiti i nisu duguljasta (kako ste pisali za energy), lagana su, svega nesto vise od 5 kg, jednostavno vezanje sa zastitnim djelom...
kostaju 1000 kn, sto i nije jeftino, ali neka zlatna sredina, mislim da se isplati s obzirom sta je sve na trzistu.

22 kol 2009, 12:34

mislim da i nisu baš jeftina s obzirom da su kišobran kolica..ali ako si zadovoljna cijena nije bitna :dada

24 kol 2009, 15:54

Kad smo tražili lagana kišobran kolica ja sam se bila zapalila za Jane Energy... i nigdje ih nisam mogla nać.. prestala se proizvodit.. i pala odluka na Maclaren.. i kupila sam Quest sport.... prezadovoljna sam kolicima... ne žalim niti jedne kune dane za njih a dala sam 1650kn zato jer smo kupovali na početku godine i taman je došao novi model...

Ma kolica su mi prepre.... :joy :joy :joy

24 kol 2009, 15:57

Čokolada je napisao/la:Quest sport

Mi smo mislili ta, ali bilo ih je jedino u jankomiru sto mi je kao drugi grad...
Ali ova su mi odlicna, a cijena je neka srednja...

24 kol 2009, 16:23

Dvoumila sam se između Quest sport i mod... i na kraju odličila za sport.. jedina razlika je u dezenu.. mod je malo šareniji a sport u 2 boje.. i na modelu sport ima traka.. i kad sklopiš kolica možeš ih nosit preko ramena kao torbicu... a pošto sam dosta sama sa malim ovo mi je super...

A kako su tek lagana i kako se s njima super manevrira.. ma milina... mogu slalom vozit između prolaznika.. :mrgreen:

23 lis 2009, 19:41

Mi smo Lanni uzeli chicoova kolica Liteway.Ja sam sa njima prezadovoljna,i ako su Lanni draza njena pocetna ,ali meni su ova puno prakticnija kada idem u kupovinu sama sa njom jer su manja i laksa.

28 vel 2010, 10:10

Rogue je napisao/la:ipak nismo kupili mclaren jer model koji nam odgovara nije trenutno u ponudi kod nas, a predugo nam je cekati da dode
onda sam mislila uzeti Jane energy, ali ona se vise ne proizvode (taj model) pa smo uzeli Jane sonic, navodno najslicnija tom modelu.
Opet je nekako ispalo na brzinu ta kupovina kolica ali valjda je sad sretnije nego prosli put.

moram pitati jesi još zadovoljna? Razmišljam o njima..

ili Mclaren triumph? Jesu ona bolja?Ljepša su :oops:

28 vel 2010, 12:50

Zadovoljna sam, iako je malac minimalno u kolicima pa mozda i nisam uocila sve mane.
Jako su lagana i lako se sklapaju, čiste, guraju, ne zauzimaju puno mjesta...i td.
Dvije su mi mane, jedna je zadnji sjedeći položaj za koji bi ja da je još malo viši, a druga je da su barem malo veci kotaci (iako McLaren ima iste). Na jako grbavom terenu ili jako sljunčanom, previse vibriraju.

07 ožu 2010, 16:27

na kraju sam kupila maclaren. Jes mi teško bilo dat pare, strašno sam škrta :oops: , al prekrasna su, i kad ih staviš preko ramena,lakša od vrećica spize :mrgreen
Sad ćemo vidit koliko su praktična. Svi ih hvale.

slika

07 ožu 2010, 18:49

Super su.
Zapravo su po dizajnu jako slicna nasim Jane.

07 ožu 2010, 18:51

Krumpi - super su!

ja se opet dobrovoljno javljam za otkup Jane energy kolica (nasa su ukradena a zaljubila sam se u ta kolica)

07 ožu 2010, 19:00

Plusic mislim da ti njih vise ne proizvode.

07 ožu 2010, 19:03

ne proizvode ih :(
proslu zimu sam bila u adaxu, mjenjali smo ledja kolicima (energy) i onda sam bas pitala prodavacicu jel ih ima medjutim objasnila mi je da ih nema i da nisu niti dobili neku adekvatnu zamjenu.
zato i pitam ako neka forumasica ima jane energy i misli ih prodavati da se slobodno javi :)
Meni jos uvijek trebaju za D., a trebat ce mi i za drugo dijete ;)

19 ožu 2010, 15:23

mene zanimaju chiccova kišobran kolica
nisam još ništa detaljno pregledavala, samo sam škicnula u obližnji "Vrtuljak" i vidjela da drže dva modela (jedan sa skroz malenim kotačima, cca 600kn i jedna malo "kompaktnija" al isto kišobran cca 1000kn) - ima li ih netko i kako ste zadovoljni?
nisam sigurna al mislim da su ova prva http://www.chicco.hr/ProductDetails/208 ... ght.wshtml
a ova druga http://www.chicco.hr/ProductDetails/474 ... iway.wshtm

19 ožu 2010, 15:26

link za druga http://www.chicco.hr/ProductDetails/474 ... way.wshtml

27 ožu 2010, 09:30

Krumpirić je napisao/la:na kraju sam kupila maclaren. Jes mi teško bilo dat pare, strašno sam škrta :oops: , al prekrasna su, i kad ih staviš preko ramena,lakša od vrećica spize :mrgreen
Sad ćemo vidit koliko su praktična. Svi ih hvale.

aaaa, ova kolica mi spašavaju život. Jučer smo ja i T prešetale preko 10km, navozale se po tramvajima, dizala ju uz stepenice u zgrade, niz, objesile na njh svu opremu, bracine stvari iz vrtića, ona ko zmaj, čvrsta, a ko pero lagana. A T ih iz nekog čudnog razloga obožava. Valjda su udobna :shock
Počinje mahati nogama čim ju sjednem i krenemo :mrgreen

27 ožu 2010, 09:40

:joy :joy :joy :joy :joy :joy

27 ožu 2010, 13:04

mama njonji, ja imam ova sa prvog linka, koristili smo ih svega nekoliko mjeseci jer sam namjerno forsirala hodanje, ali mogu ti reci da su vrlo laka, plus imas i remen da ih okacis na remen, ja sam ih nosila bez problema na 4. sprat sa sve djetetom i namirnicama u drugoj ruci.

Ja sam bila zadovoljna njima, medjutim jednoj mojoj prijateljici je na istim tim kolicima pukla ona osovinska sipka posle 3 mjeseca koristenja i ona mi je tada rekla da su ta kolica navodno za djecu do 15 kg :conf ,tako su njoj rekli kad se to desilo, moj K je imao 17.5 kg kad smo ih koristili, tako je bio i njen sin tezak otprilike.

27 ožu 2010, 13:58

Ajme meni.
Ove cijene o kojima pišete su odreda prestrašne. :ne

Naša kišobran kolica su bertonne, skoro ista kao ova Inina, a koštala su svega 190 kn.

Bratova su bila pune 3 godine - preko šljunka, trave, kamenja, pijeska, nema gdje ih nije bilo. :dunno
Također, tramvaji, busevi...
Lagana, sklopiva, možeš s njima što hoćeš.

I sada se curica vozi u njima.
No, budući da su zeleno-bež, morala su dobiti malo curičjeg obilježja, pa je mama pritefterila crvena i crveno-bijelo karirana srdašca uokolo. :srca
Jedina, uvjetno rečeno zamjerka jest tkanina kolica na kojoj se vide mrlje - upravo ono o čemu je Plusić pisala (kada dijete uvališ nakon pijeska i blata u njih), ali ako se odmah prebrišu vlažnom maramicom, nema problema.

Onaj dio o raspadanju kolica - e to me stvarno zanima - kako se kolica raspadnu? :da?
To mi više izgleda kao pjesnička slika nego što stvarno to mogu zamisliti.
Nisam srela nikoga kome su se bilo koja kolica - raspala. :dunno

27 ožu 2010, 15:44

podocnjaci forever je napisao/la:Ajme meni.
Ove cijene o kojima pišete su odreda prestrašne. :ne

Naša kišobran kolica su bertonne, skoro ista kao ova Inina, a koštala su svega 190 kn.

Bratova su bila pune 3 godine - preko šljunka, trave, kamenja, pijeska, nema gdje ih nije bilo. :dunno
Također, tramvaji, busevi...
Lagana, sklopiva, možeš s njima što hoćeš.

I sada se curica vozi u njima.
No, budući da su zeleno-bež, morala su dobiti malo curičjeg obilježja, pa je mama pritefterila crvena i crveno-bijelo karirana srdašca uokolo. :srca
Jedina, uvjetno rečeno zamjerka jest tkanina kolica na kojoj se vide mrlje - upravo ono o čemu je Plusić pisala (kada dijete uvališ nakon pijeska i blata u njih), ali ako se odmah prebrišu vlažnom maramicom, nema problema.

Onaj dio o raspadanju kolica - e to me stvarno zanima - kako se kolica raspadnu? :da?
To mi više izgleda kao pjesnička slika nego što stvarno to mogu zamisliti.
Nisam srela nikoga kome su se bilo koja kolica - raspala. :dunno

imaš skroz potpuno pravo. Mi smo imali ona jeftina modro-plava bubu i ja sam ih koristila (doduše, m nije bio od vožnje), al sad ih koristi jedan dečko i služe im super, nikakvih problema.
Gore sam napisala da sam kupila ova Maclaren jer me puklo i jer djetetu ništa novo kupili nismo--ono ko luda mater šopingholičarka, ne ko iz potrebe :oops:
Svejedno, moram reći da su iznimno kvalitetna, lagana i praktična. Stvarno. :dunno

27 ožu 2010, 16:20

Dobro, uvažavam ispričnicu. :lol

Ali mi je 1700-2000 kn zaista previše za igrati se šopingoholičarstva. :dunno
Nekako, dopustila bih kišobran kolicima da budu do, štajaznam, možda 700 kn (iako ne znam što bi to moralo biti tako nevjerojatno i spektakularno da prešiša tih relativno prihvatljivih 200-300 kn za koje imaš sve što takvim kolicima treba).
Ovaj ostatak od skoro 1000 kn i više, auff, tako fino bi se dao investirati u toliko puno zaista neophodnih stvari, što za kuću, što oko kuće, a što nekome na stopala, recimo... :cool

27 ožu 2010, 16:21

ajd nisu ova baš tolko skupa, sad mi je lakše :znoj

27 ožu 2010, 17:04

mama njonji mi imamo ova druga chicco kišobran i jako smo zadovoljni.
meni je prvenstveno bilo važno:
-mogu li se kolica spustiti u položaj za spavanje, znači ravno,
-imaju li košaru za stvari,
-velika kola, bar donekle, da možemo svuda,
-da su lagana za prenositi (ali da se opet ne sruše ako stavim dvi stvati na njih),
-da mi mogu stati u twingo,
-da su cijenom prihvatljiva.

nakon popriličnog mozganja i obilazaka svih dučana dječje opreme po Zd, jedino su ova chiccova imala sve ove stavke u kompletu i još smo potrefili na njihov popust od nekih 20% i imaju i termo vriću za zimu kao i kabanicu za kišu. ispada da su kolica sa ful opremom.
sad smo stalno u njima i uživamo svuda.

LP

27 ožu 2010, 19:00

Pa ja otprilike dijelim misljenje sa podocnjaci forever :mrgreen

Ono kaj sam ja dozivljavala kao kisobran kolica su bas to - najobicnija kolica perolake kategorije koja stoje uglavnom u autu, kad negdje odem ak curki dosadi setanje ili odluci ici u bilo kojem smjeru samo ne u onom u kojem mi idemo ;) da ju utrpamo unutra.
Nasa su toliko lagana da ih sklopljena doslovno nosim prebacena preko ramena sa trakom koju imaju u tu svrhu.

Sve ostalo kaj cure uglavnom nabrajaju kao potrebne karakteristike kk imaju nasa osnovna kolica.
Kkupovati kk sa istim tim karakteristikama mi je bacanje novaca.

Opravdano mi je jedino u slucaju sopingholicarstva i ne bi se bas okladila da necu podleci tome :lol

Fora mi je sada gledati nove modele, ali razum mi zbilja govori da mi to nije potrebno jer su mi oboja kolica ko nova (a zbilja su bila puno u upotrebi).

Isto tako mi je malo nevjerovatno to masovno raspadanje kolica (puj, puj da se ne ureknem :lol)
Odgovori