Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Re: najljepše plaže Hrvatske

22 srp 2009, 16:50

Hajdi je napisao/la:Meni je divna plaža u Baški ali gužva je u sezoni nevjerojatna. Obožavam sitne oblutke i sitni pijesak u moru, a dubina se blago spušta.

slika

Inače u okolici Baške ima divnih plaža koje su dostupne samo barkom ili malim brodićem. Dvije takve su Vela i Mala Luka.

Nudistička plaža Bunculuka.
slika

potpisujem.
ovo ljeto je moje starije dijete naučilo plivati baš na veloj plaži u Baškoj ii sad mi je još više :srca

inače duuugo sam obožavala plaže u i oko splita jer su mi to plaže koje su mi obilježile djetinjstvo. :sentimentalnismajlićkojiuzdiše:

23 srp 2009, 08:31

u Baški, mazilice, u Baški ;)

23 srp 2009, 09:03

mene je ove godine oduševio bol, brač opčenito, divno more! no mi se nismo kupali na zlatnom ratu nego kojih par sto metara prije i bili smo početkom srpnja tako da nije uopče bilo gužve.
inače spominjana baška na krku je lijepa kao i brela+divno plavo more, ali prekrcate za moj ukus dok npr. palmižana me totalno razočarala :dunno .
nemam neke omiljene plaže.
ne volim gužvu nego zabačena mjesta, ali s djecom su kriteriji odabira malo drugačiji nego kad sam išla na plažu s ručnikom i knjigom po rukom bez brige i pameti tako da se sada prilagodim curama. može sve gdje nema puno ručnika, gdje je sitni šljunak za premetanje po kanticama (pjesak niti sad ne dolazi u obzir!!!) i da nema ježeva.

23 srp 2009, 09:16

znam, znam :oops:

inače ni ja nisam neki ljubitelj gužvastih plaža, rađe bi na neku osamljenu do koje se tešklo dođe, ali.... djeca.

išli smo ovo ljeto do Stare Baške i sa ceste smo vidjeli jednu fantastičnu plžu u jednoj uvali do koje se može doć s mora ili po nekoj kozjoj stazi s ceste. a to je mom Jošku neizvediv pothvat, Tinu je samo razlog za prigovore, on je ionako po mom mišljenju preurban.
:roll:

05 kol 2009, 10:50

Definitivno za mene otlkriće - Sakarun na Dugom otoku...

05 kol 2009, 11:30

Mislim da je Saharun ;) Meni se isto svida. Boja mora je predivna!

05 kol 2009, 11:48

thinkPINK je napisao/la:Mislim da je Saharun ;) Meni se isto svida. Boja mora je predivna!

I ja sam tako mislila, ali ovi tamo tvrde da je SaKarun :conf

05 kol 2009, 11:51

A da? Ja mislim da imam bas razglednicu na kojoj pise saharun :conf
Evo provjerila, imam! saharun je!

05 kol 2009, 11:54

Negdje piše Saharun, negdje Sakarun...očito je i jedno i drugo točno

ljutiti edit - evo link, jer se onak ne vidi potpis

http://www.dugiotok.hr/images/wallpaper ... karun2.jpg

05 kol 2009, 11:56

MON :mah

07 ruj 2009, 10:13

Velika Duba - Živogošće (divlja plaža totalno - jako slična Žuljani)....totalni mir i divljina.... :proljece
slika

edit ispravka:
na slici malo krivo piše - ova uvala se zove Velika, a ne Mala Duba...

07 ruj 2009, 13:50

ajme bila sam prosli vikend na peljescu, zuljana, cuvena uvala vucine - raj na zemlji!

07 ruj 2009, 14:14

samo što je plaža u Žuljani puna katrana :roll: meni su svi šugamani tamo uništili :/

07 ruj 2009, 14:37

Meni je Žuljana s plažama :1

07 ruj 2009, 14:44

evo ja kao makedonka glasam za Brela, sorry nemam sliku ali meni je Brela najdraza

17 ruj 2009, 23:54

Uverljivo najljepša plaža mi je Proizd... :kiss na Korčuli..

A ja mislila da cu prva napisati ovo :kiss
Tinica, oli vi zalazite tamo (to ja nabadam po luski ;))?

Proizd je neusporediv jer nije devastiran, sasvim je prirodan i nema guzve. Jedini minus je sto najljepse plaze nemaju hlada.

Od ostalog sto sam vidjela mi je Zlatni rat u Bolu na drugom mjestu, posebno ona vjetrovita strana kad zapuse vjetar je carobna.

U Svetoj Nedelji na Hvaru je isto jedna predivna plaza, ne znam kako se zove, ali ona bi mi bila na trecem mjestu.

Na obali me ni jedna plaza nije odusevila, mora biti otok :dunno

18 ruj 2009, 09:05

Evo još jedne ljubiteljice Proizda. Meni je on najljepše mjesto za kupanje na Jadranu, a i šre od onoga što sam vidjela

18 ruj 2009, 09:27

Evo još jedne ljubiteljice Proizda. Meni je on najljepše mjesto za kupanje na Jadranu, a i šre od onoga što sam vidjela

A ja mislila da sam ja subjektivna jer sam tamo provela djetinjstvo ni ne znajuci da tako necega nema drugdje na Jadranu. I sad uzalud trazim i razocaravam se, kao lijepo je, ali nije kao Proizd :)

18 ruj 2009, 12:25

I ja glasam za proizd iako sam samo jedno ljeto tamo provela oborio me s nogu.
takve boje mora se ne zaboravljaju.
prekrasno je preslaba riječ
Odgovori