Curke samo da Vam kažem da sam gornji dio namočila u kipuću vodu u taj bioshaut, dodala unutra ona dva jastučića ariela, malo čarlija, stavila 2 dcl vanisha i ostavila to 24 sata namakati na terasi. Mrlje nisu otišle van i odnijela sam u kemijsku čistionu i rekla ženi kaj sam napravila (makar sam joj prvo htijela to prešutiti), i rekla je da je dobro da sam to namočila da je već malo ulje olabavilo i oslabilo...i rekla da nek ribaju koliko god žele, da ako hoće da ću potpisati izjavu da mogu raditi sa jaknom što god žele jer ukoliko te mrlje ne izađu van ja ću jaknicu baciti jer malac ne može tako prljav izlaziti iz kuće. Došla sam po to nakon tjedan dana, žena je rekla da je jaknica bila tretirana 4 puta i da više nisu mogli izvući... curke moje sve je izašlo van... ja sam bila toliko presretna da vam ne mogu opisati... koštalo me to 60,00 kuna ali sam iz zahvalnosti ženi ostavila 100,00 kuna jer se zbilja potrudila i s veseljem otišla doma
A Franči je bome naučio lekciju da ne ide ispod automobila jer je račun plačen iz njegove ušteđevine...

eto ako ne ide drugačije treba ga lupiti po đepu

jer umjesto 2 bakugana morao je platiti čiščenje. Sad kad vidi jaknicu da mu stoji u ormaru ne pada mu napamet da je stavi na sebe