Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Re: Kupujem madrac i trebam pomoć

29 ruj 2009, 01:13

Baš sam danas malo pregledavala po Lesnini madrace i izležavala se po njima.
Odlučujem se između latexa i hladno ljevane pjene
A za što se odlučiti?

05 lis 2009, 11:02

Uh, i ja sam u fazi kupnje novog madraca. Ali ove gore spomenute verzije su mi preskupe. :/

Lani smo za dječje krevete nabavili madrace od tvrde spužve, sa nekakvim izbočinama i MM kaže da uživa na njima spavati. Međutim, dućan u kojima smo ih kupili zatvoren...

05 lis 2009, 11:03

mirbi je napisao/la:Uh, i ja sam u fazi kupnje novog madraca. Ali ove gore spomenute verzije su mi preskupe. :/

Lani smo za dječje krevete nabavili madrace od tvrde spužve, sa nekakvim izbočinama i MM kaže da uživa na njima spavati. Međutim, dućan u kojima smo ih kupili zatvoren...

Kakvi su to madraci?

05 lis 2009, 12:17

Tvrda spužva sa 7 masažnih zona. Nisu bili skupi. Također imaju presvlaki koja se pere u mašini.

05 lis 2009, 12:55

Mi smo i sebi i Marinu uzeli Hespove od aktivne pjene,da,skupi su,al je gušt spavat :dada :zzz

05 lis 2009, 13:07

Mi imamo Optimo Supra od pjene s nekim kockastim razrezom na površini, perive navlake, prilagodljive podnice. Skupo ko sam vrag ali preporodili smo se. Još smo morali doplatiti za veću dužinu. MM-a ne bole više leđa a i mene spašava sada kad samo na boku spavam.

05 lis 2009, 21:25

Danas sam u Solidumu u jednom dučanu naletila na nekakve nove madrace
Navodno bolji materijal od latex-a, pošto je 100% prirodan

http://www.sani-madraci.com/biolux.htm

Evo to je ta firma i taj madrac

Zna li itko išta o tome?

06 lis 2009, 00:53

Koliko je bitna debljina madraca?
Za njegovu udobnost? Te za njegovu izdržljivost i trajnost?

08 lis 2009, 16:51

Barbi je napisao/la:
Kakav madrac i podnicu ste kupili i kako ste zadovoljni?

Kupili smo ovaj krevet, samo u tamno smeđoj boji:
slika
Podnica je u kombinaciji s krevetom pa je takva kakva je, nisam imala što birati.

Madrac smo uzeli ovaj, između mekšeg i tvrđeg u istom modelu odlučili smo se za tvrđi:
slika

Ja sam prezadovoljna, to je točno ono što sam htjela, preudobno i super spavam, ništa me ne boli ujutro a u starom krevetu sam se znala buditi s bolom u rebrima.
MM nije toliko zadovoljan jer ga i dalje nešto boli na leđima no ja sam uvjerena da to s madracem nema veze.

Jako mi se svidja ovaj krevet! MM i ja vec dugo trazimo takav koji se dize pa me zanima gdje ste ga nasli? Hvala! :)

09 lis 2009, 08:00

nije li to meblov model?

pogledaj na meblo.hr

10 lis 2009, 08:25

Bila jucer na velesajmu, i nasla taj krevet! No, odlucili smo da za sada imamo druge prioritete, pa cemo pricekati...bitno da sada znamo gdje se moze naci! ;)

16 lis 2009, 11:12

Barbi, jel vam stigao krevet? Ja pikiram na Hespov krevet pa me zanima jeste zadovoljni s njim.

16 lis 2009, 11:22

momof3, ovaj moj je Hespov.
Lena, je stigao je ljetos još, jako sam zadovoljna i krevetom i madracom. Ispod podnice ima puno mjesta, sve rezervne deke, popluni i posteljina mi dolje stoje.

16 lis 2009, 11:51

Barbi je napisao/la:momof3, ovaj moj je Hespov.
Lena, je stigao je ljetos još, jako sam zadovoljna i krevetom i madracom. Ispod podnice ima puno mjesta, sve rezervne deke, popluni i posteljina mi dolje stoje.

taj sam i ja mislila uzeti. Mama mi ima već valjda 20 godina krevet s tim spremištem ispod. To je super stvar za spremanje popluna preko ljeta i ostalih đevreka. Pogotovo kad si u stanu pa je mjesto većinom slučaja problem.
Puno hvala :kiss

27 lis 2009, 11:18

Kupila za sada hespove podnice na Ambijenti na hespovom štandu su prodavali po 40% nižoj cijeni tako da sam ulovila mrak podnice po cijeni skoro pa osnovnih.
Ali bitna stvar je da sam stavila nove podnice i na njih stari madrac, koji je na federe i u jako, jako lošem stanju je, ali sa novim podnicama je jako dobro spavati na njemu.
Nevjerojatno koliko podnice znače!
Danas idem po madrac, mislim da je odluka pala na Optimo Comfora.

Obavijest onima koji kupuju madrace i namještaj, danas je u Lesnini akcija american express daje popust 10% na cijeli Lesninin asortiman, vrijedi od 18-22h.

28 lis 2009, 14:18

ima li možda netko Tempurov madrac ?
nešto sam malo gledao...
jest da je skup, no ako ga poreznici priznaju kao medicinsko pomagalo, onda ispadne bitno jeftiniji. samo treba pričekati povrat.

28 lis 2009, 14:21

Kupili jučer madrace Optimo
za mene Flexona, a za mm-a Comfora
Stižu tek za 3 tjedna, jedva čekam :dada

28 lis 2009, 14:36

Dormeo madrac s aktivnom pjenom, presavršeno + dormeo pokrivači i jastuci, nikad bolje nisam spavala, a ni odmorila se ;)

28 lis 2009, 15:02

koji dormeo točno ?
2+12 ?

28 lis 2009, 15:13

grozni - Da taj :dada

17 stu 2009, 11:31

Paws, jeste dobili madrace? Kako ste zadovoljni?

17 stu 2009, 11:44

Hajdi je napisao/la:Paws, jeste dobili madrace? Kako ste zadovoljni?

Stigao samo moj prije 4 dana, mm-ov dolazi u petak.
oduševljena sam i super spavam, koja udobnost, ma savršeno dobro spavanje!
Stvarno tko ima bilo kakvih i malih problema sa kičmom ili spavanjem isplati se dati svaka kuna za što bolji madrac.

Svaka preporuka za Optimo, iako oni nemaju tako jaku reklamu kao Hespo i Perfecta
Meni je Hespo bio pretvrd, kao i perfecta, a Flexona od Optima mi je baš bila po mojoj mjeri, mekana, a opet ne premekana

I jako je bitno kupiti i prikladnu(dobru) podnicu
Odgovori