Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Re: City Center One - Split

15 stu 2010, 11:06

Pazi vamo Splicanke-hajmo objasnit zeni-vozacu kako doci do tog centra :
1.ako se dolazi auto-putem iz pravca Vrgorac-Dugopolje
2.ako se dolazi straom magistralnom cestom iz pravca Omisa(je li Lovrinac-groblje,a staklenici koje spominjete oni na suprotnoj strani -preko puta groblja ,ili sam totalno fulala :conf)
:kiss Unaprijed hvala!

15 stu 2010, 11:12

1. Ako dolaziš sa autoputa, nemoj. :lol Komplicirano za objasnit, iako nije teško za nać.

2. Magistralom iz Omiša kod Lovrinca skreneš desno, pa desno, pa desno i do kraja ulice. :lol

3. Pošalješ sms, pa te netko sačeka i pokaže ti put. :mrgreen

15 stu 2010, 11:59

Mirbi jesi ti prolazila ovim putem od lovrinca, mm kaže da cesta nije gotova, da su skakali po rupama

15 stu 2010, 12:00

Jesam, u petak. Puštena liva strana, nisam vidila problema. :dunno Od Sirobuje se ne može, tamo je rupa na rupi.

15 stu 2010, 12:02

mirbi je napisao/la:Jesam, u petak. Puštena liva strana, nisam vidila problema. :dunno Od Sirobuje se ne može, tamo je rupa na rupi.

onda je on biće tamo išao, mislila sam da je samo jedan put s južne strane

15 stu 2010, 12:04

Možda su ga dosad napravili, kad smo mi krenili tim putem, vratili smo se nazad. Jednako žalostan već 40 godina. :dunno

15 stu 2010, 12:36

ja jos nisam bila :( ......ali hocu , jedva cekam, zanima me kad dolazis iz Sinja ides put Omisa ? tamo gdje je onaj veliiiki konzum?
od 12.11-14.11 bilo snizenje 60% ....jel istina?

15 stu 2010, 12:38

Nikakvog sniženja, barem ne bitnog, ja nisam vidila. Doduše, nisam baš ni tražila. :mrgreen

15 stu 2010, 14:59

u cc-u je jučer bilo sniženje 20% po većini dućana. mi shopingirali nutelle komada više po cijeni ispod 15 kn.

koji konzum na putu od sinja do omiša? ništa ne kužim

15 stu 2010, 15:05

Misli na Konzum na Sirobuji. ;)

15 stu 2010, 15:09

mirbi je napisao/la:Misli na Konzum na Sirobuji. ;)

aaaha nije mi na ruti pa ni ne znam za taj

15 stu 2010, 15:37

i jeli to put za city one ?

15 stu 2010, 15:39

Ne, nije.

15 stu 2010, 19:34

Mirbi,ima li kakvih znakova,putokaza i sl.?Nista prije slijedeceg tjedna-25.je kod nas drzavni praznik i neradni dan,ako potrefi i lijepo vrijeme eto mene :mah

15 stu 2010, 19:38

pa kuda onda?
zar nije put dubrovnika

15 stu 2010, 21:41

Sgfr (nije mi lako zapamtit tvoj nick :mrgreen ), ima putokaza, ali cesta od pravca Omiša još nije puštena, a da li će uskoro, ne znam.

Sunčice, ako ideš iz Splita, onda kod groblja, a prije Konzuma, imaš skretanje desno, pa izađeš na drugu stranu. Na tom semaforu ravno, a na idućem desno, pa do kraja ulice.

17 stu 2010, 14:58

čak sam i ja bila u nedjelju :roll
ogroman jes :dada
lijep, prostran, prozračan :dada
ima svašta, a još se puno butiga nije ni otvorilo :roll
bolje doći kad malo splasne ovo ludilo, skužila sam da je bilo full BIH tablica auta i DU

17 stu 2010, 15:20

hvala mirbi :kiss
i ja cu ici kad ova guzva prođe,
Odgovori