Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Re: iphone - aplikacije

04 sij 2011, 11:12

Nije li photoshare samo uzmedju iphonea?

04 sij 2011, 11:13

mamashnita od noje je napisao/la:ne, ne, izmedju dva iphonea samo!!! cini mi se :conf

04 sij 2011, 11:13

lara jesi sredila kontakte?
Ja sam svoje prebacila u outlook pa prebacila preko itunes-a na iphone, ali isto nisam uspjela baš onako kako sam imala organizirano na starom mobu.

04 sij 2011, 11:15

Jia, ma ima app koja omogucuje koristenje bluetootha izmedju iphona i drugih mobitela, zove se i Bluetooth ili iBluenova, jedino jos uvijek mislim da radi samo na trojci.

04 sij 2011, 11:17

ja je ne mogu naci :dunno

04 sij 2011, 11:19

kalea, niti jedno ni drugo ne mogu pronaci u appstore-u.
imas džejlbrejkan iphone?

04 sij 2011, 11:34

Nije jailbrejkan. Probajte proguglat za tu app, ja se raspitam, pa se kasnije javim.

04 sij 2011, 11:36

evo, ja guglam, trazim i nist.

btw, kad otvoris na google-u pise ovo:
iBluenova is successor of iBluetooth, the first iPhone app for the jailbroken iPhone to allow users to transfer files from their iPhone via Bluetooth, a feature which has been missing from the iPhone since its launch. Apple wouldn’t let you do it, thanks to Medevil to make it possible.

na app store-u ga uopce ne pronalazi.

04 sij 2011, 11:40

e, i sta vam je macka?

04 sij 2011, 11:45

Cak i ja, koja nemam ajfon, znam mačku. Moje dijete ju obožava :lol . Ma mislim, mačketina ponavlja za tobom. Smiješna je.

04 sij 2011, 13:13

da mačketina je savršena....moj klinac ju je isto obožavao od kad mu je moja frendica dala iphone da se igra s njim....to je prva aplikacija koju sam kupila (neki upgrade sa 4 dodatne animacije).
Da ne kažem da mi je savršeno što možeš snimiti i uploadati na youtube s 2 klika....mi snimili božićnu čestitku gdje pjevamo svo troje...za krepat je.
Mislim da se zove talking tom ili tako nešto ...pri vrhu popularnosti je...zajedno s onim bakterijama u zboru.

04 sij 2011, 14:13

Nova ti si još tu. Neće tvoja curka vani :cool
Mm odnio na posao da mu netko proba prebaciti. Pokušavali smo tim postupkom al ne ide. Ništa kako ti je krenulo mogle bi se na još jednoj kavi naći pa mi ti to napraviš :lol

04 sij 2011, 14:15

Ja imam mačka, moji su klinci zaluđeni s njim, i dodatnim aplikacijama :lol

04 sij 2011, 14:19

namjeravam si kupiti taj #$% iphone. sad je samo pitanje jel da uzmem 3 ili odmah 4 ?

http://www.vipnet.hr/iphone

što vi mislite?
mislila sam čak dati više novaca za iphone, al uzeti manju tarifu, ovu od 200kn.

04 sij 2011, 14:20

Rekla mi je frendica koja je neki dan kupovala u Vipu da nemaju četvorke, pa vjerojatno moraš čekati. Ona je uzela trojku jer joj se nije dalo čekati.

04 sij 2011, 17:03

lara može :lol imam vremena koliko hoćeš.

ja sam se bila oduševila četvorkom kad je izašla, ali kad sam malo bolje usporedila, rekla bih da nema neke veće razlike. pogotovo za neke prosječne korisnike. čak mi je možda trojka malo i ljepša.

04 sij 2011, 17:17

Ja sam na kraju, totalno nevoljko kupila HTC :roll

I ide mi na živce, te aplikacije, te moraš nešto prstom po ekranu, te ne znam tipkat...

A kupila zato jer Nokie koju sam zapikirala (one za 9 kuna) nije bilo.

:mrgreen

Ima bezbroj aplikacija, već sam se pogubila u njima. Ali postoji i mačka za njega :ajme

04 sij 2011, 17:19

a šta mislite o ovoj nokiji 7 ili 8? inače volim nokie. pa sad ni sama ne znam šta bi. :lol

04 sij 2011, 17:25

Evo da se javim ja stručnjak koji ne želi pametni telefon. Nokie su na Symbianu, koji baš nije najbolji operacijski sustav za mobitele, teško se instaliraju aplikacije, i ima, navodno, još neke mane. Iphone je puno bolji, a i svi ostali mobiteli koji imaju Android.

:p

04 sij 2011, 20:44

nova, je, trojka je elegantnija, ali cetvorka je cetvorka :lol.
ne znam za neke velike razlike, ali fotke su puno, puno bolje nego na trojki.
plus mozes "nakititi" aplikacije, odn. kucice aplikacija ( kako se to zove? :ajme ), sto je meni jaaaaaako bitno :lol.

04 sij 2011, 20:45

ništa nisam razumijela što si napisala.
meni su sve aplikacije naredane jedna do druge, pa dok seprobijem do one koju trebam listam 5 strana igrica ,mačaka i gluposti.

04 sij 2011, 20:47

Nova slaži si u foldere, to sam čak i ja savladala bez tudje pomoći ;) pa će ti biti preglednije i manje stranica za listanje.

04 sij 2011, 21:02

pa sto joj ne kazes kako? :lol
dakle, nova, prstom drzi ikonicu ( eto kako se zovu kucice aplikacija :ajme ) dok se ne pocne tresti i onda je samo prebaci prstom u drugu aplikaciju slicnog sadrzaja ( recimo, jutarnji, vecernji, index i sl. stavi jedno u drugu odn. sve u jednu i onda joj daj ime )

05 sij 2011, 00:52

JiA, sad sam malo sve skupa proučila, sve mi je još novo, do prije 2 tjedna nisam ni znala da želim iPhone :p
Uglavnom, da, postoji ta aplikacija za korištenje bluetootha na iPhonu s dr. mobitelima, ali nema je u appstoru, nego iPhone mora biti jailbroken i, koliko čitam, ta aplikacija ne radi na četvorci.
E sad, što je s tim jailbrejkanjem? Jel ima tko takav iPhone? Koliko vidim, to je legalno - piše tu i tu, a omogućuje i korištenje drugih aplikacija, a ne samo onih koje se mogu nabaviti preko appstorea.

MC, i ja sam čula da četvorka ima puno bolji fotić, nisam vidjela fotke s trojke, ali s ovim na četvorci sam zadovoljna, ima blic i dovoljno megapixela, jedino što nema šanse dobiti oštru fotku djece koja su stalno u pokretu, barem kad nema danjeg svijetla. Ne znam zašto bi uzimala trojku kad je izašla četvorka, nije neka prevelika razlika u cijeni uz pojedine tarife :dunno . Jedino što mene smeta je kratak vijek baterije - 1,5 do max 2 dana.

edit: upravo sam pročitala prikladan tekst - Mile Kekin - Bonton mobilnog telefona :lol

05 sij 2011, 02:24

Mislim da ti četvorka (još uvijek) nije za đejlbrejkanje. Zato ne možeš.
Nije đejlbrejkanje baš jako legalno ;) al možeš uvijek vratiti na staru postavku. Da je legalno, ne bi svako toliko nudili upgrade (a s time i verziju koja se ne može đejlbrejkati).

05 sij 2011, 08:56

Iz onih linkova bi proizlazilo da nije ilegalno ;) , ali naravno da appleu to nije u interesu, zato stalni upgrade. Ne bi bilo legalno stavljati krekirane applove aplikacije, ali staviti neku koju apple ni nema, zasto ne? Barem se meni tako cini ;).

05 sij 2011, 09:22

skinula jucer tu macku za smrdu :ajme
zivjet vise ne mozemo od deracine po kuci, a ja ne mogu do telefona.

05 sij 2011, 11:27

I ja skinula mačku. Fora je :lol

05 sij 2011, 11:28

sta jos ima a da je fora djeci? mislim, te neke blesavoce?

05 sij 2011, 11:35

sviranje
klavir, truba, takve stvari su mom mišu zabavne - ne znam jel to dobiješ automatski ili si moraš skinut
Odgovori