Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Re: pax sistemi ikea

29 ruj 2011, 15:03

Miki je napisao/la:
Lena je napisao/la:paxerice :mrgreen, koliko je debela iverica u pax sistemima? znam da je nešto vanstandardno i ne mogu se sjetiti jel to bilo 16 ili 17mm u igri.
još bolje bi bilo kad bi koja imala podatak koliko je točno otvor kod korpusa od 1 m širine (znači od okomite daske do okomite daske). :dada

upravo sam htjela postaviti isto pitanje :nokti

planiram dati stolaru da mi napravi korpus i vrata (tako da dobijem ugradbeni ormar do stropa) , ali da postavimo pax sisteme unutra

:dada tako ima moja sestra

29 ruj 2011, 15:05

Miki je napisao/la:planiram dati stolaru da mi napravi korpus i vrata (tako da dobijem ugradbeni ormar do stropa) , ali da postavimo pax sisteme unutra

meni je isto zbog tih izvlačnih sistema, a znam da kad sam zadnje radila da je bila fora s nestandardnom debljinom iverala.

29 ruj 2011, 21:22

medo, hvala
ja bih uzela 236 cm i onda dva reda, valjda ce biti ok. rekla mi je jedna prijateljica da joj je jedina zamjerka sto malo "stisne" garderobu, kosulje i sl.

lena, ja sam mislila da unutarnje dimenzije pisu u onom "produktinfo" :dunno

30 ruj 2011, 10:06

Lena, evo mjere za Pax širine 100 cm:
debljina vertikala (bočnica) 18 mm
unutarnji razmak između vertikala 96 cm, to je ujedno i dužina police

30 ruj 2011, 10:42

medo, :klanja
mjerila sam jučer moje košare (za korpus 50cm) i pretpostavila da bi to bilo to. :dada to znači da im kopurs kojeg deklariraju 100, nije zapravo 100.

TanjaMT je napisao/la:lena, ja sam mislila da unutarnje dimenzije pisu u onom "produktinfo" :dunno

istina, odgovaraju dimenzije. :)

24 stu 2014, 21:55

podižem malo..

kupili pax za hodnik, i stoper komplement za polako zatvaranje
e sad il smo mi nešto fulali, ali zatvara se ok, no kod otvaranja se zdrma cijeli ormar, i jednom su mi sama vrata iskočila :shock

dakle info o tim stoperima, jer sam već u fazi da ih zapakiram i vratim :roll

hvala :luv
Odgovori