Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Re: donji dio trenirke

05 svi 2010, 21:42

;)

06 svi 2010, 08:56

u TL došle nove po 70-80 kn, a super-tanke, lijepe mekane..... :dada
samo sam samo u jednoj boji našla našu veličinu :/
i živcira me što nemaju lijepih vedrih boja, nego uvijek isto : sivo i modro :roll

06 svi 2010, 09:12

E taj TL me već izluđuje, uvijek sam za vrtić kupovala kod njih, godinama, ali brate u zadnjih godinu dana katastrofa, očito su imali cost cutting ili nešto u procesu proizvodnje, jer zimske trenirke (donji dijelovi) su izgubili boju na nekim mjestima (sve iz TL-a), a ove ljetne, nove, tanke, su se već počele na šavovima razilaziti, a kupila sam 3 komada. Užas, baš sam nezadovoljna. A nisu niti bagatela, mislim, dam 10 kn više za kvalitetnije u Zari.

06 svi 2010, 09:19

ni ja nisam zadovoljna TL, tamo baš rijetko kupujem u zadnje vrijeme.

nedavno sam u Mercatoru kupila donji dio trenerke, presladak, za 49 kn. To je Lumpi i sve njihove stvari su mi se pokazale ok.

07 ruj 2010, 11:41

Podižem.
Curke su mi prerasle donje dijelove trenirki. Gledala sam u TL i Oktanu - nula bodova. Svaka friška informacija gdje da pogledam je dobro došla. :mrgreen

07 ruj 2010, 11:48

ajme da, i mi imamo isti problem, trebaju nam donji dijelovi trenirkica, help...ima netko info?

07 ruj 2010, 12:02

Mika, meni su baš dobri donji dijelovi trenirki (ma i gornji :dada) u Tezenisu. Ima ljepših za cure nego za dečke a cijena je uglavnom 75 kn za donji i isto toliko za gornji dio.

07 ruj 2010, 12:16

o fala ti, idem vidjet, nije mi uopce palo na pamet otici tamo :mah

07 ruj 2010, 12:41

Aaaa .. mene muce ti donji dijelovi. Sve dvojke (osim MTC-ovih i sOliverovih) su Niki preogromne, a u ova dva ducana su imali ukupno tri para dvojki ... u nekom lokalnom ducanu sam kupila pak dvojku koja joj je bila dobra, ja sva u euforiji, odmah kupila tri para, oprala ... sad izgleda kao da nosi jedinicu :roll

Barbi, gdje je taj ducan koji spominjes?

09 ruj 2010, 15:46

Trini, Tezenis je u King crossu i u West Gate-u.
I ja ću morati do tamo jer jučer nisam uspjela u Avenue Mall-u pronaći ni jedan jedini donji dio trenirke za svoju curu. Ili su neki preširoki modeli, ili nema broja, ili je samo u kompletu s gornjim dijelom... pošizila sam. Osh kosh još nije dobio zimsku kolekciju, u Zari nema brojeva, u Benettonu ništa, u Fox-u ništa, u Marks & Spenceru ništa... čovječe kao da tražim neki egzotični odjevni predmet. :shock

10 ruj 2010, 07:51

Obožavam Tezenis!
U King crossu sam 3-4 puta godišnje i uvijek u tamo svraćam!
A najbolje mi je kad uletim u 50% sniženje, pa takvu trenirku što Barbi spominje, kupim za 37 kuna :mrgreen Npr. baš sam sebi kupila (dječju :lol) gornji dio s kapuljačom :dj

10 ruj 2010, 09:07

Zaključujem da sam potpuno neinformirana po pitanju ducana i shopinga :oops:

Bambola imala snizenje na Jarunskom placu, ja uletila i ubola sam sam dvojkicu za 34 kn :shock Mislim, Bambola ima stvarno kvalitetnu robu i ovo mi je bio sok (nemojte sad pohrliti tamo jer sam ja kupila sve dvojke, ukupno je bilo dva para :D ). Doduse, predugacko joj je ali sam dala kratiti, i s tim me kosta jeftinije od nekih drugih donjih dijelova.

12 ruj 2010, 09:50

Barbi i Vipica, ove u Tezenisu, kak se drže kod pranja? Imam ja njihovu trenirku pa se sva razvukla.Ne znam kak su dječje.
Inače, donje rublje za Luku kupujem isključivo tamo i jako sam zadovoljna, trenirke nisam kupovala za njega nikad.
I kakvi su brojevi?

12 ruj 2010, 09:51

sad sam navratila u oviese, imaju lijepe donje dijelove trenirki za decke po 58 kn.
nisam kupila jer manje brojeve nisu izvadili iz skladista.

12 ruj 2010, 10:14

trini - da, i ja obozavam stvari od bambole, moje iskustvo: jako su kvalitetne, izdrzljive i super fini mekani pamuk. ima ih jedan ducancic u koncarevoj (jel sad to tratinska, ozaljska ili ne znam kaj) blizu tresnjevackog placa, trebali bi doci donji dijelovi uskoro, nadam se ;)

12 ruj 2010, 11:15

JiA je napisao/la:sad sam navratila u oviese

Koja je sad pak to trgovina?

13 ruj 2010, 08:55

bok curke....stvarno je žalosno da od toliko centara i dućana nemamo gdje kupiti najobičnije donje djelove trenirkica....sve dućane prešla, a i ono što se nudi bolje da ne komentiram....u Zari jučer kupila malom, kad sam došla doma rupa na nogavici (probali smo sivu, a uzeli plavu koju nismo probavali)...nije prvi put da mjenjam njihovu robu, al nikako da se naučim da trebam sve pregledavati opako :baba
zato nadam se da će nam se uskoro otvoriti naš H&M.... jer nema do njega..... :joy

13 ruj 2010, 09:14

I ja jedva čekam H&M jer stvarno nema do njega. :D

13 ruj 2010, 09:23

Vedi, ove dječje ženske se dobro drže, stvarno ih se nanosila prošle godine i stoput su se prale.
Dva para koje sam Patriku kupila tamo su se brže ofucali ali s obzirom na njegovo bacakanje po travi ne čudim se.
Sad ćemo vidjeti kako se drže ove iz Zare.

13 ruj 2010, 09:31

Ove iz zare budu OK ako nema običaj klizanja po koljenima. Dobro podnose i perilicu i sušilicu, mada moram priznati da ima razlike u materijalu ovisno o boji.

U H&M-u naći donje dijelove trenirke za veće klince je lutrija.

J&A i ja pitam za Oviese. Gjdje i šta, i što znači da manje brojeve nisu izvadili, do kojeg broja imaju veličine?

13 ruj 2010, 09:44

HM naglo prestaje biti atraktivan kad ti dijete preraste veličinu 128. :dunno Ja se uopće ne sjećam kad sam zadnji put starijem nešto tamo kupila.
Oviesse znam da postoji u Garden mall-u i West gate-u ali nisam nikad ušla pa i mene zanima.

13 ruj 2010, 09:58

u garden mallu sam bila u oviese. ne znam za taj u west gate.
bili su izvadjeni samo brojevi od 134 na dalje.
ove manje su mi rekli izvaditi tijekom dana, jer su robu dobili tek noc prije.
i zena mi je savjetovala da si rezerviram trenirkice jer kaze da se rasprodaju u roku 2 sata. :dunno

13 ruj 2010, 10:11

istina je da za veće klince baš i nema neke robice u H&M-u, što mi je čudno....naprave isto al veći broj....al zato svoju curku uvijek tam lijepo obućem...
za curke trenirkice donji dio po 99kn u Zari + još gornji 140kn...mislim da je malo too much...a turbo limač da ne spominjem...
javim kakav je izbor u Celju...samo da MM pristane da me vozi..... :kiss

13 ruj 2010, 10:29

HM naglo prestaje biti atraktivan kad ti dijete preraste veličinu 128

veeliki potpis na ovo :dada ja sam zadnja dva-tri puta jako razocarana i bas sam komentrala kako su mi djeca trenutno u fazi da su prerasli tu lijepu robicu do 128, a nisu jos tako veliki da se oblace ko pravi tinejdzeri, jer robica u HM za vece nije za djecu 8-10 vec za one od 13 pa nadalje......mislim na stil, ne na velicine :dunno

13 ruj 2010, 10:29

Ja sam gledala trenirke u Oviesse u subotu u WG. Bile su samo narančaste i to neke jako tanke. Na kraju kupila u Zari, jedina dva modela koja nisu dole stisnuta. I htjela sam kupiti i odgovarajuće gornje dijelove ali nema.

I Zara je postala nekako.... sve je krpasto. Čak i dječje, nije to više ono što sam volila kupiti :dunno

13 ruj 2010, 10:36

HM naglo prestaje biti atraktivan kad ti dijete preraste veličinu 128. Ja se uopće ne sjećam kad sam zadnji put starijem nešto tamo kupila.

U Grazu i Mariboru je jako teško naći jer se probere jer svi tamo kupujemo. Ja sam mom kupila super stvari u veličini 146/152, pa i donje dijelove trenirki, na povratku sa skijanja. Nisam se mogla načuditi, al to je bilo u dućanima di nema tako velike navale ko u ovima nama bliskima.

13 ruj 2010, 11:24

u h&m je najbolje ići u tjednu... nadam se da ću nešto i kupiti.... :kiss

13 ruj 2010, 11:28

Sad sam pročitala da H&M dolazi u Hrvatsku u proljeće 2011. :mrgreen
Zadnja izmjena: mamma2x; 13 ruj 2010, 11:30; ukupno mijenjano 1 put/a.

13 ruj 2010, 11:30

punky je napisao/la:u h&m je najbolje ići u tjednu... nadam se da ću nešto i kupiti.... :kiss

x
mi isto idemo u tjednu jer vikendom je očajna gužva. Baš se spremamo početkom 10-og mj. u Grac. :mah

13 ruj 2010, 12:30

HM naglo prestaje biti atraktivan kad ti dijete preraste veličinu 128. Ja se uopće ne sjećam kad sam zadnji put starijem nešto tamo kupila.
Evo mi smo ovaj vikend otišli do H&M i od svega sam mu kupila sam jednu jaknicu 8-10 ta mi je famozna ma predivna, topla super super, od donjih dijelova trenirki O bodova..na kraju sam mu u povratku kupila u Rosesu Nike trenirku a najviše smo zbog trenirkica i išli jer mu je sve premalo...
Odgovori