Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Re: stolice za radni stol

10 ožu 2010, 11:55

Ja ne bih nikad kupovala te obicne plasticne. :dunno
Ima Ikea neki vodic za razne kategorije stolica i tam pise koja je za povremenu upotrebu, koja za duze sjedenje i sl.
Ja bih odabrala neku iz srednje kategorije (ako vec kupujem u Ikei).

Mi smo, recimo, imali neku bas skupu stolicu ko klinci i trajala nam je sigurno deset godina, ako ne i vise.
Otkad radim od doma i ja sam promijenila par jeftinih dok na kraju nisam odlucila investirati malo vise i sad tu stolicu imam vec cca 3 godine i mrak mi je. :dunno

10 ožu 2010, 12:37

Ja čak razmišljam da kupim neku bez kotačića i okretanja , a opet da se da podesiti po visini i da je anatomska , :conf mislim da ih ti kotačići i mogućnost vrtnje samo dekoncentriraju.

10 ožu 2010, 12:43

Budu li vam školarci sjedili na tim stolicama onoliko koliko moj sjedi :lol smijat ćete se ovom topicu dogodine u ovo vrijeme. :D
Moj je u boravku gdje piše i zadaću, preko vikenda ima rijetko rijetko nešto za zadaću i to onda najčešće piše u dnevnoj za stolom. Ponekad crta za svojim radnim stolom u sobi... jednom mjesečno otprilike. :p

10 ožu 2010, 12:53

Potpis na Barbi :mah

10 ožu 2010, 13:06

Ma ustvari uvjerena sam da će tako i biti kod nas pošto će Franči biti u boravku no voljela bi mu sada riješiti to pitanje stolice da sam mirna.
Ne mislim svake godine gruntat ispočetka pa nek mu ova bude dok ne završe osmoljetku a i dalje :lol

10 ožu 2010, 13:29

Ne mislim svake godine gruntat ispočetka pa nek mu ova bude dok ne završe osmoljetku a i dalje

e pa to. :dunno Ja nisam tip za privremena rjesenja, ono kupi nesto jeftino "za sad", a onda cemo kasnije kupiti postenu stvar. :dunno Onda radije ne kupim nista. :dunno

11 ožu 2010, 23:17

Budu li vam školarci sjedili na tim stolicama onoliko koliko moj sjedi smijat ćete se ovom topicu dogodine u ovo vrijeme

točno
moja ima ovu iz ikee, istu kao sanikina, samo bijelu
u dnevnom imamo istu takvu samo crvenu, već 4 godine, kad smo doma, STALNO netko na njoj sjedi. nemam primjedbi ni na što.

11 ožu 2010, 23:29

Moja ce sve zdace raditi kod kuce jer nece u boravak. I mislila sam ovako
razmišljam da kupim neku bez kotačića i okretanja , a opet da se da podesiti po visini i da je anatomska , mislim da ih ti kotačići i mogućnost vrtnje samo dekoncentriraju.

jer sada ima na kotacice i okretanje i to joj konstantni izvor zabave :roll

11 ožu 2010, 23:44

i to stoji. moja se stalno odguravala i vrtila.nakon nekog vremena joj je dosadilo.
ionako rijetko koje dijete provede na toj stolici u prva 4 razreda više od sat vremena dnevno. moja više voli sjedit na podu...geni kameni :lol

12 ožu 2010, 15:28

I mi imamo ikeine plasticne x 4. Jednu vec 4 g., i na njoj je skolarac bas puno sjedio. Jos je kao prvog dana. A i ja,ovakva velika, cesto sjedim na njoj i ugodna je. Mrzim tapicirane stolice i jastuk pod guzicom pa mi je ova izvrsna.

13 ožu 2010, 10:22

K neće u boravak ,znači svu zadaću će raditi doma ,a pošto ja, hmmmm, :mrgreen malo vremena popodne provodim u kuhinji jer nam sveki kuha i donese ručak :gigl ,a ujutro još manje jer me nema mislim da će zadaću ipak raditi za radnim stolom. :dunno

13 ožu 2010, 21:10

Mi imamo ovu iz ikee, ne plastičnu nego drvenu ili već kakvu, rozu, i izvrsna je :) Koliko sjedi na njoj, sigurno neće osjetiti da je neudobna :D

Veliki stol smo kupili u Flexi, podesiv po visini, s pločom čiji se nagib može također podešavati. Jedina mana stolu je što nema ladica, pa se mora kupiti posebna komoda-ladičar
Odgovori