Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Re: Globus - lampa

27 kol 2010, 09:35

ja ga sinoc kupila. bila zadnja dva. jedan raspakiran i jedan zatvoren :dada

27 kol 2010, 09:54

Znači da sam se ipak zaletila i potrošila više novaca nek je trebalo :angry. A rekoše mi u Lidlu na blagajni da će biti na njemačkom... Ali kaj sad, za prolivenim mlijekom nema smisla plakati... Osim toga danas mi je rođendan i obećala sam sama sebi da ću danas biti dobre volje. A i idem na more po Helenu i baš me veseli da ću je vidjeti nakon desetak dana :srca

27 kol 2010, 10:00

Mrđi je napisao/la:ja ga sinoc kupila. bila zadnja dva. jedan raspakiran i jedan zatvoren :dada

Jel u Dubravi u Lidlu ? Onda si došla taman nekak iza mene, jer takvo stanje sam ja ostavila :mrgreen

27 kol 2010, 10:05

Mrđi nije iz Zg. ;)

Mi imamo taj globus, najviše mu se ja divim,
al moja školarka ga isto voli.

27 kol 2010, 11:02

nemoj kupit kod kineza mogao bi biti krivi raspored zemalja :lol

27 kol 2010, 13:38

:nana tra-la-l-la ipak sam uspjela doći do jeftinije solucije. Bila je to operacija koja je zahtjevala pomne i složene pripreme - prvo sam nazvala Lidl da rezerviram njihov globus, pa NN da vidim da li mogu vratiti njihov ili zamijeniti za nešto (vidjet ću u ponedjeljak, ali vjerojatno ću trebati kupiti nešto iz njihovog asortimana u zamjenu za globus), pa poslala bratića u Lidl da kupi i eto, recimo da sam prištedjela 240 kn :znoj Mislim da je vrijedilo potruditi se, ne? Osim toga, ovaj još k tome ima i povećalo, kao poseban štos... Drago mi je što se i vama svidjela ideja pa će nam poletarci biti uskoro pametniji od prosječnih odraslih Amera, barem što se geografije tiče :naughty ...

27 kol 2010, 14:24

IdaH super si to izvela ! Stvarno je velika razlika u cijeni :shock A jesu inače isti osim povečala?

28 kol 2010, 10:01

Ja nisam uspjela kupiti,prodali ih navodno već prekjučer ujutro .Šmrc.
Sutra idemo za ZG no nit ne znam di sve ima Lidl ,idem Guglat.

28 kol 2010, 10:10

Znam da ga imaš tam kod Kike i kod mene u Vrapču ;)

28 kol 2010, 10:19

TINICA-ovak kod Kike mi je usput sutra
Jel imaš možda tel da rezerviram. Tražila sam i na informacijama i dali mi samo neki centralni na koji se nitko ne javlja.

Di je tvoj u Vrapču?

Išla bi i do tam no bojim se da ak ne rezerviram niš od toga,izludjet će moja trojka ak ih budem vukla po gradu sim tam pa još niš ne kupim. :loce

28 kol 2010, 10:51

Ak hočeš pogledat ću ti ja danas jer moram skočiti do Kike po vazu za bambus :lol
Ovaj u Vrapču ti je dolje kod onog podvožnjaka gdje se sa Aleje Bologne skreće za Malešnicu ;)

28 kol 2010, 10:59

TINICA :kiss ak ima rezerviraj mi molim te ,sutra dolazimo po njega.
šaljem ti podatke na PP

28 kol 2010, 14:19

Vidla danas oko 12 u lidlu na vukovarskoj jedan globus ali raspakiran, pa kome je blizu ...
Jednom sam kupovala neku lampu, pa su mi u pekarskom dijelu provjerili jel radi.

28 kol 2010, 16:02

teutonija, zovi onaj boj 0800 i nešto dalje, meni su rezervirali. GLobus je lošiji nego onaj iz NN, ima i nekih smiješnih stvarni npr FIDŽI s kvačicom iznad D, pa neki otoci su na engleskom, ali koliko para toliko i muzike.

Moj je u autu :D

30 kol 2010, 13:09

Mi išli u ZG jučer ,a taj broj radi samo radnim danom ,ne isplati mi se ići ZG samo po Globus ,za cijenu benzina kupim ovaj u našoj knjižari za 300 :/

Baš mi je žao.

31 kol 2010, 12:10

Vidim ga u Metro katalogu za 148 kn !!!

31 kol 2010, 13:55

Ah ne idem put Zg-a.
Odgovori