Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Re: Eko Sever - naručujete li od njega?

11 lip 2012, 14:30

ja bi se osvrnula na ovo da nema više teletine :shock ja iz aviona osjetim razliku teletine i junetine , to mi je jednostavno skroz drugi okus i ne mogu vjerovati da više nema teletine ...nisam baš sigurna da mi netko može podvaliti junetinu pod teletinu :conf

Također. Da ne govorim o izgledu mesa, nema šanse da ne prepoznam teleći but kad ga vidim u mesnici. Ne kužim, na koji način bi juneće meso moglo izgledati poput teletine, tu se iz aviona vidi razlika. :dunno

11 lip 2012, 14:35

Teltine nema već odavno. Rekla bih dva desetljeća skoro.
Teško da mi znamo kako izgleda. Jedino ukoliko
imate svoj domaći izvor :dunno
U mesnicama ju sigurno niste vidjele 15 godina.

11 lip 2012, 14:38

ma daj iina, ovo sto melita kaze - pa teletina ima skroz drugi miris, boju, okus.... potpuno je razlicita od junetine / govedine i nemoguce ju je zamijeniti!

11 lip 2012, 14:49

Mene je mama instruirala kako kupovati u mesnicama, a budući da ona već punih 40 godina kuha valjda svaki dan (od crvenog mesa isključivo teletinu i junetinu) pretpostavljam da bi primijetila da je u jednom trenutku teletine nestalo iz mesnica. :dunno

11 lip 2012, 15:08

a kak vi prepoznajte sto je teletina a sto nije?
ok, junetina je tamnija, ali koliko tamnija?
puno mi se puta desilo da pise da je teletina, a to je vec preslo u junetinu. a bilo je svjetlo.
te nijanse i te prijelaze iz jednog u drugo ne mogu skuziti.

11 lip 2012, 15:10

bubi, meni nije jasno kako to mozes fulati :dunno

11 lip 2012, 15:54

A ne znam.
Moj sused je mesar. Kaže da nema teletine.
Nikome se ne isplati. Premalo mesa, prevelika cijena.
Već odavno dilaju junetinu.
I ne znam kako bi to razlikkovala, al ja se ni ne kužim u meso. :dunno

11 lip 2012, 16:18

Najbolje ovako: kupi komad teletine i komad junetine pa skuhaj dvije juhice i vrlo ćeš jednostavno uvidjeti razliku između te dvije vrste mesa.
Odgovori