Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
06 svi 2010, 08:56
u TL došle nove po 70-80 kn, a super-tanke, lijepe mekane.....
samo sam samo u jednoj boji našla našu veličinu
i živcira me što nemaju lijepih vedrih boja, nego uvijek isto : sivo i modro
06 svi 2010, 09:12
E taj TL me već izluđuje, uvijek sam za vrtić kupovala kod njih, godinama, ali brate u zadnjih godinu dana katastrofa, očito su imali cost cutting ili nešto u procesu proizvodnje, jer zimske trenirke (donji dijelovi) su izgubili boju na nekim mjestima (sve iz TL-a), a ove ljetne, nove, tanke, su se već počele na šavovima razilaziti, a kupila sam 3 komada. Užas, baš sam nezadovoljna. A nisu niti bagatela, mislim, dam 10 kn više za kvalitetnije u Zari.
06 svi 2010, 09:19
ni ja nisam zadovoljna TL, tamo baš rijetko kupujem u zadnje vrijeme.
nedavno sam u Mercatoru kupila donji dio trenerke, presladak, za 49 kn. To je Lumpi i sve njihove stvari su mi se pokazale ok.
07 ruj 2010, 11:41
Podižem.
Curke su mi prerasle donje dijelove trenirki. Gledala sam u TL i Oktanu - nula bodova. Svaka friška informacija gdje da pogledam je dobro došla.
07 ruj 2010, 11:48
ajme da, i mi imamo isti problem, trebaju nam donji dijelovi trenirkica, help...ima netko info?
07 ruj 2010, 12:02
Mika, meni su baš dobri donji dijelovi trenirki (ma i gornji

) u Tezenisu. Ima ljepših za cure nego za dečke a cijena je uglavnom 75 kn za donji i isto toliko za gornji dio.
07 ruj 2010, 12:16
o fala ti, idem vidjet, nije mi uopce palo na pamet otici tamo
07 ruj 2010, 12:41
Aaaa .. mene muce ti donji dijelovi. Sve dvojke (osim MTC-ovih i sOliverovih) su Niki preogromne, a u ova dva ducana su imali ukupno tri para dvojki ... u nekom lokalnom ducanu sam kupila pak dvojku koja joj je bila dobra, ja sva u euforiji, odmah kupila tri para, oprala ... sad izgleda kao da nosi jedinicu
Barbi, gdje je taj ducan koji spominjes?
09 ruj 2010, 15:46
Trini, Tezenis je u King crossu i u West Gate-u.
I ja ću morati do tamo jer jučer nisam uspjela u Avenue Mall-u pronaći ni jedan jedini donji dio trenirke za svoju curu. Ili su neki preširoki modeli, ili nema broja, ili je samo u kompletu s gornjim dijelom... pošizila sam. Osh kosh još nije dobio zimsku kolekciju, u Zari nema brojeva, u Benettonu ništa, u Fox-u ništa, u Marks & Spenceru ništa... čovječe kao da tražim neki egzotični odjevni predmet.
10 ruj 2010, 07:51
Obožavam Tezenis!
U King crossu sam 3-4 puta godišnje i uvijek u tamo svraćam!
A najbolje mi je kad uletim u 50% sniženje, pa takvu trenirku što Barbi spominje, kupim za 37 kuna

Npr. baš sam sebi kupila (dječju

) gornji dio s kapuljačom
10 ruj 2010, 09:07
Zaključujem da sam potpuno neinformirana po pitanju ducana i shopinga
Bambola imala snizenje na Jarunskom placu, ja uletila i ubola sam sam dvojkicu za 34 kn

Mislim, Bambola ima stvarno kvalitetnu robu i ovo mi je bio sok (nemojte sad pohrliti tamo jer sam ja kupila sve dvojke, ukupno je bilo dva para

). Doduse, predugacko joj je ali sam dala kratiti, i s tim me kosta jeftinije od nekih drugih donjih dijelova.
12 ruj 2010, 09:50
Barbi i Vipica, ove u Tezenisu, kak se drže kod pranja? Imam ja njihovu trenirku pa se sva razvukla.Ne znam kak su dječje.
Inače, donje rublje za Luku kupujem isključivo tamo i jako sam zadovoljna, trenirke nisam kupovala za njega nikad.
I kakvi su brojevi?
12 ruj 2010, 09:51
sad sam navratila u oviese, imaju lijepe donje dijelove trenirki za decke po 58 kn.
nisam kupila jer manje brojeve nisu izvadili iz skladista.
12 ruj 2010, 10:14
trini - da, i ja obozavam stvari od bambole, moje iskustvo: jako su kvalitetne, izdrzljive i super fini mekani pamuk. ima ih jedan ducancic u koncarevoj (jel sad to tratinska, ozaljska ili ne znam kaj) blizu tresnjevackog placa, trebali bi doci donji dijelovi uskoro, nadam se
12 ruj 2010, 11:15
JiA je napisao/la:sad sam navratila u oviese
Koja je sad pak to trgovina?
13 ruj 2010, 08:55
bok curke....stvarno je žalosno da od toliko centara i dućana nemamo gdje kupiti najobičnije donje djelove trenirkica....sve dućane prešla, a i ono što se nudi bolje da ne komentiram....u Zari jučer kupila malom, kad sam došla doma rupa na nogavici (probali smo sivu, a uzeli plavu koju nismo probavali)...nije prvi put da mjenjam njihovu robu, al nikako da se naučim da trebam sve pregledavati opako
zato nadam se da će nam se uskoro otvoriti naš H&M.... jer nema do njega.....
13 ruj 2010, 09:14
I ja jedva čekam H&M jer stvarno nema do njega.
13 ruj 2010, 09:23
Vedi, ove dječje ženske se dobro drže, stvarno ih se nanosila prošle godine i stoput su se prale.
Dva para koje sam Patriku kupila tamo su se brže ofucali ali s obzirom na njegovo bacakanje po travi ne čudim se.
Sad ćemo vidjeti kako se drže ove iz Zare.
13 ruj 2010, 09:31
Ove iz zare budu OK ako nema običaj klizanja po koljenima. Dobro podnose i perilicu i sušilicu, mada moram priznati da ima razlike u materijalu ovisno o boji.
U H&M-u naći donje dijelove trenirke za veće klince je lutrija.
J&A i ja pitam za Oviese. Gjdje i šta, i što znači da manje brojeve nisu izvadili, do kojeg broja imaju veličine?
13 ruj 2010, 09:44
HM naglo prestaje biti atraktivan kad ti dijete preraste veličinu 128.

Ja se uopće ne sjećam kad sam zadnji put starijem nešto tamo kupila.
Oviesse znam da postoji u Garden mall-u i West gate-u ali nisam nikad ušla pa i mene zanima.
13 ruj 2010, 09:58
u garden mallu sam bila u oviese. ne znam za taj u west gate.
bili su izvadjeni samo brojevi od 134 na dalje.
ove manje su mi rekli izvaditi tijekom dana, jer su robu dobili tek noc prije.
i zena mi je savjetovala da si rezerviram trenirkice jer kaze da se rasprodaju u roku 2 sata.
13 ruj 2010, 10:11
istina je da za veće klince baš i nema neke robice u H&M-u, što mi je čudno....naprave isto al veći broj....al zato svoju curku uvijek tam lijepo obućem...
za curke trenirkice donji dio po 99kn u Zari + još gornji 140kn...mislim da je malo too much...a turbo limač da ne spominjem...
javim kakav je izbor u Celju...samo da MM pristane da me vozi.....
13 ruj 2010, 10:29
HM naglo prestaje biti atraktivan kad ti dijete preraste veličinu 128
veeliki potpis na ovo

ja sam zadnja dva-tri puta jako razocarana i bas sam komentrala kako su mi djeca trenutno u fazi da su prerasli tu lijepu robicu do 128, a nisu jos tako veliki da se oblace ko pravi tinejdzeri, jer robica u HM za vece nije za djecu 8-10 vec za one od 13 pa nadalje......mislim na stil, ne na velicine
13 ruj 2010, 10:29
Ja sam gledala trenirke u Oviesse u subotu u WG. Bile su samo narančaste i to neke jako tanke. Na kraju kupila u Zari, jedina dva modela koja nisu dole stisnuta. I htjela sam kupiti i odgovarajuće gornje dijelove ali nema.
I Zara je postala nekako.... sve je krpasto. Čak i dječje, nije to više ono što sam volila kupiti
13 ruj 2010, 10:36
HM naglo prestaje biti atraktivan kad ti dijete preraste veličinu 128. Ja se uopće ne sjećam kad sam zadnji put starijem nešto tamo kupila.
U Grazu i Mariboru je jako teško naći jer se probere jer svi tamo kupujemo. Ja sam mom kupila super stvari u veličini 146/152, pa i donje dijelove trenirki, na povratku sa skijanja. Nisam se mogla načuditi, al to je bilo u dućanima di nema tako velike navale ko u ovima nama bliskima.
13 ruj 2010, 11:24
u h&m je najbolje ići u tjednu... nadam se da ću nešto i kupiti....
13 ruj 2010, 11:28
Sad sam pročitala da H&M dolazi u Hrvatsku u proljeće 2011.
Zadnja izmjena:
mamma2x; 13 ruj 2010, 11:30; ukupno mijenjano 1 put/a.
13 ruj 2010, 11:30
punky je napisao/la:u h&m je najbolje ići u tjednu... nadam se da ću nešto i kupiti....

x
mi isto idemo u tjednu jer vikendom je očajna gužva. Baš se spremamo početkom 10-og mj. u Grac.
13 ruj 2010, 12:30
HM naglo prestaje biti atraktivan kad ti dijete preraste veličinu 128. Ja se uopće ne sjećam kad sam zadnji put starijem nešto tamo kupila.
Evo mi smo ovaj vikend otišli do H&M i od svega sam mu kupila sam jednu jaknicu 8-10 ta mi je famozna ma predivna, topla super super, od donjih dijelova trenirki O bodova..na kraju sam mu u povratku kupila u Rosesu Nike trenirku a najviše smo zbog trenirkica i išli jer mu je sve premalo...