Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Re: kako "konzervirati" stan?

27 tra 2009, 22:52

odo sad na jubito trazit filmice sa stakorima. prisilna radnja. :znoj

vrit. a zaintrigiralo me kaj se tolko ima trkeljat na temi di moras zaprt pokoji ventil, ostavit otvoren frizider, mrdat rolete i praznit postu..

:jadnimi

27 tra 2009, 22:58

gnyusno.

u tri klika dosla sam do tehnike štakorećeg isplivavanja iz skoljke

http://www.youtube.com/watch?v=UZ8MLB1Fy0E&feature=related

a to nije sve kaj morete nac u skoljci.

ko oce, nek se ide mucit gledajuci.. :lol

28 tra 2009, 06:11

kokomamac je napisao/la:gnyusno.

u tri klika dosla sam do tehnike štakorećeg isplivavanja iz skoljke

http://www.youtube.com/watch?v=UZ8MLB1Fy0E&feature=related

a to nije sve kaj morete nac u skoljci.

ko oce, nek se ide mucit gledajuci.. :lol

Naravno da sam pogledala... i još par drugih uz taj... o bože :shock: (sva sreća da kod nas nema zmija po školjkama :klanja )

Re: kako "konzervirati" stan? i malo o štakorima :)

28 tra 2009, 09:56

Meni je štakor ušao u kupaonu kroz WC školjku. Daska je bila spuštena pa je pregrizao onu cijev koja ide iz WC-a u zid :shock: Sve se dešavalo prije 10-tak godina. Kuća, visoko prizemlje.

Cijev je bila plastična. Ja sam se vratila kući i legla u kadu u kupaoni, i čula nekakvo kao škripanje, veselo se i dalje kupam i mislim si da nešto škripi iza perilice, završim kupanje, osušim kosu i pošto TO ne prestaje pogledam iza perilice, a ono štakor :shock: :shock: Dobro da mi nije uletio u kadu :shock:

Kako smo u to vrijeme imali i psa i mačku, prvo sam ubacila psa u kupaonu, počeo je grebati po vratima da hoće van. Nakon toga sam pustila mačku, ista stvar. :lol

Zatvorila sam kupaonu i čekala da se starci vrate s mora (tu istu večer). Na kraju ga je moj hrabri tata namlatio s metlom, na sreću kad je štakor počeo bježati zapetljao se u moju najlonku koja je u toj cijeloj zbrci pala s perilice u taj prostor iza. Pa ga je ošamutio i izbacio u vrt.

Zvali smo deratizaciju, oni su rekli da je pala neka rešetka između glavne kanalizacije i naše kuće, to su postavili i od onda ja bez straha sjedam na WC. :mrgreen:

Dakle, nije urbana legenda.

28 tra 2009, 10:21

Jel će meni netko napisat ovdje barem jel pomaže ako pustim vodu par puta prije? Mislim,jel ti štakori idu stvarno i kroz vodu i tamo gdje se wc redovno koristi,ili samo gdje ne?

mmar evo ja cu ti napisati... moji starci su jedne godine nasli stakorje gnijezdo u barci koja je sidrana nekih desetak metara od mula na kojem smo ih doduse vidjali ali nismo ni sanjali da mogu do barke. frajer je lijepo niz konop od veza (a stari ga je jos potopio utegom da ne pluta na povrsini) ronio na dubini od nekih metar, desetak metara do barke... pa sad ti vidi hoce li ti pustanje vode pomoci prije nego sjednes... :lol
ne da mu ne smeta nego mu kao sto vidis ne smeta ni slana voda.
jesi li ikad na konopima kojima su privezani brodovi vidjela veliki zeljezni kao tanjur? e to ti je upravo iz ovog razloga. ajme majko bjezim kao sto netko rece na recepte!!!

28 tra 2009, 10:25

prvo sam ubacila psa u kupaonu, počeo je grebati po vratima da hoće van. Nakon toga sam pustila mačku, ista stvar.

oprosti, ali :rolf tocno zamisljam scenu kak drzis jednom rukom psa ispod trbuha, ubacujes ga unutra, a drugom smjesta zatvaras vrata :lol

28 tra 2009, 10:41

LiKmama je napisao/la:
prvo sam ubacila psa u kupaonu, počeo je grebati po vratima da hoće van. Nakon toga sam pustila mačku, ista stvar.

oprosti, ali :rolf tocno zamisljam scenu kak drzis jednom rukom psa ispod trbuha, ubacujes ga unutra, a drugom smjesta zatvaras vrata :lol

:lol isto :rollin

uzas. sta li mi je trebalo da sve ovo citam :znoj

28 tra 2009, 11:04

kokomamac, bas ti hvala na ovom nadasve edukativnom filmicu s jubitoa :strah .
palunkice, bas ti hvala sto si s nama podijelila svoje iskustvo, kupanje, kada, stakor, psi i macke koji uplaseno grebu po vratima :strah .

a i ja ludaca idem opet otvarati ovaj topic a rekla sam da vise necu :bonk

28 tra 2009, 11:10

LiK, i meni je sada smiješno, a to je točno tako izgledalo :lol :lol

No onda mi niti malo nije bilo smiješno, iako se i danas čudim svojoj smirenosti u toj situaciji :lol

28 tra 2009, 11:23

vjerujem da ti nije bilo smijesno. nisu meni bili smijesni misevi kad smo ih imali, a di bi stakori. :ne

28 tra 2009, 22:23

Ma daaaajte... Imge, 17 kg???!!!????

Nemrem vjerovat koju temu ste nasle...necu guglat, necu gledat filmice..nije me strah.... :strah !!!!

28 tra 2009, 22:41

lilly, a hebaglgavrag, ak je i ribicka prica frajera iz sluzbe za lovljenje stakora i ako je dodao duplo - opet je mrcina imala 8,5 kila. uopce ne zelim razmisljati o tome, brrrrrrrrr.

a ovo nek otvore samo najhrabriji (to mi nije dalo spavati sa subote na nedjelju, hebala me radoznalost da me hebala radoznalost :strah ):
http://www.theworldsbestever.com/2007/1 ... nt-rat.jpg

28 tra 2009, 22:44

ma nije ti ovo kanalizacijski štakor nego neki njegov egzotični rođak za bunde. ;)

28 tra 2009, 22:47

kažu da je najbolja prevencija protiv dolaska štakora u wc izbjegavati ono što ja redovito radim - bacati meke ostatke hrane i korišteno ulje u školjku.

28 tra 2009, 23:02

Imge je napisao/la:lilly, a hebaglgavrag, ak je i ribicka prica frajera iz sluzbe za lovljenje stakora i ako je dodao duplo - opet je mrcina imala 8,5 kila. uopce ne zelim razmisljati o tome, brrrrrrrrr.

a ovo nek otvore samo najhrabriji (to mi nije dalo spavati sa subote na nedjelju, hebala me radoznalost da me hebala radoznalost :strah ):

Nis ja tu ne otvaram...

29 tra 2009, 05:40

Imge je napisao/la:a ovo nek otvore samo najhrabriji (to mi nije dalo spavati sa subote na nedjelju, hebala me radoznalost da me hebala radoznalost :strah ):

Izdržat ću...neću otvarati.... neću otvarati...... :mrgreen:

29 tra 2009, 05:52

Naravno da nisam mogla izdržati, ali nije ništa strašno niti išta neviđeno :mrgreen:

29 tra 2009, 09:27

Nisam otvorila, dosta mi je moje iskustvo :mrgreen:

Rešetka je neka rešetka između glavnom kanalizacijskog voda, koji je i inače pun štakora (tu žive Ninja kornjače) i ogranaka koji idu prema kućama. Ta rešetka upravo i služi tome da štakori ne šetaju po kupaonama :lol

Mi smo tada zvali deratizaciju (još sam bila sa starcima pa su to oni obavili) i oni su nam rekli za tu rešetku, a tko ju je postavio nemam pojma - mi nismo, vjerojatno je netko iz službe za kanalizaciju.

Ali meni se čini da se takve stvari stvarno rijetko dešavaju, mi smo imali peh :kima
Odgovori