odem do Name iz ovih stopa 
Sada je: 07 kol 2026, 18:20.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

Joj lude ste a ja bi najrađe sviznula od muke...Tinice ovaj tvoj izgleda kao kapetan duge plovidbe, a Palunkicin ko menađer
Ma Lara on je stalno u tim sportskim kombinacijama nek bude barem štreber jedan dan u godini
, baš ga želim upicaniti jer do sad nikad nisam (sad se iživljavam na jadnom detetu.. to su valjda frustracije jer kad sam bila mala nisam imala puno barbika za presvlačenje)
... evo kupila sam mu kravatu i to u Radićevoj. 
.

.

Moj na košulje pristaje jako rijetko ali nekad pristane. Njemu je to kategorija koju poprati sa sljedecim riječima, ali bas uvijek: Jel se bas moram urediti
i ja isto jer znam koliko ih ne voli i koliko je sputan u njima zato sad i imam ovakvu frku oko obleke kad nema niš takvog za obući.Ja sam i kosolje prestala kupovati tamo negdje prije dvije godine
Bude bude...ne brine to mene... zna on da to mora "odraditi"... ma nije to problem njemu samo je meni kad ne mogu naći ono što sam si zamislila.Tinice, jesi ti sigurna da će on to sve skupa i obući?
, to mu je fora jer mu je neobično i nesvakidašnji dresscode
joj samo da nađem još taj sako i to poglavlje je zatvoreno.
.. pogledat ću još u Vlaškoj tamo nisam bila ...u Kaptol centru nemaju brojeva...

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.