Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
26 ožu 2011, 11:34
Slažem se ja s tobom Krumpi ali ipak ne bi željela da djeca ne mogu doći na rođendan jer ih nema tko dovesti.
A i doći od NZ do Maksimira imeđu 16 i 17 sati radnim danom je katastrofa od gužve, MMu je kimica pala na oči kad sam mu rekla di je rođendan i kada
26 ožu 2011, 12:21
pa kad je rodjendan?
da moram biti na drugom kraju grada u pet sati, nema sanse da bi stila, pa dodjem doma tek oko pola pet
26 ožu 2011, 13:40
U pet je rođendan, zato si i gruntam kako to izvesti.
26 ožu 2011, 15:32
prema mom iskustvu kad s Jaruna ideš oko pola pet u centar ili u Maksimir u zoo dođeš jako brzo. To nije ni slično onoj jutarnjoj vožnji na posao.
27 ožu 2011, 10:07
Potice, uvijek je u kontra smjeru manje gužva, jedino je ona Vukovarska - Držićeva malo frkovita uvijek.
Inače, u našem vrtiću su se često slavili rošendani u ZOO i to čak u četiri - MM ih je mogao povesti, a ostali su se znali i organizirati (jedan tata s velikim autom obično ihe je nekoliko potrpao ...)
27 ožu 2011, 10:35
Hvala cure već mi je lakše
Mi imamo dva auta i frend čije će klinci biti na rođenadnu će voziti svoje, tako da ću na pozivnicama ponuditi mogućnost da mi možemo povezesti djecu, pa kako se roditelji odluče.
28 ožu 2011, 13:23
mi redovno vozimo cure na rođendane u raznim dijelovima grada

svega par puta se dogodilo da nismo mogli, uglavnom se nekako organiziramo, često i povedemo dijete od frendova
baš smo sad u subotu popodne bili u zoo na ročkasu
cure oduševljene
i MM i ja (jer nismo išli s njima po zoo-u nego smo imali 3 sata za sebe

)
28 ožu 2011, 15:08
Meni je isto ok, vozimo gdje treba...i..pa nije ZOO rockas svaki dan ... sve se da organizirati ako se zeli
29 ožu 2011, 15:40
Imaš nekoliko pizzeria, cure su ih navele....a možeš kupiti i u pan peku, s tim da ti je bliži od Borongaja onaj uz sam park Maksimir, blizu kružnog toka na Bukovačkoj (gdje su oni kafići).
05 ruj 2011, 13:27
Potice iz koje ste na kraju pizzerie naručili ?
05 ruj 2011, 13:41
Nismo naručivali s obzirom na koncert i na to da smo kasnili činilo mi se prekomplicirano
Ispekla sam kiflice ali punjene kao pizze, i djeca su bila oduševljena.
05 ruj 2011, 23:16
Potica je napisao/la:Nismo naručivali s obzirom na koncert i na to da smo kasnili činilo mi se prekomplicirano
Ispekla sam kiflice ali punjene kao pizze, i djeca su bila oduševljena.

Mi na kraju naručiili z Domina (sve su smazali - a rekla nam je animatorica da je to puno tj i više nego dosta

)
Umorna sam da jedva sjedim (bilo ih je 20-ak i bilu su glasni

)