Sada je: 06 kol 2026, 12:11.

Superiorna ugradbena pećnica

Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...

Moderatori/ce: Potica, Nana1971

Re: Superiorna ugradbena pećnica

PostPostao/la lastavica » 31 ožu 2009, 10:47

je, znam :mrgreen: , no svejedno imam problem s nekim nedostupnim dijelovima pa gubljenjem vremena na skidanje svih dijelova ...
lastavica
Lastatrans

PostPostao/la Krumpirić » 31 ožu 2009, 10:50

azleja je napisao/la:Krumpiric, one ne rade ne principu prorpoznavanja brasna ;) vec je nesto drugo u pitanju, jer da je tako, onda bi sa njima isporucivali i to brasno :mah

ma znam, nisam blesava :lol
nego ne može postojati jedan program za kruh jer se ne peče jednako ni jednako dugo kukuruzni, obični, dinkel, sa sjemenkama, bez sjemenki, veći, manji...
Krumpirić
Cobra 11

PostPostao/la montenegrina » 31 ožu 2009, 11:12

Krumpiric, upravo zbog toga te pecnice imaju automatske programe i same odrede koliko sta treba da se pece i na kojoj temp, vjerovatno zbog gustine tijesta ili cega li vec, detalje ti mogu prenijeti kad pocnem da je koristim ;)
To je slican princip kao sto neke masine za pranje vesa imaju senzore i tacno odrede koliko treba vode za pranje ili koja centrifuga u zavisnosti od kolicine i vrste vesa... a obicni modeli inace trose istu kolicinu vode ilil jednu istu centrifugu, bilo da stavis 3 majice ili 5kg vesa.
"Bicu tu kad ti zatrebam, ja cu biti tu. Nije vazno koliko daleko ili blizu budem, doci cu trceci." - Petar Pan
Nekad bih samo da šetam po kiši… Da brojim korake i ćutim. Sama.
Nisu nam trebali pričati bajke o raju, sada od života očekujemo previše…
Nije mi se desilo ništa loše, ali sam čula neke loše vesti. Koje se dešavaju drugima.
Život nema opravdanja. Eto, tek tako te razbije…
Spustim glavu i krenem…Ogrnem se mrakom…
Kao da pada kiša, iako pljušti tuga…
montenegrina
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Lena » 31 ožu 2009, 14:05

ja sam majci kupila prije nekih 7 godina electroluxovu. sjećam se da je onda izašla na tržište i da su je neprestano reklamirali. uglavnom, ima programe. pizza, pečenje, biskvit itd. i kad uključiš program, ona odredi temperaturu, pali određene grijače i ventilatore po potrebi, sama se gasi nakon određenog vremena i kaže ti na koju razinu da staviš jelo. uglavnom, same pohvale za nju. onda je koštala nekih 6000kn, vjerujem da je sada znatno manje.
"The big wheel keeps on turning On a simple line day by day The earth spins on its axis One man struggle while another relaxes"
Lena
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Krumpirić » 31 ožu 2009, 14:08

cure, izvinjavam se ako sam partibrejker, meni to sve bezveze :oops: :oops:
samo da je kvalitetna pećnica koja dobro peče i da ima ventilator( da mogu više toga odjednom peć) i da je što višeg ene razreda, da ne troši bezeze struju, sve ostalo :bojajaja
Krumpirić
Cobra 11

PostPostao/la melita » 31 ožu 2009, 18:47

Jesi, partibrejker si, ti požrtvovana kuharice! Evo, našla sam ovu, možda je jednako dobra kao ona za 22 tisućice, iako ne vjerujem:

http://www.ugradbeni-aparati.com/ugradbena-pecnica-electrolux-eoc-69400-x-novi-model/121040/Electrolux
žuti pojas prvi dan :sumo
melita
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la frrr » 31 ožu 2009, 20:46

kužim sad
zaključak - men to ne treba. em ne pečem tako često em mi je baš gušt navirivat u pećnicu da vidim jel gotovo
even i as sick as i am
i would never be you
frrr
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la lastavica » 31 ožu 2009, 21:20

melita, vidim da ova ima i ono što ti tražiš i ono što ja tražim :mrgreen:
još da je cijena upola manja jer meni ne treba superiorna nego samočisteća, na žalost moje kuharske sposobnosti ne može popraviti nikakva pećnica :/
lastavica
Lastatrans

Prethodna

Natrag na Mame (i tate!) u akciji

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.