Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
20 sij 2010, 21:45
Mi stavljamo u pretinac i ona ga nakon nekih 10 min. izbaci van, ali nekad ju čudno izbaci, pa se zaljepi na vrata i onda se niš ne opere, tak da svaki put čekamo "tup" i provjerava<mop gdi je tableta...
Ali ja imam drugo pitanje-kolko često vi stavljate sol?
meni je to malo nejasno...imamo neku žnj perilicu ( dočekala nas u ovom stanu kad smo se doselili) i u tom djelu za sol mi je uvijek voda ( to treba tak biti??

) i onda kad sipam sol tome nikad kraja jer se naravno odma rastopi...
I da, kad stavljate prašak u perilicu kud njega stavite? (to još nisam kupovala)po suđu ili??
20 sij 2010, 22:08
prasak stavljas isto u pretinac.
i kod mene ima vode u dijelu za sol.
21 sij 2010, 00:22
Uvijek u pretinac, čuje se tup i baš svaki put se rastopi i suđe bude ko suza. Bosch, nemam zamjerki.
21 sij 2010, 12:00
A zašto ne nazoveš neki njihov servis?
Meni moja Candy-ca u početku isto štekala i loše prala,pa je došao serviser (neki simpatičan dečko) koji mi je dao hrpu savjeta vezanih za baš moj model perilice.Npr.rekao je da u nju ne pokušavam stavljati gel za pranje jer će mi loše prati.Zakaj,zaboravila sam...
I da,rekao je da sve te tabletice fensi šmensi 5u1,100u1,multitasking...nisu nekaj...najbolje vulgaris
21 sij 2010, 13:28
Ja sam tableticu vijek metala u pretinac,masinka radila super,odjednom isto otvorim tabletica samo nabubrila a sude prljavo,nemam pojma sta joj je bilo,sad uopce ne opere nikako,probala dva tri puta i nista,sad cekam majstora
21 sij 2010, 16:42
Moja je perilica Gorenje i super je, nemam prigovor ni jedan ali mi je veš mašina W i imala sam sranja sa garancijom itd.
Čuje se i kod mene taj 'tup'.. a calgonit i ja koristim..nađem ga često po izvrsnoj cijeni u Metrou.