Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
28 tra 2009, 21:32
P. ih je dobila za Uskrs, iz Hervisa, za 499 kn, bas Heelysice...
i kuzim da nije dobro za kicmu jer ako se ne voze hodaju po prstima, a kad se voze cudan je to oslonac..meni je to za povremeno ako se ide s kotacima, a kao tenke mogu svaki dan
03 svi 2009, 15:31
tko je kupovao sa taylorshoesa i koliko je carina ispala?
17 svi 2009, 14:11
e, bok svima.Jel mi moze netko rec gdje tocno ima za kupiti te tenisice sa kotačima i tocno koliko kostaju.Ajd pliz i nek bude sto brze.Hvala
17 svi 2009, 15:16
vuk je napisao/la:e, bok svima.Jel mi moze netko rec gdje tocno ima za kupiti te tenisice sa kotačima i tocno koliko kostaju.Ajd pliz i nek bude sto brze.Hvala

Procitaj 1. stranicu ovog topica:
viewtopic.php?f=93&t=49665&st=0&sk=t&sd=a
28 svi 2009, 13:32
Ja sam narucila sa taylorshoes-a i to dva para odjednom i nisam platila nikakvu carinu.... Malo je skuplja postarina jer su cipele dosta teze od obicnih ali eto....
02 lip 2009, 22:59
joj i moja me pili da joj kupim...nisam popustil, malo ju je prošlo, na svu sreću
17 ožu 2010, 10:32
i moja ih je poželila

. i sad sam na sto muka.
kakvi su dojmovi onih koji ih duže koriste ? meni se one čine teške i s kotačićima i bez njih
17 ožu 2010, 10:45
dojmovi?
svakojaki
evo mi ih imamo već godinu dana, u startu kupili broj veće pa ih još ovo proljeće može vozati.
Bila je glavna faca s tim rolama, padala na početku vrlo puno, ogulila koljena i hlače, dovoljno je kamenčić da zapne i padne,
ako kupujete, neka to bude kvalitetno, ove naše su heylice, skuplje su. Poslije sam vidjela i ove jeftinije varijante i koliko sam vidjela dosta se slabo vrte kotače i dosta sporo voze. Na kraju klinci se nisu uopće mgli fino voziti.
Težina nije tako problematična, sad po zimi je cura skinula kotačiće i nosila tenisice normalno.
17 ožu 2010, 12:05
Medo hvala na dojmovima
Vidjela sam jedne bijele s plavim cvjetićima na Amazonu i baš su mi se svidjele i sad se tope moji argumenti za ne
17 ožu 2010, 12:39
MI smo ih kupili u Rosesu, u outletu. Heeleys za 230 kn. Isto broj veće...da se nju pita, ne bi se skidala iz njih, ali ja to ipak malo reduciram.
25 ožu 2010, 13:19
dojmovi - prvo vrijeme ih je imala uglavnom u verziji s kotacicima, nije padala uopce (12 godina), a onda se izdovoljila i cijelu zimu su bile u verziji tenisica. Kao tenisice su super - debeli dzon, cvrste, trajne.
Sad kad konacno valjda stigne proljece, bas me zanima hoce li joj napamet pasti opet stavljati kotacice.
25 ožu 2010, 13:22
Kao tenisice su super - debeli dzon, cvrste, trajne
nisu prekrute? Kad gledam djecu tu kako hodaju u njima, cini mi se kao da se uopce ne savijaju.
25 ožu 2010, 13:48
mi ih još nismo kupili, išli smo ih probati ali nije bilo broja

No naučila sam da se piše tenisice a ne tenesice
27 ožu 2010, 19:18
Nana1971 je napisao/la:dojmovi - prvo vrijeme ih je imala uglavnom u verziji s kotacicima, nije padala uopce (12 godina), a onda se izdovoljila i cijelu zimu su bile u verziji tenisica. Kao tenisice su super - debeli dzon, cvrste, trajne.
Sad kad konacno valjda stigne proljece, bas me zanima hoce li joj napamet pasti opet stavljati kotacice.
moja ih evo nosi vec trecu sezonu, ne iste nego Heeleysice ima vec trecu godinu za redom, ako se ne varam. Uglavnom ja sam otpocetka bila odusevljena koliko su to tople cipele za zimu i koliko se dobro drze. Ove sada nosi dvije godine, svakodnevno. Izgledaju izraubano ali meni je nevjerojatno da ih jos uvijek moze nositi odnosno da su u nosivom stanju
Super tip za Four Roses, ici cemo tamo kupiti nove.
12 tra 2010, 09:15
Prolazila sam pored Planet obuće i oni imaju sada tu verziju tenisica,kakve su kvalitete ne znam,ovako izgledju ok
12 tra 2010, 09:18
Gdje u Rosesu? I moj ih hoće a nemam baš argumenata zašto ne.
24 svi 2010, 11:45
- mali update ako nekog zanima, sinak me navuko da mu kupim to ružno čudo od tenisica, u office-u ima od 499 do 699, uz ove za 699 dobiju se još neke gratis (za Roses ne znam, to mi daleko)
- u hervisu imaju te iste za 699 i neke no name za 149
- trebala sam naručit preko neta, al njemu su trebale baaaaaš sad- edit: i pao je u njima već sto x, uopće ga ne mogu gledat
24 svi 2010, 12:07
viki, moj je naucio pomocu nekog filmica na netu, mm je s njim trenirao i trenirao nekoliko veceri zaredom. postao je pravi profic na kraju