Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
25 ruj 2009, 15:40
Svijetlozelena sa bijelim mi je mrak kupaona kao i crveno bijela, neznam za koju bih se odlucila.
25 ruj 2009, 15:45
imat cu podno grijanje u kupaonici. ali ne stajem bosa na plocice, za izlazak iz kade imam one ikeine debele rucnike. koji naravno ne stoje na podu nego idu u pranje poslije uporabe.
25 ruj 2009, 15:50
ivana7997 je napisao/la:imat cu podno grijanje u kupaonici. ali ne stajem bosa na plocice, za izlazak iz kade imam one ikeine debele rucnike. koji naravno ne stoje na podu nego idu u pranje poslije uporabe.
x samo sto ja vec imam podno grijanje.
Nisam ni znala da se to zove tapetic

To mi je baš onak... retro-bljak
25 ruj 2009, 15:57
Plusic je napisao/la:frrr je napisao/la:.ali malo veći tepih u kupaoni mi je ok..
zavisi koliko ti je velika kupaona .
uglavnom velicina slobodnog poda odredjuje i velicinu tapetica

ako je preko cijele veličine slobodnog poda, onda mi to nije tapetić
meni je tapetić samo ako je posred kupaone, al okolo ima pločica
(imam i ja tepihić u kupaoni trenutno, ali pokriva svaki milimetar pločica, štoviše, MM ga namješta poslije čišćenja jer su to posebne tehnike da se nagura, a da se vrata mogu otvorit)
barem ja tapetić doživljavam kao nešto posred kupaone..ako nije, onda ja tapetić zovem tepihić
koji naravno ne stoje na podu nego idu u pranje poslije uporabe.
meni je uvijek nekako bed tako stvari koristi samo jednom pa bacit u pranje
25 ruj 2009, 16:06
ja na tapetic ne izlazim iz kade vec takodjer imam kao i ivana sugaman koji ide u pranje
27 ruj 2009, 13:58
čisto iz znatiželje, što vas sprječava da taj ručnik stavite sušiti i stanete na njega opet?
28 ruj 2009, 16:44

e, ovakav pod bih ja
28 ruj 2009, 17:17
Ivama diiiivan je ovaj pod. Ima sad dosta pločica koje imitiraju drvo. Jedino me strah kamenca u tom reljefu na površini. Bojala bi se da je zahtjevno za održavanje. A možda i nije. Baš bi volila da se javi forumašica koja ima nešto slično.
30 ruj 2009, 12:09
[quote][U kuhinji imam tamno sive, gres plocice (tako da su i mat i sjajne a u sebi imaju i svjetlucave cestice). Bile su skupe za crknut mislim 420kn kvadrat ali se zaista lako peru/quote]
rima - jesu to porculanske plocice?? mi smo jos prije skoro godinu dana kupili sive (porculanske, mat, gres i sve tkao nesto), skupe vise od 500kn, prodavacica se klela da se na njima ne vide fleke i da se dobro odrzavaju, a ja sam jos uvijek jaaaaako skepticna, tim vise sto se jos uvijek ne nalaze na mom podu u kuhinji, vec u garazi

, nisu isprobane jos. s cime ih cistis rima?
sto se tice ovih smedjih koje je ivana stavila, lijepe su, ali mi imamo slicne tamno smedje, mat u kupaonici i wc-u, strava, bas mi se tog kamenca nakupilo po rubovima pogotovo, hrpetina. to se uopce ne moze skinut., mozda struganje sa spahtlom

. rekli su mi da se jos dodatno "zacementiralo" jer smo te plocice premazivali onim sredstvom (kao vosak) za keramiku i to je sve sad jedan sloj gore koji odurno izgleda i najradije bih sve to povadila i stavila neke druge
30 ruj 2009, 12:12
Slične, imitaciju drva, imaju u Pevecu u restoranu i izgledaju skroz dobro s obzirom na broj ljudi koji prolazi i da se sigurno ne peru kao doma.
30 ruj 2009, 12:14
nasla sam nesto slicno, oko 400 kn kvadrat. ali isto se bojim odrzavanja. uuuuh.
30 ruj 2009, 12:21
tmama, ja ne znam jel to porculan ili sto

One su izvana i iznutra svugdje iste boje, zapravo pecene su od neke smjese

Kad bi mi ne dao bog

pala teška zdjela i okrhnula ih, ne bi se ništa vidjelo
30 ruj 2009, 12:39
na sto sam muka. bih sjajne, ne bih sjajne, svijetle, tamne, pasu li uz zidne, pa onda cu druge zidne, ma necu, ma
30 ruj 2009, 12:59
tmama, ja ne znam jel to porculan ili sto One su izvana i iznutra svugdje iste boje, zapravo pecene su od neke smjese Kad bi mi ne dao bog pala teška zdjela i okrhnula ih, ne bi se ništa vidjelo

nadam se da su i nase takve. a kako ih odrzavas? meni se cini uzasno komplicirano jer nisu glatke, ja sam za klasiku, ali mm je zapeo za ovakve i tja, popustila sam, kao covjek je ipak od struke i kuzi se, ali kad malo bolje saberem sve mi takve pizd... slozi, lijepe, ali komplicirane za odrzavanje, tako imam inox (kao spiegel) iznad spareta, trebam li uopce spomenuti da svaki rucak spricne tamo i furt moram cistiti
30 ruj 2009, 13:05
Gle, ja definitivno nisam tip koji ce svaku vecer prati plocice (radije si prelakiram nokte

).
Super lako se ciste, bilo koje stredstvo za plocice (citaj, prvo koje mi padne ruku u duckasu

).
01 lis 2009, 09:15
nisam sve iščitala, ali ja ima crno bijelu kupaonu. Na podu su crno bijele mat pločice, a na zidu crno bijele sjajne pločice.
Kada obučena u crne sjajne pločice.
Čistim isto kao i kad sam imala staru bijelu kupaonicu u podstanarstvu. Ništa se ne maže više ili manje od nje.
Zidne pločice doslovce operem tj. pređem mokrom pa suhom čarobnom krpom. Podne sa krpom za podove i to je to.
01 lis 2009, 09:16
skorpionka je napisao/la:Ivama diiiivan je ovaj pod. Ima sad dosta pločica koje imitiraju drvo. Jedino me strah kamenca u tom reljefu na površini. Bojala bi se da je zahtjevno za održavanje. A možda i nije. Baš bi volila da se javi forumašica koja ima nešto slično.

imam ja, samo su veće površine. idem ih slikat
01 lis 2009, 09:22
ne mogu uhvatit podne zbog svjetla, al su iste ko zidne-ove tamnije
slike su položene, nije mi se dalo okretat, al to za ovo nema veze.

nemam pojma kuži li se da su slične ovima koje je ivana stavila-izgledaju mi puno "ravnije" na slici-al nisu, slične su ivaninima.
nisu problematične za održavanje, normalne pločice.
01 lis 2009, 10:33
o krumpi, sto ne kazes, mogu li ja to vidjeti uzivo? gdje si ih kupila? kojih su to dimenzija, 20x50? i zidne i podne?
01 lis 2009, 10:36
narafski
nisam ih kupila nego su u čitavoj zgradi iste
Moram izmjerit
02 lis 2009, 11:52
- ivana - možeš doć i kod mene, ja ti imam smeđe i zidne i podne, i sjajne i mat
- podne mat više nikad ne bih uzela, al sam si ja nekak zabrijala da će sjajne bit skliske
- inače boja mi je super, možda uspijem poslikat ovaj vikend
- edit: evo mojih zidnih:
http://www.trendir.com/archives/imotil3082.jpg
19 stu 2009, 16:38
evo mojih zidnih. moje su bijele, kombinirat cu s pokojim dekorom. ja bih cvjetasti, mm ne bi. ak ne ode na put, bit ce prugaste
http://www.marazzicz.cz/katalogy/Rainbow.pdfa podne ove smedje
19 stu 2009, 16:48
i podne cu slagati onako kao brodski pod
19 stu 2009, 16:50
viki i moje zidne su slicno na ovu foru

ivana ove podne su mi fenomenalne. koliko je m2?
19 stu 2009, 16:51
cca 300 kn
19 stu 2009, 16:52
puno
ali predivne su, jako jako lijepe.
19 stu 2009, 16:54
nije malo, da. ali zidne su bile upola jeftinije pa sam se nekak nagodila sama sa sobom (na njih sam dobila i popust)
19 stu 2009, 16:59
vjerujem da bi popustila za ove podne.
vec sam si zamislila hodnik i kuhinju u novoj kuci sa tim plocicama
19 stu 2009, 23:39
ja imam tamno sive, gres, preskupe.:-((( ne znam, zezla sam se što sam stavila svijetlije sive fuge i sad to izgleda kako ne bi trebalo :-(((
prljavština se ne bi vidjela da se na njih ne dolazi sa stepeništa, tako da kad hodaš uza stepenice jasno vidiš svu prljavštinu u ravnini očiju. užas
sad bih svakako birala umjesto tamno sivih neke sivo/crno/bijele šatirane, manje se poznaje prljavština i odlično idu uz jarke boje zidova
19 stu 2009, 23:41
ok, pamtim, dakle ne svjetlije fuge, tnx