Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Re: Ugradbeni ormar

31 svi 2009, 14:15

U cijenu ulazi sve, kako to misliš, pa neću parcijalno kupovati ormar valjda? :mrgreen:
Konkretno, moj ormar će biti kutni u L, 180x190 cm, imat će tri šipke za vješanje - dvije za "kratko" i jednu za "dugo" vješanje, četiri duboke ladice, ostalo je sve u policama, ima četiri klizne stijene - vrata, naravno vodilice jer šta bih s kliznim vratima bez vodilica :lol, fronte u kombinaciji svijetlog i tamnog iverala isprecijecano metalik linijama, jedna cijela fronta je zatamnjeno ogledalo.
Konačna cijena (radila sam neke izmjene) je 11.026 kn.

31 svi 2009, 15:55

Mi imamo nekoliko ugradbenih ormara i biblioteku koje su radili dva decka koje sam preporucila Tinici i jos najmanje dvadesetak prijatelja. I svi odreda su jako zadovoljni. Nama je ponuda od devet različitih prozvođača i izvođača bila 40% do 50% skuplja od ponude navedena dva dečka. Razlike u izgledu i materijalu nema (materijal smo sami birali). Namještaj je "star" 5 godina i do sada nismo imali niti jedan kvar, niti prigovor na izvedbu ili kvalitetu.

01 lip 2009, 08:15

lara, moze meni broj od tih tvojih majstora na pp?

01 lip 2009, 14:51

i meni molim :D

30 srp 2009, 00:15

Moze i meni broj? Hvala

30 srp 2009, 21:37

Naš ugradbeni ormar iz Ar.Nela iz Rijeke, 3 m visina, 2,5 m dužine, bočne strane i pod (bez stražnje strane), s policama, dvije šipke za vješalice, dvije ladice, klizna vrata od bijelog iverala, u sredini Lacobel staklo, sve to za 7000 kn. U Eduru me tražili za to isto 15 000 kn.
Dečki brzi i uredni.

30 kol 2009, 21:07

Molila bih cure (relativno hitno) informaciju!
Budući da su nam na budućoj kući trenutno razvodili plinske cijevi po podu, a na to će ići još stiropora i glazure 6 cm...proveli su cijevi tamo gdje sam zamislila ugradbeni ormar...
Da li je za ugradbeni za ubušavanje vodilica dovoljno tih 6 cm glazure ? :dunno

30 kol 2009, 21:24

suzaks je napisao/la:Molila bih cure (relativno hitno) informaciju!
Budući da su nam na budućoj kući trenutno razvodili plinske cijevi po podu, a na to će ići još stiropora i glazure 6 cm...proveli su cijevi tamo gdje sam zamislila ugradbeni ormar...
Da li je za ugradbeni za ubušavanje vodilica dovoljno tih 6 cm glazure ? :dunno

Kol'ko sam ja gledala majstore na djelu , mislim da bi to trebalo bit dovoljno. Opet, možda to ovisi i o dužini vodilice, visini i općenito, veličini plakara... Zapravo, ne slušaj me, više sam gledalla majstore nego njihov rad.

02 ruj 2009, 15:39

Suzaks donja sina u pod ne mora da se busi. Moze da se lepi dvostranim lepkom. Tako da uopste nema potrebe da ti buse. :dunno

27 lis 2009, 12:23

Podižem topic :) Barbi jesi zadovoljna ormarom?

29 lis 2009, 09:23

Evo da se i ja ovdje nadovežem, kupujemo kliznu stjenu. Dalo nam par stolara ponudu i cjene su nam ogromne.
Jučer nam bio dečko iz Akrona u Rijeci i napravio ponudu puno manju od stolara. Sad mene zanima kvaliteta Akrona. Sve to izgleda super, vodilice, okviri al htjela bi čut kako je to pri stalnom korištenju?

29 lis 2009, 16:52

Odlicno. Uopste nemoj da se dvoumis. Akron je sinonim za kvalitet. :faca

29 lis 2009, 16:59

mi smo radili ugradbene ormare kod Akrona, sad im teče 10 godina :mah

29 lis 2009, 17:46

MAJA Skopje je napisao/la:Suzaks donja sina u pod ne mora da se busi. Moze da se lepi dvostranim lepkom. Tako da uopste nema potrebe da ti buse. :dunno

meni je naljepljena i čvrsta.

29 lis 2009, 18:04

Hvala svima na informacijama!
Koristilo nam kad se odvijalo!

30 lis 2009, 09:17

Hvala vam puno. Jučer smo bili i u Eduru. Klizna stijena potpuno ista a korpus je u Eduru deblji ali nam nije toliko bitno jer su to police za cipele i lakše stvari. Uglavnom Akron 7.800,00 kn, Eduro 10.400,00 kn.
Akron ima besplatnu dostavu i montažu, Eduro 1.000,00 kn zaračunao montažu.
Ponude od dvojice stolara 12.000,00 kn. :conf
Tako da definitivno Akron, vjerujem vam na riječ. Hvala. :mah

30 lis 2009, 09:54

srećice, sad si mi dala misliti. možda bi ipak trebala otići i u Akron po ponudu.
imam ponudu od edura i nisu mi rekli ništa o posebnoj naplati montaže :conf . s tim da do kraja 11. mjeseca imaju neki popust od 25% .

30 lis 2009, 10:46

Da imaju popust do 01.12. i nama je ta cijena sa popustom. Nama je 55 km udaljenost od njihovog salona i zaračunali su 6,00 kn po km, znači 330,00 kn i još oko 300,00 kn montažu klizne stjene i isto toliko montažu korpusa.
Odgovori