Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
21 ruj 2009, 09:27
ja imam shopping raj oko sebe-nije vam to dobro
21 ruj 2009, 09:32
Nije dobro za džep, ali je dobro za dušu
21 ruj 2009, 10:55
zajecka je napisao/la:Nije dobro za džep, ali je dobro za dušu

22 ruj 2009, 12:40
bok curke,
ja sam ovdje nova i veselim se otvorenju centra. Prema informacijama koje ja imam otvorenje je 24.09.2009., Muller se počeo puniti 10.09. C&A i H&M neće biti u centru. C&A ne znam zašto, a H&M navodno ne ulazi u zemlje koje nisu u EU.
bok
24 ruj 2009, 08:10
- recite mi da je barem Zara tamo
24 ruj 2009, 08:19
viki je napisao/la:- recite mi da je barem Zara tamo

Nije.
I tko od vas se već sprema, još 40 minuta do otvaranja

?
24 ruj 2009, 08:53
Ma ja ne idem dok se gužva ne slegne, tak ovisna pak nisam

.
Ak je netko za kavicu sutra ujutro možda bi se mogla odlučiti za vizitu
24 ruj 2009, 09:10
Ma ja ne idem dok se gužva ne slegne, tak ovisna pak nisam
X
Ja čekam slijedeći tjedan, kad se opuste jer je prvi val prošao....then I'll hit them
24 ruj 2009, 13:02
da da i ja čekam drugi tjedan

al ako je ko bio, rado bi čula izvještaj
24 ruj 2009, 13:33
Nisam bila ali sam ćula iz pouzdanih izvora da je jako lijepo uređen sa fontanom i svim perverzijama koje idu uz to. Najskuplje pločice i parket je ugrađeno u njega, sve in. Dost brendova je odustalo jer je cijena najma je...visoka. 40eura metar kvadratni!
24 ruj 2009, 15:24
nije mi ni blizu pa vjerojatno nikad neću tamo dolaziti, ali samo da vam prikeljim e-mail koji sam dobila. moglo bi biti ok:
Profil Multimedija i One2play otvorili su novu koncept trgovinu u četvrtak, 24. rujna 2009., u sklopu novootvorenog shopping centra Garden Mall. Na gotovo 700 metara četvornih posjetiteljima se pruža mogućnost spajanja edukativnih sadržaja i zabave, igre i učenja, uz poticanje kvalitetnog provođenja vremena djece i odraslih.
Inicijativa knjižarske tvrtke Profil Multimedija i tvrtke One2play potpuno je novi format prodajnog prostora na našem tržištu koji je usmjeren na stvaranje drugačijeg odnosa društva prema pismenosti, razvoju vještina čitanja i promicanju zabave uz učenje. Ovakav prodajni prostor s jedne strane uključuje široki spektar edukativnih proizvoda i igračaka svjetskih renomiranih dobavljača koji zastupaju sigurne i kvalitetne proizvode za razvoj inovativnosti, kreativnosti i zabavnog učenja kod djece. S druge pak strane knjige i multimedijalni sadržaji potiču druženje i učenje uz naglasak na širenju čitateljskog društva.
24 ruj 2009, 15:28
ima i oviesse
zgodan dućan, pogotovo za djecu...
24 ruj 2009, 15:29
Prvi put da sam stvarno zainteresirana za jedan shopping centar
konkretno profilovu i one2play trgovinu toliko da bi otišla i dok još ne prođu gužve
24 ruj 2009, 21:09
mi zivimo minutu od njega, ali mislim da tjednima tamo necemo ulaziti dok se guzva ne smiri, danas je iz daljine izgledalo kao da se dijele besplatno stvari
24 ruj 2009, 22:41
Frendica mi rekla da je u jutro bilo najviše penzića,al nije bila gužva.
Za popodne ne znam.
25 ruj 2009, 00:32
bila sam popodne-i dobar je: muller na dva kata

,hervis,dickman(neznam kak se piše),interspar,dm,one2play,svijet knjige,osh-kosh,neki slovenski dućan s odjećom za bebe,djecu, mame i tate (kupila petri majice po 29,99-dugi rukav),fish-bone,nike....ima nekoliko praznih prostora koji se uređuju ja se nadam ipak da će doći c&a,,,,za h&m nisam ni čula...ali da bar
mamainana je napisao/la:Prvi put da sam stvarno zainteresirana za jedan shopping centar
konkretno profilovu i one2play trgovinu toliko da bi otišla i dok još ne prođu gužve
u ovom dućanu nije bila gužva
zapravo su više ljudi gledali nego kupovali kao i obično ali najveća je gužva bila u garaži jer se na vanjski parking nije smjelo parkirati
25 ruj 2009, 00:38
ja nisam bila, ali je bio moj stariji s bakom. Jako im se sviđa, posebno igraonica u sklopu te
one2play i profil trgovine, jer je velika, puna svega i svačega i naravno nova. Čak dijete može ostati na čuvanju (bez naknade).
Naravno, nije to baš đabe jer je igraonica u sklopu dućana s igračkama, tak da ziher nešto potrošiš kad si već tamo, odnosno klinci žicaju da im se kupe igračke s kojima se u igraonici igraju.
Mi gledali s balkona vatromet

oko 21h. Baš je bilo krasno !
25 ruj 2009, 08:39
I mi i mi smo gledali vatromet s prozora !!!!!!!
Bila sam ja i moja kćer, malo je bila gužva popodne i naravno ušle u muller i potrošile sitnicu (hot willes autić na akciji 10kn) za sina i za nju one životinjice, malo slušali izvođače, ušla u Takko i kupila majicu za 29,99 kn ali samo za curku jer dječjih muških br.134 takvih nema, samo do broja 128
Imam osjećaj da su se prodavači na brzinu sklepali s robom zbog otvaranja.....još neki unutar dućana i slažu ......a u New Yorkeru je bilo veselo, pjevalo se na mikrofon..........sve i svašta...
A kupci su izgledali: Ko raja iz Dubrave koja nikad nije vidjela shopping centar

, čak je i moja kćer u mulleru za svaku igračku s uhičenjem vikala
gle mama ovo, gle mama ono .
Moja se i ima što veseliti gledajući toliko duućana n ajednom mjestu jer mi stvarno jaaaaako rijetko odlazimo u takve centre s djecom ma uopće i mi sami.....
25 ruj 2009, 10:30
majketimile, pa ovo je jedan od vodecih drustvenih dogadjaja ove jeseni u gradu zagrebu
25 ruj 2009, 10:37
Vjerojatno zato jer je u DUBRAVIIIIIIIIII !!!!!!!!! A jadni mi kad nismo navikli na takva velika društvena događanja u dvorištu
Samo na skupove stranaka gdje se dijele besplatne šilterice ha ha ha
25 ruj 2009, 10:53
zajecka je napisao/la:Vjerojatno zato jer je u DUBRAVIIIIIIIIII !!!!!!!!! A jadni mi kad nismo navikli na takva velika društvena događanja u dvorištu
Samo na skupove stranaka gdje se dijele besplatne šilterice ha ha ha

istina, i moje dijete je poludilo za šiltericom
25 ruj 2009, 11:17
Moji se čudom čudili da kaj je Nova godina

kad ih je tata pozvao gledat vatromet na prozor.
25 ruj 2009, 12:41
Ja ćeka da se malo strasti smire. Možda odem u nedjelju popodne jer su mi jako neophodne stvari iz mullera kao što je prašak za veš, omekšivać i nutela! Igraonica One 2 play je namještena kao u bajci Alica u zemlji čudesa. Vidjela sam na slikama dok je bila još u povojima i super je. Tamo možete slaviti i rođendane sa likovima iz crtića.
25 ruj 2009, 12:47
Nutela 15 kuna i na to deset posto popusta na akciji, tak mi rekla frendica
25 ruj 2009, 14:53
Bila u kratkom obilasku, u Mulleru gužva za poludit na blagajni tak da nisam ni razmišljala o Nuteli

, izgleda lijepo ali nije još sve otvoreno. Bum detaljnije drugi tjedan pregledala, mislila sam da će biti i C&A, ali ništ od toga.
27 ruj 2009, 19:24
bili i mi ipak, nedjeljom ujutro oko 9h nema nikoga...milina.
svasta smo nakupovali.
najdraze mi je sto ima dm.
27 ruj 2009, 20:45
USKORO SE I U ZAPADNOM DJELU OTVARA SOPING CENTAR PA CE MO I MI DOCI NA SVOJE JEDVA CEKAM OTVORENJE SOPING SITY ZAGREB, IZGLEDA MRAK I SADRZAJI CE MU BITI SLICNI GARDEN MALLU.
28 ruj 2009, 10:40
Pa bar na zapadnom dijelu grada ima šoping centara ko u priči

, naravno da hrvatima treba uvijek još poneki
28 ruj 2009, 13:09
Sve pet ,al nema bankomata