Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Re: marshmallow

14 vel 2012, 14:19

Ma nije Vipka, to je Crvenkin. Onaj prije je bio jako slican po dizjanu, ali od neke druge firme i bio je jako fiiiiiin, jako.

Olja, da Jaffa je Crvenka, zeznula sam se, onda nije Jaffa :mrgreen

Ma naci cu ga negdje da vam pokazem :lol

14 vel 2012, 14:20

ja takodjer znam samo za crvenkin i taj mi je :liza

14 vel 2012, 14:23

Ja znam i Milkin. Al bojim se da to nije taj :mrgreen
Ovo Shnitino, srecom, ne volimo.

14 vel 2012, 14:25

Ne, ni Milkin ne valja :ne
Dobo kaj nitko nije bio mali kad i ja :conf :lol

14 vel 2012, 14:29

marsovka, ja sam bila mala kad i ti. i jako sam voljela munchmallow, kupovala ga na komade :le

ali ne sjecam se da je bio neki drugi, samo ovaj crvenkin. koji sam nedavno slucajno probala i bio mi je bljak bljak, pa sam sklonija eastwoodicinom tumacenju da je bio isti, samo da je nama nepce postalo profinjenije.

:dunno

14 vel 2012, 14:29

slika
ovaj trazis?

14 vel 2012, 14:31

ovo je Jaffa - Crvenka :)

sandram je napisao/la:Ovo Shnitino, srecom, ne volimo.

najgore je što ja mislim da ga volim :ajme
mislim, već planiram kako ću sad otići do Metroa i kupiti Haribo:
http://www.confectionaffection.net/ekmp ... -199-p.jpg
ovi su fat free :nokti
em sljez, em fat free - pa to je zaista zdravo!
zdravo :mah

14 vel 2012, 14:32

Ja od tih sranja najvolim Dickmanns.

14 vel 2012, 14:32

Olja, ima Crvenka i Jaffa Crvenka. Pa nek Marsi odluci :mrgreen

14 vel 2012, 14:33

sandram je napisao/la:Ja od tih sranja najvolim Dickmanns.

bojim se guglati :lol

14 vel 2012, 14:34

slika

14 vel 2012, 14:35

Ivana, da, da, na komade :dada Ali u jenom malom kvartovskom ducanu su jedno vrijeme imali i jedan i drugi za kupiti tako da sam skoro 100% sigurna da su dva razlicita bila. A nis, pitat cu tetu koja tamo radi, mozda se sjeca proizvodjaca :lol

Sandra, pojma nemam vise, nisam sigurna jer na ovom isto pise Jaffa :dunno Mozda je to taj :da?

14 vel 2012, 14:41

ivana7997 je napisao/la: samo da je nama nepce postalo profinjenije.

:dunno

ekčuli je stvar obrnuta :lol

baš sam neki dan nešto prevodila. djeca imaju nekoliko desetaka tisuća nečega (jel okusnih pupoljaka ili receptora :ajme ) više nego mi odrasli, pogotovo neki koji su već dosegli 40. godinu. naime, oni (mislim ti jako stari) imaju upola manje tih nečega (receptora, pupoljaka, nečega :ajme ) i zato djeca ne vole recimo gorke stvari, a kasnije ih mi volimo.
isto tako, valjda im (nam) je to (bilo) jako slatko pa pritom i fino.
meni ni tada nije bilo fino :nesvist , a nije mi ni sad. kad imam 22 godine :mrgreen

14 vel 2012, 14:43

ma 100% ti je to taj, prodavao se na komade u Unikozumu (jel se tako zvao :da? )

14 vel 2012, 14:46

meni ni tada nije bilo fino , a nije mi ni sad. kad imam 22 godine :mrgreen

Isto tako. A nije mi fino ni ljuto, ni gorko, ni ljigavo ni masno... isto kao što mi nije bilo fino ni kad sam bila dijete. :mrgreen

14 vel 2012, 14:58

kad imam 22 godine :mrgreen

:hahaha isomiki kak si stara.

Vidim da cu morati napraviti opsezno istrazivanje trzista :lol
A mozda sam totalno zabrijala. Hm.

14 vel 2012, 15:08

znaš što, marsi, sad sam ja iz sve snage upregla ono malo sivih ćelija što imam i mislim, samo malo mislim da imam negdje neko sjećanje na munchmallow koji nije bio - kao ovaj popularni i ovaj koji se sada svugdje na netu pronalazi - u srebrno-crvenoj foliji, već u srebrno-plavoj.
možda.
ako nisam sanjala.
ili sad oformila neko nazovi sjećanje.
:ajme

14 vel 2012, 15:21

Evo mislim da sam dosta blizu. Proizvodio ih je neki United Bicsuits, mozda :da?, a izgledali su ovako nekako, slicno:
slika

idem dalje trazit jer koliko kuzim Crvenka je preuzela licencu od tih United Biscuitsa tak da sam sad opet na pocetku :lol

14 vel 2012, 15:28

dodjoh iz puke znatizelje, vidim da prsti od zdravih namirnica. TO nisam nikad voljela, te pjenaste, zrakaste, nekonkretne tvorevine :ne iako, plava kutija je i mene bacila koju godinicu unatrag, jerboa, i ja naime imam oko 22 :nokti

14 vel 2012, 17:19

ubit cu vas sve redom, sline mi cure toliko da mi se grlo stislo!

14 vel 2012, 17:32

marsovka, to je to, definitivno. i definitivno su bili puuuuno finiji nego crvenkini :dada

a super dickmans :nesvist jednom sam se udavila u nekima s kokosom, iz lidla, i skoro umrla od mučnine :ajme
ni ja to ne dam Vjeranu, nemajka :mrgreen

14 vel 2012, 17:35

Ja imam 18 :mrgreen I iz svog djetinjstva se sjećam ovih plavih. U kutiji. I bilo mi je fino, a nedavno sam probala jedan pečen i bio mi je fujfuj :ajme

14 vel 2012, 17:39

na svu sreću mančmalow mi je fuj bljak (ajd bar nešto, da štedim gdje mogu, na kalorijama jel te).

a za ovaj sljez sam prvo mislila da je to neka potpala za roštilj. znači to se jede? (:seljobeljo) :nesvist

14 vel 2012, 17:43

Novamama je napisao/la:a za ovaj sljez sam prvo mislila da je to neka potpala za roštilj. znači to se jede? (:seljobeljo)

:hahaha :hahaha

btw. Šnito probaj s'mores s palačinkama... mmmmmm

14 vel 2012, 17:52

daj malo detaljnije o tom s'mores s palacinkama :liza

14 vel 2012, 18:07

tanja
poslažeš spužvice (tako mi zovemo sljezove kolačiće) na palačinku, dodaš kockice čokolade i zarolaš, staviš na par sekundi u mikrovalnu, njam :liza

14 vel 2012, 18:10

marshmallow kupljen.
uslikam vam smores ;)
giami :up
(btw, ja palacinke cesto jedem s komadom cokolade pa u mikrovalnu)

14 vel 2012, 18:13

tanja, dobiješ ovako nešto
http://www.flickr.com/photos/thejerkstorecalled/5048510572/in/photostream/lightbox/

Šnito samo polako, ja ne smijem ni blizu tome jer je prefino, onda iz kuta gledam klince kako jedu i slinim :lol

14 vel 2012, 18:19

ajmeee koja fotka :le

14 vel 2012, 18:20

a tek da probas :le :liza
Odgovori