Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
12 stu 2010, 15:15
kupila sam masinu, ne idem vise u posjetu s kosarom robe!
12 stu 2010, 15:18
Onda ovaj moj post u kojem iksam Beppu nema smisla, ali ću ga svejedno poslati

Beppa Joseph je napisao/la:mi smo 5 godina koristili whirpoolovu s gornjim punjenjem. Dvaput se selila i još uvijek radi, samo ne u našem stanu. Ja ju preporučujem.
19 svi 2011, 10:16
podižem temu
još nisam kupila novu perilicu (premišljam se i dalje

)
ali sad je stara zauvijek otkazala poslušnost
jel netko u međuvremenu kupio ovu hoover mašinu?
20 lip 2011, 08:43
ja sam kupila gorenje, zao mi je sto nisam uzela hoover, mozda bi bila bolja od ove - ova je izrazito bucna, kao da avion siljece i polijece kad centrifugira
20 lip 2011, 09:06
Buba - možda ti nije dobro centrirana mašina?
20 lip 2011, 13:23
Možda je i moja zrela za centriranje ?!
20 lip 2011, 15:41
Imala sam Electrolux sa gornjim punjenjem ali se već nakon 3 godine počela kvariti.Sada sam uzela Lg sa prednjim punjenjem ali onu pliću i zasad je ok.Još mi bolje paše jer sad imam površinu na kojoj nešto mogu i držati dok ona sa gornjim punjenjem nije se mogla iskoristiti.
24 lip 2011, 08:27
dobro je centrirana, stavila sam ju na ravni podlozak i sredila sve, ali i dalje buci
02 srp 2011, 11:19
Ja imam ovu i (pre)zadovoljna sam.. moram priznati da sam bila u početku malo skeptična ali oduševila sam se nakon prvog dana. Pošto imam malu kupaonicu ovo nam je bila jedina opcija ali da ponovno moram birati perilicu opet bi izabrala istu
http://www.bijela-tehnika.hr/aparati/artikal/12412/
02 srp 2011, 12:04
takvu imam i ja, samo ne znam jel isti model; moja ima 1000 okretaja. Jako zadovoljna. U tu malu kupaonu stane samo takav model
Za novu mašinu u većoj kupaoni imam i ja želju za ovom plićom ali klasično punjenje. Čini mi se isto OK.
04 srp 2011, 10:17
ja sam se na kraju odlučila za veliku s prednjim punjenjem koja pere do 7 kg veša - preporodila sam se
04 srp 2011, 22:15
odluka je pala, kupujem ovu
http://www.bijela-tehnika.hr/aparati/artikal/13626/ ali u emezeti jer je tamo 300 kn jeftinija
a nagovorena sam na tu s dobrim izgovorom: ne treba se saginjati za stavljanje i uzimanje veša
05 srp 2011, 08:54
Nadice ja sam pre 10 godina imala Whirlpool sa gornjim punjenjem i bila jako zadovoljna, ovi noviji modeli su sigurno puno bolji.
16 kol 2011, 22:24
Imam ja Candy 5 kd doduše. AA+
Jako sam zadovoljna. Centrifugira ko blesava. uska ko curica

a pere ko velka
Jedino kaj mi je neko uljce puštala, sad više ne.
Opet bih uzela takvu mašinu ali ne Candy, tj. možda i da uz oprez na ganaciju.
U iStri nije zahvalno imati takve marke, bolje gorenje npr.
Preporučam taj tip mašina svima. puuuno elegantnije i preglednije.
17 kol 2011, 08:41
Mama je ove godine za more uzela ovu Whirlpool, kao Tinicina. Za sad je zadovoljna. Nadam se da ce duuugo trajati i dobro raditi.
17 kol 2011, 13:41
imam i prezadovoljna sam
kupili smo je davno u jeddi. bolja mi je od klasicne koju imam u stanu i koja je bila uzasno skupa.
17 kol 2011, 14:20
Mi isto uzimamo za novu gajbu perilicu. Banja je vrlo mala, pa smo mislili opet s gornjim punjenjem - sad je imamo i sve 5. Najbolje mi je sto je u mogu otvorit iako ima vode u njoj ako sam sto zaboravila ubacit.
Ali me isto mami ovaj veci kapacitet! 7 kg recimo.... od 5 do 7 kila skoro pola, 40% vise robe za oprati, a cijena tu negdje...
Gledali smo i te uske s donjim punjenje - ali to necemo