Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Re: SNIŽENJA U H&M-u

25 kol 2009, 10:35

Ja sam crvicu uzela prsluk (onaj kao Montica), jakne nisam ni trazila :oops: Prerano mi još. :lol

29 kol 2009, 23:45

Bili danas u Celju. Za školarku sam našla dosta toga, ali niš sniženo...za bebača slatkih hlačica divljih kombinacija po 6 eura, više ko trenirke, a za nas velike tak tak....ubola dvije marame i tri majce :conf
I dosta je velik izbor za trudnice, i dosta je sniženo. Možda da stavim tu info na trudnički forum? Nisam zagledala u detalje jerbo nisam trudna :mrgreen:

29 ruj 2009, 09:19

Ja idem u cetvrtak u Graz pa javim sta ima u H&M-u. Bas se radujem i jedva cekam. Idem na cijeli dan pa se nadam da ce shoping biti uspjesan. :bis

29 ruj 2009, 12:38

ja bila prošli tjedan u munchenu. nema baš sniženja ali cijene h&m-a su svakako prihvatljivije od ovih kod nas.
izbor za bebače super, ženski tak tak. muški nisam ni gledala a mm si nije niš našao. istina on nije neko mjerilo jer baš ne ljubi h&M ;)

30 ruj 2009, 12:29

Samo info, prsluci u H&M -u za 10E skuplji nego u Zari,a skoro pa isti ,sva sreća pa vidla na vrijeme. :mrgreen:

30 ruj 2009, 12:42

tražila sam šogoricu da mi kupi plišanu trenirku 110
donji dio 13 eur-a a gornji 18 eur-a
bile su prije u kompletu 10 eur-a :dunno

30 ruj 2009, 14:02

to je puno ciara

06 lis 2009, 14:55

jel bio tko u zadnje vrijeme u ljubljani

06 lis 2009, 15:08

mi smo bili u petak u Austriji
snizena je ljetna roba
djecje trenirke su 18eura
R. sam kupila hrpu toga, sebi tri stvari... :/

07 lis 2009, 11:51

Bila sam u cetvrtak u Grazu i mogu reci da sam malo razocarana sa h&m-om. Za dijecu je bilo dosta probrano broj 110 koji sam trebala skoro nije nista bilo a i ono sta sam nasla nije mi bilo nesto ili je cijena bila stvarno malo previsoka. Jer majice koje su po 13 eura mogu naci i u Zagrebu. Bili smo u centar west i u seiersberg centru i ponuda je skoro ista. Brojeva 98 i 128 ima kao u prici a ovo sto sam ja trebala gotovo nista. Za odrasle po meni isto los izbor, cijene previsoke.
Mozda drugi put bude bolji izbor a mozda smo isli i u krivo vrijeme kad se sve vec probralo.
A jedva smo docekali kad cemo ici. :dunno

C&a je za klince ok a za odrasle nista posebno

23 vel 2010, 14:19

Dali je skoro tko bio u Austriju u h&m-u? Zanima me dali su dobili proljetnu robu ili još prodaju zimske ostatke. Hvala na odgovoru.
Nadam se da nisam jedini h&m ljubac. :mah

23 vel 2010, 14:27

mamma2x je napisao/la:Dali je skoro tko bio u Austriju u h&m-u? Zanima me dali su dobili proljetnu robu ili još prodaju zimske ostatke. Hvala na odgovoru.
Nadam se da nisam jedini h&m ljubac. :mah

dio proljetne kolekcije je već bio u dućanima kada sam se vraćala sa skijanja a to je bilo prije više od mjesec dana

24 vel 2010, 11:11

dio proljetne kolekcije je već bio u dućanima kada sam se vraćala sa skijanja a to je bilo prije više od mjesec dana[/quote]

Hvala na informaciji. Ionako idem kroz nekih mjesec dana pa će do tad valjda biti veći izbor. A morala sam pitati :D
Odgovori