Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
18 stu 2010, 21:16
Ovi slatkiši što sam uzela su mi odlični, bile ste u pravu.
Navući ću se na Muller, već vidim.
18 stu 2010, 21:55
ja bih stvarno bila sretna da su tekući za pranje robe kvalitetniji. imam još malo svojih pa ću u pohod. javim rezultate.
18 stu 2010, 22:24
kao što je rečeno svi prašci su za njemačko tržište pa su već u startu kvalitetniji. na žalost istina je takva da nije isti npr. ariel rađen za HR kao onaj za njemačku. no to već znamo od prije.
ja kupujem tekući Frosch, onaj ko u vrećici.
ovaj:

raznih vrsta i super mi je.
čula sam za njega da je dobar i za male bebe tako da od kad se mali rodio njega koristimo i zadovoljna sam
19 stu 2010, 22:04
Bila sam večeras u Mullera u Zd i pola stvari im fali.
Kaže prodavačica da su ljudi jednostavno razgrabili pola dućana. Wooow!! A tek su nam otvorili. Što će biti za par dana kad krenu masovne ludnice za Božićne poklone?
19 stu 2010, 22:14
Liv Tyler je napisao/la:Bila sam večeras u Mullera u Zd i pola stvari im fali.
Kaže prodavačica da su ljudi jednostavno razgrabili pola dućana. Wooow!! A tek su nam otvorili. Što će biti za par dana kad krenu masovne ludnice za Božićne poklone?
Kod mene isto, samo sam ja bila u ST.
Smijala sam se ko manita, kad mi je prodavačica rekla da večeras dolazi šleper nutele
Sve se pokupovalo.
Parfumerija im je
19 stu 2010, 22:54
ma proći će to prvotno ludilo, doći će to sve na svoje
19 stu 2010, 23:56
kupujem kod njih za bebu čajeve od 400 g oko 17 kn su (inače su 200 g dvadesetak svugdje)
i vlažne maramice njihove su jako povoljne, 30-ak kuna 4 paketa...
i obične maramice u kutiji.
20 stu 2010, 00:28
Snowwhite koliko košta Frosch? Ja kupujem omekšivač, lenor. Razlika u kvaliteti sa ostalim lenorima je ogromna. Razmišljam da probam i Frosch.
20 stu 2010, 12:30
dolazi šleper nutele

, ja izludila trazeci, nebi li mi odnekle mahnila...
uzela sam tari hipp caj od 400 gr za 25 kuna

, a inace obicni dode 24 kn
ako su tako stalno cjene, e onda se u svakom slucaju isplati. ali mi nije nekako na ruku doc do njega.
20 stu 2010, 14:02
rena7 je napisao/la:Snowwhite koliko košta Frosch? Ja kupujem omekšivač, lenor. Razlika u kvaliteti sa ostalim lenorima je ogromna. Razmišljam da probam i Frosch.
forsch ovaj 2l oko 40 kuna.
20 stu 2010, 19:51
Vidila da imaju Persil i Ariel od 3kg i Pervol isto od 2l. Drugačiji su skroz od naših.
20 stu 2010, 22:27
Jel netko probao detergent u gelu Blink , plavi ?
cijena presmiješna - 1.5 litra oko 12 kn.
Na nekom drugom forumu sam pročitala da imju Coral detergent za crnu robu , jedini od kojeg se
roba ne usmrdi ako je iz mašine ne izvadite u roku odmah ?
Jedva čekam da potrošim ove zalihe koje imam , pa da idem probati n jihove proizvode.
20 stu 2010, 22:48
Blink nisam probala ali Coral za tamno mi je otkriće, hvalila sam ga i na onom topicu o mirišljavom vešu. Prefino miriši.
Persil i Ariel iz Mullera i naši se ne mogu usporediti po kvaliteti
21 stu 2010, 19:04
Jučer skužila u Mulleru - hipp AD mlijeko (plavo) 900 g za 79,nešto.
iNače je 300 g 33,nešto.
21 stu 2010, 21:20
palunkice, to je ona crna boca?
22 stu 2010, 00:28
bok, super tema
kupila sam pelene i vlažne maramice njihove, pelene su ipak malo deblje od dm-ovih (barem se meni tako čini), tako da neću nastaviti tamo uzimati, a maramice su mi premekane i nekako se rastežu
probat ću i ove stvari što ste navele, posebno nutellu
zanima me i polica zdrave prehrane, nisam još sve stigla pregledati, ima li nešto što preporučujete?
22 stu 2010, 00:34
jeli i kod vas u zg nutella ovako jeftina ili je to samo kratko vrijeme na akciji
22 stu 2010, 00:35
A koliko je nutela
22 stu 2010, 00:36
15 i nešto sitno
22 stu 2010, 00:37
ma, kakvi, inace je nesto sitno preko dvadeset kuna...kupujte hrpe toga dok je akcija
koliko me sjecanje sluzi, u zgb je u pocetku bila jos niza cijena, pa su ih optuzili za dumping, pa je muller bio cak i zatvoren neko duze vrijeme, nekih par mjeseci
Zadnja izmjena:
Bubidea; 22 stu 2010, 00:38; ukupno mijenjano 1 put/a.
MMI je napisao/la:jeli i kod vas u zg nutella ovako jeftina ili je to samo kratko vrijeme na akciji
ovo sam se i ja pitala.
valjda je šleper došao
ja redovno kupujem njihove vlažne maramice za bebe, kinder jaja, dnevne uloške,
a dok je curka bila mala samo sam tamo kupovala kašice, nikad nije jela Hipp samo bebivita,
a i pelene smo koristili jedno vrijeme.
da je love bilo bi još toga ali za sad većinom to kupim kad odem.
22 stu 2010, 00:38
olala je napisao/la:probat ću i ove stvari što ste navele, posebno nutellu
zanima me i polica zdrave prehrane, nisam još sve stigla pregledati, ima li nešto što preporučujete?
imaš griz od pira, njihov pire od rajčice je jeftiniji od dm-ovog, sitne zobene pahuljice.
iako, moram priznati, većinu vremena provedem na odjelu slatkiša - hanuta, marcipan štangice, čokolade - razne, neki keksi a la mcvitties (s čokoladom), ma svašta zapravo, i previše.
npr. merci bombonjera je oko 19kn, u konzumu je 38. baš mi bude žao kad vidim penziće kako kupuju u konzumu po toj cijeni, i to vjerojatno za doktora. dođe mi da ih otfuram za ruku do mullera.
22 stu 2010, 00:39
Bubidea je napisao/la:ma, kakvi, inace je nesto sitno preko dvadeset kuna...kupujte hrpe toga dok je akcija

a onda garant više nije 15kn, rasprodali su zalihe, stigla je nova pošiljka.
22 stu 2010, 00:39
ma nema više..trebao je doći šleper al ga biće napali negdi na putu
nema više ni n od jeftine nutelle
bila ja jučer i šta je bilo-bilo
22 stu 2010, 00:40
Madir je napisao/la:MMI je napisao/la:jeli i kod vas u zg nutella ovako jeftina ili je to samo kratko vrijeme na akciji
ovo sam se i ja pitala.
valjda je šleper došao

to je zbog otvorenja jeftinija!
Ne mogu se sad sitit ali kad je muller stigao u Zagreb nutela je bila jako jeftina , čak ih je bila i inspekcija zbog toga zatvorila na neko vrijeme.
onda su postepeno povećavali cijenu, i sad je oko 20 kn.
22 stu 2010, 00:41
Nutella je u Mulleru 19,99 A bolja je nego ona za 23 u Intersparu ili Mercatoru
22 stu 2010, 00:42
MMI je napisao/la:ma nema više..trebao je doći šleper al ga biće napali negdi na putu
nema više ni n od jeftine nutelle
bila ja jučer i šta je bilo-bilo
misliš?daj nadajmo se, rekli su mi STIŽE ŠLEPER NUTELE

19.99 kažeš?pa opet je povoljnija
22 stu 2010, 00:43
netko je pitao za Blink-valja li šta
gledam onaj njihov persil ima neka zrnca a bome je i skup.
neznam,te nepoznate marke su mi malo riskantne za kupovanje.
šta je sa tabletama za suđericu-jesu one ok