ako je igdje u pravilniku navedeno putno osiguranje s dodatkom o osiguranju prtljage ili ako vrijede opća pravila putnog osiguranja onda je odgovoran.(
naglasak na AKO JE navedeno. Koliko je meni poznato hoteli imaju ugovorene police osiguranja gostiju ali od nezgode, mozda se varam, ali mislim da nemaju ugovoreno osiguranje prtljage, to imaju prijevoznici. Druga je stvar ako je kod osiguravateljske kuce dodatno ugovorila putno osigurnje sama, a tko to od nas radi kad putuje po Hrvatskoj?
da su oni na odlasku vidjeli da im nedostaju torbe onda bi mogli pitati tko je odgovoran za dostavu od tocke A do tocke B. Ovako nakon dva dana, kako znas da nije ispala iz auta kad se stalo kod Macole na janjetinu? (karikiram, jasno, ali kuzite valjda sto hocu reci)
Uostalom, zar mislite da njima ne bi bilo draze da se prtljaga nađe pa da svi budu zadovoljni nego da imaju losu reklamu a za uzvrat je netko neplanirano dobio rabljene krokse i 50 gormita. Realno, te stvari najvise vrijede tebi, jasno, i njihova protuvrijednost jednom naselju je zanemariva prema steti koja im nastaje losom reklamom na ovaj nacin, zato mislim da im treba dati malo kredita u nastojanju da stvar rijese ako je moguce.
akcija ne vrijedi za sve goste u tom terminu nego za goste koji su napravili rezervaciju u vrijeme kada je oglasena. Svi koji rezerviraju prije oglasavanja akcije ili oni koji rezeriraju nakon sto je akcija povucena (a ima i toga) placaju punu cijenu. Dakle to sto je akcija sada oglasena ne znaci da se ona automatski odobrava svim gostima koji borave u tom terminu. Neki ce platiti punu cijenu, neki ce platiti po first minute ponudi koja moze biti bolja ili losija od trenutne akcije.
mislim da za plaćanje njihovim bonom vjerojatno nije potrebno izdati račun nego se radi o nekom drugacijem nacinu knjizenja, ali svakako su te prije izdavanja računa trebali pitati da li plaćaš bonom ili ne ako ga već izdaju. Tu su pogriješili.
U stvari ne kuzim, sad ispada da sam ja zato sto sam objasnila da mozda i nije tako kako ste vi mislile ispadam apsolutni branitelj tog Cluba koji ne zeli da se nadju tvoje stvari

svasta, nisam jednom zvala razne hotele u potrazi za stvarima koje gosti zaborave ponijeti ili zametnu pa kod kuce primjete da im fale. I nikad mi se nije dogodilo da nisu dali sve od sebe da se iste pronadju i dostave pa ne vidim zasto bi ovi bili drugaciji.