Sada je: 14 lip 2026, 11:02.

Medulin

Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...

Moderatori/ce: Potica, Nana1971

Re: Medulin

PostPostao/la Rachica » 05 kol 2010, 10:05

baš mi je drago da ste na kraju imali divan i aktivan odmor i da su dojmovi pozitivni :)

skroz-naskroz sam oduševljena Rtom Kamenjak, jedno od najlejpših mjesta na Jadranu (bez obzira što se domaćice s tim ne bi složile

o, ja se slažem :dada

predivno, srdačno, toplo, elokventno društvance s kojim sam zaista uživala

i društvance s tobom.
bilježimo se za još koju reprizu ;)
Eh...
slika
slika
Rachica
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la corazon » 06 kol 2010, 23:20

super izvještaj PF :5
baš mi je drago da vam je bilo lijepo i stvarno ste puno toga obišli u tako kratko vrijeme

otok levan je i meni iznenađenje totalno :shock zar to postoji? tako blizu!

na kavici nam je bilo predobro :zivili baš mi je drago što sam te upoznala i vidjela tvoju obitelj (prekrasnu djecu, sinko me oborio, tm-u svaka čast na strpljenju)
i jako mi je drago što je eli bila na kavi :cool
corazon
ledena kraljica

PostPostao/la Tom » 09 stu 2012, 12:00

Pozdrav svima koji su zainteresirani za dozivljaje iz dino parka u funtani, evo mi smo bili u 8. mjesecu 2012 i bilo nam je jako lijepo, probat cu malo opsirnije opisati taj park jer mislim da je lijepo odvesti djecu tamo ako im zelite priustiti nezaboravan dozivljaj, nasa djeca su bila odusevljena! : )
Kroz park vode lijepe drvene staze uz koje se tu i tamo moze sjesti u hladovini kad se klinci umore, jer ima dosta za hodati, manjoj djeci,vise od kilometra svakako.. Kad prođete ulaz, koji izgleda kao da ulazite u Jurrasic park docekaju vas dva dinosaura od kojih je jedan OGROMAN i klincima od njega zastane dah,kad otvori usta i rikne : ))
odmah tu je i T-Rex kojeg klinci obozavaju a moze se jahati na njemu, dosta je velik pa se klince vodi gore po stepenicama,to im je bio super dozivljaj.
Ostale dinosaure razgledavate tijekom setnje kroz sumu,ima ih dvadesetak, micu se, cuje se rika, zabavno je.Klincima super.U malom muzeju se mogu vidjeti zubi raznih vrsta dinosaura, kanđe, fosili i kostur jednog dinosaura u prirodnoj velicini.Djeci je bilo super i u malom zoloskom vrtu, imaju patuljaste kozice, koje su imale dvije male bebe, preslatke.Tu je odmah jos jedan dino za jahanje, izgleda kao beba od velikog (vise od 10tak m) dugovratog dinosaura.
U blizini su i vlakic, vrtuljak i helikopter na kojima se se klinci zabavljali, dok smo se mi castili sa sladoledom na malom slamnatom paviljonu : )
U 12 sati smo otisli u veliku kruznu arenu, koja podsjeca na cirkus,na jako zanimljivi sou u kojem nastupaju artisti,super je program, zanimljivo za roditelje kao i za djecu,nakon programa smo gledali film,kao u kinu o dinosaurima, a poslije toga mađionicara,to je klincima bilo jos bolje,nas je odusevila tocka u kojoj djevojka bude zatvorena u kutiju na visokom postolju, on stoji dolje pokraj, mahne sa platnom preko te kutije i
(eto cuda) za manje od sekunde, on je u kutiji a ona dolje... : ))
svasta zanimljivo, odusevio nas je taj program.I djevojcica obucena kao zena pauk izvodi jako atraktivan program u mrezi, u zraku..na muziku iz spidermana.. zanimljivo. Nakon tih programa se moze gledati dokumentarac o dinosaurima ako je vani prevruce,dobar potez da se covjek malo rashladi..
U areni je restoran i internet caffe.Za kraj su se klinci izmorili skacuci na trampolinima pa je tako zavrsio nas posjet dino parku.Bilo je jako lijepo, svasta se nauci o tim stvorovima,pise kod svakog o njemu a pogotovo iz dokumentarca u areni.Jako dobra zamisao i lijep nesvakidasnji dozivljaj.
Cijena nam se cinila dosta visoka ali poslije nam nije bilo zao, e da i jahali su ponije, besplatno, kao isve ostalo gdje su se zabavljali i to je potpuno okay onda.Eto ja bi vam preporucio da sami pogledate njihovu stranicu na internetu i onda se odlucite.Palac gore!
Tom
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la lara72 » 09 stu 2012, 21:20

Baš lijepo da si svoj prvi post na ovom forumu odlučio podijeliti sa nama hvaleći dino park. :lol
:mah
lara72
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Beppa Joseph » 09 stu 2012, 21:34

bila tamo prošle godine, razočarana sam

figure se već raspadaju, taj cirkus ili što je već isto izgleda otužno. Ono malo rike dinosaura i micanja nije zanimljivo.

Za mene to nije previše para, već bačen novac.

Ne volim tako kritizirati nečiji posao, no kad je već riječ o prvom postu na roditeljskom forumu, neka bude i moje mišljenje.
:luv Post 21,6
Beppa Joseph
normalna mama

Prethodna

Natrag na Mame (i tate!) u akciji

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.