Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Re: Turbo limač

29 srp 2010, 11:05

Ja bila prije par dana u onom u AM-u i nije mi se činilo da je prazan ,a bome niti S od sniženja. :dunno

11 kol 2010, 10:28

A naš u Čakovcu se širi :shock :dunno

11 kol 2010, 16:13

Kod nas je jedan zatvoren tj. zapečaćen jer nisu platili najamninu već godinu i pol, a drugi je isto, čini mi se pred zatvaranjem.
Tamo duguju najam "samo" za godinu dana.
Nedavno su im i struju htjeli iskuljučiti jer ne plaćaju...

12 kol 2010, 09:41

zatvoren i TL u importane galleriji.
a jos neki dan je radio...

12 kol 2010, 10:21

Je neki dan je radio, ja bila :dunno A žao mi.........

12 kol 2010, 11:55

a ilica jel zatvorena

jel možda daju popuste na igračke, (mislim na one malo bolje, kao legiće i slično)
da pokupujemo za božić :cool

12 kol 2010, 14:39

mi smo jučer bili u avenue mall-u i radi sasvim normalno. popusta nema barem ne koliko sam ja vidjela. ja sam gledala posteljine i igračke za bebu od 6 mjeseci i ništa nije bilo na akciji.

25 kol 2010, 09:31

zitnjak radi bas sam jucer bila jer sam trazila nekaj u magma home, ali radi sve normalno
i tresnjevka radi

ostale nisam posjecivala u zadnje vrijeme pa ne znam

26 kol 2010, 19:38

u ilici radi najnormalnije, danas bila, popusta na legice nema.šteta

27 kol 2010, 12:25

Meni se čini da zbog problema sa financijama
zatvaraju trgovine koje su im maje rentabilne.
Tj da smanjuu broj trgovina.
Izgleda da su uzeli prevelik zalogaj i prva kriza
ih je zdrmala. :dunno

29 kol 2010, 23:57

Ja ne znam, ali meni taj TL vec neko vrijeme ionako ide na zivce sa tom svojom nekvalitetnom robom i igrackama i bas bi zeljela da nam sto prije dodje neka mega firma poput Toys'r'us pa da ih ili prisili da drasticno porade na kvaliteti ili da ih nestane jednom zauvijek! Jer ovo sta sada nude je sramotno!

I nevjerojatno bezobrazno da im nikada ama bas nikada igracke tipa Lego nisu na snizenjima! A znate zakaj? Zato sta nemaju pravu konkurenciju koja bi ih na to prisilila! Sjecam se kada sam prije nekoliko godina bila u Londonu u jednom ogromnom ducanu igracaka, tada je citav njihov "Lego" odjel koji je btw. velik kao jedan nas citav TL, bio na 50%-tnom snizenju! To te ja pitam!

30 kol 2010, 10:40

Ja ne znam, ali meni taj TL vec neko vrijeme ionako ide na zivce sa tom svojom nekvalitetnom robom i igrackama i bas bi zeljela da nam sto prije dodje neka mega firma poput Toys'r'us pa da ih ili prisili da drasticno porade na kvaliteti ili da ih nestane jednom zauvijek! Jer ovo sta sada nude je sramotno!

X

Mladji sin trazio neke igracke koje se reklamiraju na TV da se prodaju u TL, pa smo silom prilika isli na Tresnjevku i rotor (naravno da tada jos nisam vidjela ovaj topic i znala da je rotor zatvoren :angry ) Tresnjevka se stisnula nenormalni, igracaka skoro da i nemaju, a ostala ponuda isto katastrofa.

Iako mi nikada, pa ni u svojim najboljim danima TL nije bio simpatican. A najvise me zivcira sto nam sindikat svake godine daje bonove za NG bas za TL i ostale Magmine ducane.

30 kol 2010, 10:46

Ni ja nisam nikad voljela TL, ali ponuda im je znala biti OK, pogotovo dječje robice, npr. MEXX kojeg sad više uopće nema, ili Geox cipele a znali su imati i dobra sniženja. A kad sam negdje prošle godine ušla u Tl u Kaptol centru i vidjela da npr. imaju jednu kutiju nečega a iza prazno, skužila sam da su u problemima.

A sve njihove marke su teški bofl. Uglavnom

30 kol 2010, 11:22

Pa ne znam, meni su svi coconutovi komadi robe peri deri. Kupovala sam ih uvijek na velikim sniženjima i bila zadovoljna a sad je problem što više nema ponude pa se nema što sniziti.

30 kol 2010, 11:24

Ni ja nisam nikad voljela TL, ali ponuda im je znala biti OK, pogotovo dječje robice, npr. MEXX kojeg sad više uopće nema, ili Geox

Eee da, dobra stara vremena. Drzali su oni i Mexx i Espit sve do prije dvije godine, dok je Fran bio mali imali su fenomenalni izbor i super snizenja te robe i onda je to malo po malo nestajalo, sve je bio losiji izbor i sada nemaju vise nista od toga osim onog svog bofla! Mada je i ta njihova robica do prije par godina bila cisto OK, znala sam nesto uzeti-majice,zimsku jaknu, skafander i to je bilo OK i po dizajnu i po kvaliteti ali su se sada totalno srozali! Ko Tresnjevaski plac!

08 ruj 2010, 21:31

Splitski TL u primi 3 se zatvara za 10-tak dana, a kaže prodavačica da je zatvoren i onaj u Jokera :conf

08 ruj 2010, 23:25

onaj na rotoru najavio veliko otvorenje samo nisam pohvatala kada....

zna li tko???

08 ruj 2010, 23:36

mislim da se ne otvara TL na Rotoru, nego nešto drugo, nešto s namještajem, nisam zapamtila ime :dunno

TL je u gabuli, ostavili budu samo svoju robnu marku

kaj ja znam kakvi bili da bili, ja ne bi bas htjela da propadnu :dunno

08 ruj 2010, 23:51

Sanika je napisao/la:mislim da se ne otvara TL na Rotoru, nego nešto drugo, nešto s namještajem, nisam zapamtila ime :dunno

A ja se ponadala.... :place :place :place

ajd jos se tjesim da ce biti u arena centru kao sto sam cula... :dada

09 ruj 2010, 07:48

I ja sam čula da će se otvoriti TL u Arena centru.

09 ruj 2010, 09:01

nema više na rotoru, tamo je Jysk namještaj

U Arena centru će biti Turbač

04 lis 2010, 09:11

TL na Glavnom kolodvoru je zatvoren. Piše da je inventura ali sve je obljepljeno sa papirom i sve je spakirano unutra. :(

04 lis 2010, 09:25

Ove godine ih nije bilo ni na Dječjem sajmu u Areni, dakle stvarno im se nešto događa

04 lis 2010, 09:45

i u Os se zatvorio onaj u centru

04 lis 2010, 10:09

Ja cula da idu na smanjenje broja prodavaonica, i da - sigurno se otvaraju u Areni.

04 lis 2010, 10:48

u Os zatvoren i esprit

04 lis 2010, 19:29

Jel ima još Esprit u Importane galeriji?

05 lis 2010, 10:01

TL propada nažalost...u velikim su dugovima i pitanje je koliko će uopće poslovati :(

05 lis 2010, 10:07

franika je napisao/la:Ja ne znam, ali meni taj TL vec neko vrijeme ionako ide na zivce sa tom svojom nekvalitetnom robom i igrackama i bas bi zeljela da nam sto prije dodje neka mega firma poput Toys'r'us pa da ih ili prisili da drasticno porade na kvaliteti ili da ih nestane jednom zauvijek! Jer ovo sta sada nude je sramotno!

I nevjerojatno bezobrazno da im nikada ama bas nikada igracke tipa Lego nisu na snizenjima! A znate zakaj? Zato sta nemaju pravu konkurenciju koja bi ih na to prisilila! Sjecam se kada sam prije nekoliko godina bila u Londonu u jednom ogromnom ducanu igracaka, tada je citav njihov "Lego" odjel koji je btw. velik kao jedan nas citav TL, bio na 50%-tnom snizenju! To te ja pitam!

xxxxxxx i tisuću xeva

21 lis 2010, 08:13

Nisam vidila prije ovaj topic,ali sinoc ostala paf,jedan se TL u Slav Brodu zatvorio a drugi (koji je nedavno otvoren) je poluprazan.
Sinoc pitam prodavacicu za navlaku za autosjedalicu,kaze nema,nece dolaziti i ne narucujemo nista,pitam zasto veli mi smo drugi Pevec.
Poslije mi je provjerila da su navlake zadnji put usle u HR. u 2008.god.,katastrofa
Odgovori