Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
22 srp 2009, 09:25
Medo
Je, svi su u zid ugradjeni. Tako smo dobili na cvrstoci.
22 srp 2009, 09:29
Sad sam vidjela fotke od An - jako dobro. Najvolim ono što sami sklepamo ili barem osmislimo pa napravi stolar
22 srp 2009, 09:36
An - odlično, baš mi se sviđa kako ste sve napravili

pitanje: odakle je tvoja plava stolica i je li na sklapanje?
22 srp 2009, 09:38
An, svaka čast. Super izgleda. Ja mislim da tako nešto predložim mm-u (a dobro bi nam došla takva varijanta jer spavamo u dnevnoj) unaprijed bi bez ikakvih argumenata odbio.
Nije htio krevete na kat ni za klince, čak ni one u L samo malo povišene. On je takav paničar oko dosta stvari da je to nevjerojatno.
22 srp 2009, 09:42
pa beam, pokaži mu post od An i kak izgleda. možda upali.
22 srp 2009, 09:48
Ina, mi imamo sve na sklapanje
Iz ikee
22 srp 2009, 09:50
i ja bih rado sve na sklapanje
22 srp 2009, 09:52
An, ja sam se vec vise puta divila vasim krevetima uzivo, ali moram i javno! divno divno
beam, kod ovih kreveta nema mjesta panici. gotovo je nemoguce pasti. koliko vidis, djecji imaju fest ograde, a roditeljski je uglavljen izmedju zidova. stepenice koje vode do roditeljskog su ukosene, moze se lijepo popesti i spustiti cak i mali puzavac.
22 srp 2009, 09:56
An, već se tri puta vraćam na tvoje fotke i sve mi je se više sviđa. Jel koristiš LM?
22 srp 2009, 10:03
Baš bih mogla baciti mm-u bubu u uho. On je spretan za svašta izraditi, ali često puta ne završi započeto, pa bi se moglo dogoditi da sve lijepo napravi i složi osim stepenica za popet se na krevet ili tako nešto
22 srp 2009, 10:04
hm, razmisli jos jednom. bojim se da ste previsoki, a stan prenizak. ispod ne bi mogla nista staviti da bude upotrebljivo.
22 srp 2009, 10:09
An, fenomenalno!!!
Ajd vi meni recite od kog su materijala te grede koje nose krevet? I uopce ostatak kreveta? Puno drvo? Ili ima iverice? Koliko debela iverica?
22 srp 2009, 10:09
Ivana
Henrieta, sto je LM?
Bea - je, zato su u nasim nacrtima ljestve dio osnovne konstrukcije i ne mogu se stavljat naknadno
Mm je isto jako tezak za to.
Al za ova dva kraveta trebalo mu je oko tri dana (bez nabavke materijala). Prilicno je to jednostavno.
Tada smo u stanu imali i dvije mace - u fazi izrade jedna se popela gore i nikog nije pustala ni blizu. Rezala je i grebla svakoga tko bi se priblizio
Tada smo shvatili da i one trebaju takve krevetice - daleko od ociju ostalih. Krevetice jos nismo napravili ali kad nam se mace vrate s godisnjeg -
22 srp 2009, 10:13
Olja, od najjetinijeg - jela. Uzeli te gotove, samo ih pilili kak je trebalo.
Nema iverice (ne volim ju, preteska je, ne mozes s njom tak fino raditi ak nemas dobar alat i ako se time inace ne bavis, uvijek ti ostanu oni ruzni rubovi, koje, istina mozes sam kantirati ili kad ti rezu - ali sve je to onda puuuuuno puno skuplje)
22 srp 2009, 10:16
Hvala
Kazem, imam dobrog majstora (vjencanog kuma) koji ima dobar alat - on bi mi sve isekao, stavio ev. kant trake, sklopio, sve, sve, a ne bi naplatio

tako da bi mi onda mozda i iverica usla u razmatranje.
22 srp 2009, 10:18
i ja imam majstora koji bi to mogao napraviti od iverice, ne bi naplatio, ali ja ne bih ivericu. tj. iveral. ovo je puno ljepse, kvalitetnije, cvrsce, zdravije....
22 srp 2009, 10:23
ivana7997 je napisao/la:ovo je puno ljepse, kvalitetnije, cvrsce, zdravije....
da, zapravo, to i on sam tvrdi. a i meni je to jasno
22 srp 2009, 10:29
imat ćemo sve istu sobu
22 srp 2009, 10:55
An je napisao/la:
Henrieta, sto je LM?
leg magic
22 srp 2009, 11:25
To mi je poklon od mame
A sad se bojim da se na njemu ne porodim
22 srp 2009, 13:17
An, gdje si kupila one metalne košare za krevet, u IKei?
I moji klinci tak spavaju
22 srp 2009, 14:19
fenomenalni kreveti An
sad se sve nekako mislim da i ja stavim krevet na kat, jer u mojih 40kvadrata jos malo pa necemo stati

inace sto se tice majstora i cijena, mi smo radili krevet kada smo uredjivali stan. cijenu sam mu uvjetovala da nesmije biti preko 3700max a on je prihvatio jer nam je radio i kuhinju i kupaonu i vrata(klizna) i ugradbene ormare,....
krevet je 200*160cm, sa dubokom spremom ispod (zbog toga smo ga i radili) i sa uzglavljem od bambusa.
moram reci da sada vise nikada ne bi platila nekome da mi to radi, a ne moram vam niti reci da je ostavio neke stvari nedovrsene.
pocela sam se opako bojati majstora

s obzirom na cijenu koju je on nama trazio za ovakav krevet strah me pomisliti koliko bi neki majstor trazio za ovo sto An ima ....
22 srp 2009, 14:28
Plusić, samo trebaš dobrog majstora - ima ih
22 srp 2009, 14:30
ma zato sam i pisala, jer ovog majstora koji je nama sve radio smo uzeli nakon sta je frendovima napravio cudo, fenomenalno cudo u malom stanu i to za male novce, ali nazalost to sto je njima napravio fenomenalan posao ne znaci da je i nama

cudna su vrsta ti majstori ...
22 srp 2009, 20:23
Aaaa, ovaj se sprema u strop! Tko zna koliko bi to kostalo
Breg - one crne?
U Ikei, ali to su one namijenjene za ormar - zakvaci se za policu
22 srp 2009, 20:54
Da baš te, znači dobro sam pogodila
22 srp 2009, 21:12
odlicno iskoristen prostor sa ovim povisenim krevetima. sjecam se da je ikea prije 2-3 godine imala tocno taj lajtmotiv u svojem katalogu - go cubic.
furali su se ne na kvadraturu, nego na kubaturu stana.
(i da dodam jednu malu opasku na ono da se na 140 spava samo na pocetku braka: mm i ja i nakon 15god spavamo na 140. i sto je najbolje, svugdje gdje kupujemo krevet, opet kupimo 140. navikli se jedno pored drugoga
)