Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Re: perilica s gornjim punjenjem

12 stu 2010, 15:15

kupila sam masinu, ne idem vise u posjetu s kosarom robe! :lol

12 stu 2010, 15:18

Onda ovaj moj post u kojem iksam Beppu nema smisla, ali ću ga svejedno poslati :)
Beppa Joseph je napisao/la:mi smo 5 godina koristili whirpoolovu s gornjim punjenjem. Dvaput se selila i još uvijek radi, samo ne u našem stanu. Ja ju preporučujem.

19 svi 2011, 10:16

podižem temu ;)

još nisam kupila novu perilicu (premišljam se i dalje :mrgreen )

ali sad je stara zauvijek otkazala poslušnost :roll

jel netko u međuvremenu kupio ovu hoover mašinu?

20 lip 2011, 08:43

ja sam kupila gorenje, zao mi je sto nisam uzela hoover, mozda bi bila bolja od ove - ova je izrazito bucna, kao da avion siljece i polijece kad centrifugira :roll

20 lip 2011, 09:06

Buba - možda ti nije dobro centrirana mašina?

20 lip 2011, 13:23

Možda je i moja zrela za centriranje ?! :da?

20 lip 2011, 15:41

Imala sam Electrolux sa gornjim punjenjem ali se već nakon 3 godine počela kvariti.Sada sam uzela Lg sa prednjim punjenjem ali onu pliću i zasad je ok.Još mi bolje paše jer sad imam površinu na kojoj nešto mogu i držati dok ona sa gornjim punjenjem nije se mogla iskoristiti.

24 lip 2011, 08:27

dobro je centrirana, stavila sam ju na ravni podlozak i sredila sve, ali i dalje buci :dunno

02 srp 2011, 11:19

Ja imam ovu i (pre)zadovoljna sam.. moram priznati da sam bila u početku malo skeptična ali oduševila sam se nakon prvog dana. Pošto imam malu kupaonicu ovo nam je bila jedina opcija ali da ponovno moram birati perilicu opet bi izabrala istu :up
http://www.bijela-tehnika.hr/aparati/artikal/12412/

02 srp 2011, 12:04

takvu imam i ja, samo ne znam jel isti model; moja ima 1000 okretaja. Jako zadovoljna. U tu malu kupaonu stane samo takav model
Za novu mašinu u većoj kupaoni imam i ja želju za ovom plićom ali klasično punjenje. Čini mi se isto OK.

04 srp 2011, 10:17

ja sam se na kraju odlučila za veliku s prednjim punjenjem koja pere do 7 kg veša - preporodila sam se :klanja

04 srp 2011, 22:15

odluka je pala, kupujem ovu http://www.bijela-tehnika.hr/aparati/artikal/13626/ ali u emezeti jer je tamo 300 kn jeftinija
a nagovorena sam na tu s dobrim izgovorom: ne treba se saginjati za stavljanje i uzimanje veša :up

05 srp 2011, 08:54

Nadice ja sam pre 10 godina imala Whirlpool sa gornjim punjenjem i bila jako zadovoljna, ovi noviji modeli su sigurno puno bolji.

16 kol 2011, 22:24

Imam ja Candy 5 kd doduše. AA+
Jako sam zadovoljna. Centrifugira ko blesava. uska ko curica :hahaha :hahaha a pere ko velka
Jedino kaj mi je neko uljce puštala, sad više ne.
Opet bih uzela takvu mašinu ali ne Candy, tj. možda i da uz oprez na ganaciju.
U iStri nije zahvalno imati takve marke, bolje gorenje npr.

Preporučam taj tip mašina svima. puuuno elegantnije i preglednije.

17 kol 2011, 08:41

Mama je ove godine za more uzela ovu Whirlpool, kao Tinicina. Za sad je zadovoljna. Nadam se da ce duuugo trajati i dobro raditi.

17 kol 2011, 13:41

imam i prezadovoljna sam

kupili smo je davno u jeddi. bolja mi je od klasicne koju imam u stanu i koja je bila uzasno skupa.

17 kol 2011, 14:20

Mi isto uzimamo za novu gajbu perilicu. Banja je vrlo mala, pa smo mislili opet s gornjim punjenjem - sad je imamo i sve 5. Najbolje mi je sto je u mogu otvorit iako ima vode u njoj ako sam sto zaboravila ubacit.
Ali me isto mami ovaj veci kapacitet! 7 kg recimo.... od 5 do 7 kila skoro pola, 40% vise robe za oprati, a cijena tu negdje...
Gledali smo i te uske s donjim punjenje - ali to necemo
Odgovori