Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Re: Habyland

30 stu 2009, 00:23

Palunkice, mi cemo slaviti u Habylandu za 10 dana pa mozes doci u izvidnicu ;) . Lukas si zeli tamo i samo tamo. Necemo vikend nego na sam rodjendan jer zelimo izbjeci guzvu. Isti taj popodnevni termin. Tortu hoce Teletubbiese :lol . Pozvat cemo 13 djece, a uzeti onaj small paket za 9-12 jer nema sanse da nam svi dodju.

30 stu 2009, 10:19

Tanja, može, dođem u izvidnicu.

Ja ću isto prijaviti manje djece....

30 stu 2009, 11:24

Evo, rezervirala sam. Kažu da su promijenili pravila i da je prvih 1/2 sata u igraonici, onda 1 sat gore i još ostatak natrag u igraonici. I da ne izbacuju djecu nego mogu ostati duže.

Bunila sam se jer ne možemo nositi sokove dole, to nikako ne daju, ali kažu da će mi spakirati za doma :dunno Mislim, kaj će mi polupopijene coca cole i sokovi za doma :dunno

Naravno rezervirala sam za manje djece, u tom slučaju je torta za manje djece, a sve ostalo se doplati 60 kuna po djetetu. To mi izgleda OK. Poslat će mi mogućnosti za torte mailom.

Rezervirala sam za petak, kažu da vikendom zna biti gužva, taj petak je zadnji dan škole pa se nadam da su klinci još tu.

30 stu 2009, 11:30

palunkice, ma bit ce ti dosta klope, ne boj se. vidis kolika je bila nasa torta - naucena za 20 djece - i od tog se nije pojela ni trecina. ostatak su donijeli roditeljima dolje i mi smo pojeli drugu trecinu i jos je ostalo, tako da ti je sigurno bolja opcija manja torta i najava da dolazi manje djece.

sretno :rodj
klinci ce sigurno uzivati :hug

12 vel 2010, 23:39

A jel ima taj Habiland (mislim na onaj u Slavonskoj aveniji) neku stranicu na internetu di se moze procitat kaj nude za organizaciju rockasa, cijene...? Ja koliko god uguglavala nisam uspjela nista pronaci. :dunno

13 vel 2010, 02:28

http://www.habyland.com/

13 vel 2010, 10:45

Tamo ti slave i veći. Curica od moje prijateljice baš danas slavi 12 rođendan :D

14 vel 2010, 20:02

Aha! Fora je u "y"! :lol Ja pisala stalno Habyland sa "i" pa zato nisam nis nasla! Tnx, Tanja!

16 vel 2010, 14:39

Cure, jedno pitanje...
D. izrazila želju da slavi rođendan u Habylandu i danas sam mislila otići rezervirati, ali sam jutros naletila na mamu jednog dečka koji ide s D. u razred i rekla mi da joj je sin nedavno tamo bio na rođendanu i da je bio totalni fijasko.
Naime, klinci su normalno jeli, pili sokove, a nakon toga je u toj prostoriji ugašeno svijetlo i klinci su ostatak rođendana skakali, a da više nismu mogli dobiti ništa za piti, nikakve grickalice i sl. :conf
Tek kad je tata od slavljenika zatražio da mu dovedu vlasnika, animatorice su ostatak sokova i grickalica odnijele u prostoriju za roditelje pa su klinci išli kod njih kad su bili žedni.
Mislim, 2 300kn je pozamašna svota da bi mi djeca išla žicati čašu vode ili išla u WC piti.

Pitanje: da li je to još uvijek tako ili djeca tijekom cijelog rođendana mogu do sokova i sl.?

16 vel 2010, 14:48

Je, tako je, ali nije ti to baš takav fijasko. Popiju i pojedu gore, onda pizze koje se nisu pojele i torte dobiju roditelji. Uvijek mogu tražiti vode, a obično ima vode kod šanka, pa klinci i ne traže više.

Oni su gore ukupno sat vremena i za tih sat vremena se napiju coca cole i sokova i to im je dosta. ostatak vremena tak i onak skaču po spravama

Tamo ti je dobar rođendan, ne brini :mah

16 vel 2010, 15:01

2300 kuna :angry
đizus, koja cifra.

16 vel 2010, 17:09

Bome skupo.

16 vel 2010, 17:13

Da, sa sokovima i grickalicama je kako Palunkica pise. Nama su i pizze i tortu donjeli dolje kod roditelja, a djecu su uredno cekale case s vodom dok su djipali po igraonici. Po meni je to dobro rijeseno.
Cjena ovisi o broju pozvane dijece, ali nije jeftino.
Nama je bilo predobro.

16 vel 2010, 17:49

Znači, proslavom su vam klinci bili zadovoljni. Ništa, odoh danas do tamo.
Što se cijene tiče, ne, nije jeftino u svakom slučaju, ali u Bg sam samo za iznajmljivanje igraonice plaćala 250 eura + piće, hrana za klice, catering za odrasle (to se kakti podrazumijeva) i torta. Pa kad se sve zbroji ... :shock

16 vel 2010, 22:00

Mi bi pozvali sigurno 20 djece pa bi nas to kostalo 2500kn! To mi se cini strasno puno! Jel barem za te novce u vrijeme rodjendana onaj dio di se skace rezerviran samo za slavljenika i njegove goste ili ima jos hrpa druge djece? I dal se slavi istovremeno tamo vise rodjendana kao npr. u BIbu ili ne?

16 vel 2010, 22:26

Ne. Paralelno bude i po 2-3 ročkasa i tada je strašna gužva.
Meni je ovo za sokove totalna nebuloza. Pitala sam osobno zašto i taj dio ne prebace kod roditelja pa nisu imali odgovor. :/

17 vel 2010, 00:15

Vikendima bude guzva ali preko tjedna ne. Mi smo slavili preko tjedna i osim jos jednog rodjendana nesto starijih klinaca nije bilo nikoga.

17 vel 2010, 00:16

Mi isto u petak, bili su naši i još jedni. Nije gužva ni blizu kao u Bibu

17 vel 2010, 09:18

Mi bili ponedjeljak i bili jedini. To za sokove je i meni bezveze.

17 vel 2010, 09:32

Sad ste me totalno s ovom gužvom :shock
Mi smo mislili slaviti u subotu od 14,3o h pa nadalje.
Opće ne znam kako bih to izvela preko tjedna... pola roditelja je na poslu do 17,3o-18h.
Koji je opće termin nakon ovoga u 14,3oh?

17 vel 2010, 09:35

Preko tjedna je termin 17-20h, ja ga pomakla na 17.30-20.30h :dunno .

17 vel 2010, 09:55

mi bili na rođendanu, oduševljen je bio
namjeravala sam mu tamo organizirati rođendan ali odustala zbog cijene, isto imamo oko 20 klinaca pa plus sve ostalo, meni preskupo

17 vel 2010, 10:35

Termini su od 17.30 preko tjedna. Tako smo i mi imali. To je skroz OK, većinom roditelji stignu. Teta animatorica ode u 20.30 i onda klinci imaju još pol sata da se izludiraju i doma.

17 vel 2010, 11:33

Ajmeeee koje cijene :shock pomislih da ne vidim dobro :lol Nema šanse.
Mi ćemo se i dalje držati našeg dvorišta vulgaris. :lol

17 vel 2010, 11:41

Da fakat je skupo.
Mi godinama slavimo u jednoj igraonici,
cijena je 800 kuna za 20 djece.
Jako slatko uređeno, dvije tete se cijelo vrijeme njima
bave i uvijek su klinci oduševljeni.
Dobije poklon, npr. R. je za 8 rođ. dobila Kitty sat, a
svako dijete dobije neku sitnicu, tipa špangica, autić,...
Ovakva cifra mi je bezobrazna :dunno

17 vel 2010, 13:59

Ovakva cifra mi je bezobrazna

I meni! A ne vidim neku bitnu razliku u odnosu na Bibo (iste mane: vise rockasa istovremeno, druga djeca na igranju...) osim kaj je sve vise fensi smensi i kaj je u te novce uracunata torta i fotke a tam nije. A Bibo kosta oko 700kn kolko se sjecam. :dunno

17 vel 2010, 14:16

franika, nije baš tako. Osim uračunate torte i fotki imaju i sat vremena vođenog rođendana u rođendaonici s dva animaotra, i nadzor jedne animatorice cijelo vrijeme. Plus, rođendani su općenito manji i nema ih po 10 kao u Bibu nego max 3. mi smo do sad bili na nekoliko rođendana i niti jednom to nije bio takav kaos i nered kao u Bibu. I prostor je puno ugodniji, čišći.

17 vel 2010, 15:02

Ali svejedno 2500 kn za 3 sata zabave :strah

17 vel 2010, 15:59

ma i ja mislim da je previše
plus torta, plus dok platiš cugu svim roditeljima koji ostanu - a ostane ih brdo, plus ovo plus ono - zbilja tu mač

17 vel 2010, 16:03

Dunja, moze biti, ali ipak je to PREVISE PARA!! Pa za te novce mu kupim Playstation 3 ili Wii!! (koje si silno zeli!)

plus torta

Cek, kak plus torta? Kaj nije torta uracunata u cijenu?
Odgovori