Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Re: čime čistite kuhinjske elemente?

14 stu 2009, 17:37

dec maslinovog ulja i 30 kapi limuna u rasprsivac, em super ocisti, em su ti ruke super nakon ciscenja

Re: ODRZAVANJE I CISCENJE KUHINJSKIH ELEMENATA

14 stu 2009, 17:38

po preporuci perverzne babe iz odjela za cistocu: dec maslinova ulja i 30 kapi limunovog soka. isprobano, super. plus su ruke super nakon ciscenja.

14 stu 2009, 17:39

hvala Ina66. Bas sam se "napalila" na ciscenje (ostavila malog babi) pa sam usput bez pretrazivanja stavila temu pa ako netko odgovori da i te nesretne kuhinjske elemente pocistim... Hvala, ovo je bilo brzo..

14 stu 2009, 20:00

hvala Pinky!
Odustala sam od ciscenja, neda mi se vise..zatvorila sam skure i sad sve izgleda blistavo i cisto..Spremila recepte u ladicu. :lol

18 stu 2009, 15:21

pinky, kakav je efekt na namjestaju (osim sto su ruke super :D ). jel sjaji? (ja imam lakirani namjestaj, kakav si ti prala?) jel poslije mirisi na maslinovo ulje?(s obzirom da mi proizvodimo svoje MM bi me ubio da sazna da s tim perem namjestaj :mrgreen:)

19 stu 2009, 20:01

MENI MASLINOVO ULJE SMRDI, pa ga nebi bas rado imala na kuhinjskim elementima :D
Odgovori