Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
09 srp 2010, 23:18
samo da napomenem da kad već bocne pomaže utrljati limun ili limetu, stvarno djeluje iskusila mnogo puta. evo i lauri sam danas natrljala i prestalo češati a plik nestao.
09 srp 2010, 23:22
ja kupila 2 za odrasle, u CC1, dječjih nije bilo. vidjela na linku gore više da je to kakti novi model sa spremnikom citronele i stavit ću im preko noći na nogu, što mi je još bolje jer nema šanse da se u snu natrljaju time po licu. valjda.
09 srp 2010, 23:43
te dječje sam ja kupila. nosio na nozi
ravno 12 uboda komaraca na nogama prvo jutro što ju je nosio
09 srp 2010, 23:57
ove?
09 srp 2010, 23:59
a ne, krivo, nisam skontala, sorry.
ja uzela one jeftine
10 srp 2010, 00:03
Nisu ni ove skupe. 14 kn.
Isprobat ćemo pa napišem vrijede li.
10 srp 2010, 07:40
Ovu žutu šta je Folne stavila smo mi imali.
Ravno tri sata, koliko smo bili van.Vratili se doma sa ubodima.
A susjeda je kupila zelenu, kaže da se preporodila.
Nama je dobar chicov aparatić za kolica.Nemamo još ni jedan ubod.
Jedina mana je šta Ivana privlači ona mala lampica, pa ga stalno skida.
10 srp 2010, 11:52
nama su te narukvice
super na bazi limete su pa nema štete niti ako ih dijete poliže,i nikad nismo imali uboda ako ju koriste ...moji veći često zaborave
inače komarci ne vole jake mirise lavande,limete,ružmarina ili timijana pa ako imate terasu nije na odmet posaditi umjesto cvijeća neku takvu biljku
10 srp 2010, 14:04
folne je napisao/la:ove?

ove i ja imam, drzim jednu na kolicima i svakih par dana probusim po jednu rupicu...
sad ih moram kupiti jos

(gdje ih provjereno ima? )
10 srp 2010, 14:48
U CC1 još par komada
11 srp 2010, 19:23
da vidimo ko će prije stić po njih
da se ne bojim gužve na autoputu, sad bih otišla u zg...
11 srp 2010, 22:12
inače komarci ne vole jake mirise lavande,limete,ružmarina ili timijana pa ako imate terasu nije na odmet posaditi umjesto cvijeća neku takvu biljku
spavale smo jednu noć uz onaj miris za auto, drveni spremnik sa unutra staklenom bočicom sa mirisom lavande. miris je prejak, no izbodene smo bile obje.
što u apotekama ne drže te narukvice?
11 srp 2010, 23:28
Ljudi su doslovno poludjeli za tim narukvicama, kupuju po 20-30 odjednom. Bila sam u desetak ljekarni-sve rasprodano. Na kraju sam našla u primorskoj i to sam uzela 5 zadnjih komada. Sad uskoro opet moram u nabavu
12 srp 2010, 16:27
U apoloniinom ducanu u centru zg kazu da ocekuju da ce ih dobiti sutra popodne
14 srp 2010, 17:01
chicco ima punu policu aparatica protiv komaraca pa eto tko nije uhvatio do sada ovo je idealna prilika
15 srp 2010, 12:36
Kojih?! Na struju ili na baterije?!
I koji dućan?!
Ja ko manijak već ganjam te aparatiće na baterije i nigdje nema...
15 srp 2010, 12:51
na baterije, u mercatoru
15 srp 2010, 12:51
nazovi ih i rezerviraj, kaze teta da se to sad moze
16 srp 2010, 13:39
Plusic,
Aparatići kupljeni!

Sad se samo nadam da djeluju!
16 srp 2010, 14:01
i ja
10 lip 2011, 11:20
podižem
bliži se sezona komaraca i zanimaju me vaša iskustva
vidim da ste prošle godine dosta toga nakupovale, pa da čujemo....što je kojoj najbolje djelovalo
sviđaju mi se narukvice, ali me strah jer na apollonionoj stranici piše držat izvan dohvata djece i ne smije doć u kontakt sa ustima i očima
nisam sigurna da ću moć imat pod kontrolom da ju ne poliže pa makar i nanogvicu koja ima perlice...to će joj biti jako zanimljivo i htjet će prčkat i onda stavit rukice u usta
šteta jer su mi narukvice bile favorit
10 lip 2011, 11:39
Orca je napisao/la:podižem
bliži se sezona komaraca i zanimaju me vaša iskustva
vidim da ste prošle godine dosta toga nakupovale, pa da čujemo....što je kojoj najbolje djelovalo
I mene zanima
rusulica je napisao/la:samo da napomenem da kad već bocne pomaže utrljati limun ili limetu, stvarno djeluje iskusila mnogo puta. evo i lauri sam danas natrljala i prestalo češati a plik nestao.
Meni pomaže na svježi ubod namazati jakog alkohola (iz apoteke ili rakiju) ili navlažiti i natrljati s malo soli ili šećera. Tako ne ostane plik nego prođe u nekoliko minuta svrbeža.
Ali ne djeluje na stare plikove i nemam ništa za preventivu osim mreža na prozorima i oko kreveta (ovo zadnje mi je zakon).