Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Re: vidi li se dobro predstava iz prvog reda balkona HNK?

14 pro 2010, 15:28

Kupljene ulaznice svugdje/uvijek podižem 5 minuta prije početka predstave, pa tako i u HNK.
Inače prodala sam dragoj forumašici :mah ulaznice za 4. 1. jer sam potpuno smetnula sa uma da tada nismo u Zgb. Uzela sam nove karte za par dana pa me zanima kako se vidi u 12 redu partera. Na blagajni me uvjeravali da se odlično vidi :ajme

14 pro 2010, 15:36

Meni na potvrdi piše "Vase ulaznice mozete podići na blagajni HNK u Zagrebu prije početka predstave"..
A to sam ja shvatila kao neposredno prije početka predstave :)

14 pro 2010, 15:40

Hvala. :luv Ja nisam ni čitala što na potvrdi piše. :oops:

16 pro 2010, 15:01

a ja dobila rezervaciju od drage forumašice za Orašara :kisichagic

21 pro 2010, 00:13

Odgledali čarobnog Orašara u 12 redu partera i čisto lijepo se vidjelo. Ono što mi se nikako nije svidjelo i ne razumijem je dovođenje djece ispod pet godina. Čast izuzecima no oko nas je sjedilo nekoliko djevojčica koje nisu prestajale pričati i zapitkivati. Stvorio se veliki žamor i jednostavno se nije moglo do kraja uživati u baletu. Za dječja kazališta razumijem (iako i tad ne shvaćam inzistiranje roditelja da djeca nešto odgledaju do kraja što im se ne sviđa i na što pružaju otpor) no ne razumijem to rano forsiranje ozbiljnih predstava.
Kako jako dugo nisam bila na baletu :ajme neugodno me je iznenadio novi običaj da se plješće dok traje glazba i dok se pleše. Toga u "moje" vrijeme nije bilo.
Mojem malcu je ovo prvi puta da je gledao balet i bio je toliko uzbudjen i zadivljen baletanima da je na putu do auta plesao po cesti. :joy

22 pro 2010, 10:55

krasno lara, krasno :bis

slazem se sa svakim tvojim slovom, svaka cast izuzecima ali djeci mladjoj od 5-6 godina nije mjesto u "velikim kazalistima"

neugodno me je iznenadio novi običaj da se plješće dok traje glazba i dok se pleše

:shock pa ovo nije obicaj, svakako ne dok traje glazba :ne

mi cemo uskoro na sismisa, btw. bila sam s vanjom u petak na sismisu, sad cemo ici K i ja, a mozda i mm, N to ne zanima. a i na djerdan cemo vjerojatno u komediju, to cemo svi zajedno

22 pro 2010, 11:07

TmamamKiN2 kaj mislis da je Sismis za te male (8 g)?
Idem 5.1., pa se dvoumim povesti P. ili ne?

22 pro 2010, 11:16

tja, gle, moja je K jedna ozbiljna gospodicna :hahaha zezam se, ne znam sto bih ti rekla, s njom se da fino razgovarati i diskutirati i mislim da ce joj se dopasti. ona spada u ove izuzetke, ona je npr. s nekih 5 i nesto sitno odgledala orasara bez da je okom trepnula. ja sam se vrtila u stolcu, a ona nije maltene ni disala. bila sam spremna izaci ako ne bude mogla izdrzati ali to nije bio slucaj :1 ona voli ici u kazaliste, odgledali smo gotovo sve balete u HNK, orasara cak 2x, bila je nedavno na jalti :dunno ne znam jel ona bas pravi "uzorak" da me pitas za mog N, to za njega sigurno nije, on nije nimalo kulturnjak :ne :ne samo jednom sam se zeznula i povela ga jer nismo imali izbora (za cuvanje) :strah te je bio gladan, te mu se kenjalo, ahhhh, strava.
nisam ti bas pomogla :lol

22 pro 2010, 11:35

Jesi jesi, P. je ista ko K., čak je izjavila da joj je opera zanimljivija od baleta.
Možda je onda provedem ....
Hvala :mah
Odgovori