Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Re: Cilimi, tepisi i slicno

06 ruj 2010, 20:04

melita je napisao/la:
a i prostor je ljepši bez tih pokrivala.

Znam da je to stvar ukusa, ali ipak ne mogu, a da ne primijetim kako nema teorije da je goli parket ljepši od nekog prekrasnog, skupog perzijanera. No way!¨

o da da, neko dobro jako tamno ili jako svjetlo drvo u velikim pločama s toplim podom :dada

09 ruj 2010, 09:57

Obozavam gole podove. Parket mi nije neki fancy, ali je dobro lakiran i dobro odrzavan. Nema tog tepiha koji mi moze nadoknaditi uzitak kad sve nakon ciscenja i pranja blista. Ali da je tesko odrzavati gole podove i da ih se treba brisati svaki dan - to da :dada

No kako smo imali par nezgoda u dnevnom boravku i na nekim mjestima je parket stradao, sad cemo morati staviti tepih ... zato pratim ovaj topic ....

09 ruj 2010, 10:13

lijepi su meni stanovi bez tepiha, ali u nasem domu kada se desi da su na pranju ajme tako mi je pusto :dunno

ja sam tip koji voli sjediti na podu, a guza mi voli bit na toplom, dakle...tepih je neizbjezan :)

u dn. boravku imamo cupavac ispod malog stola koji se super usisava i ne gubi dlake, a ispod stola je veliki tepih koji je nakon xy godina jos uvijek ko nov, mada bih ga ja isto zamijenila cupavcem...i imamo jos tepih u sobi od malene jer se na njemu (na podu) stalno igramo, u nasoj sobi su samo dvije staze koje se super peru u ves masini i u kupaon jos su fini, mekani cupavci koji se isto super odrzavaju u ves masini

i da, grdo mi je kada se bilo kaj od svega toga pere, pusto mi je...i hladno za papke :)

09 ruj 2010, 10:28

, a ispod stola je veliki tepih koji je nakon xy godina jos uvijek ko nov

:shock Kako to uspijes? Mi nemamo dakle ispod velikog stola nista. Svaki dan se mrvice metu nakon svakog veceg obroka (tj. kad vise osoba sjedi) i mrvica ima uvijek. Jednom tjedno perem pod, i fakat bude tu kaj za oprati. A imam dva odrasla sina koji bas ne prolijevaju, ne igraju se s hranom i sl. dok N uvijek sjedi i jede u svojoj stolici.

09 ruj 2010, 10:29

ma papamo u kuhinji za stolom, ovaj koristimo za hranjenje samo kada dodju gosti :)
Odgovori