Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
14 ožu 2013, 13:44
I da, ako kod Kibeta hocete pite i janjetinu, to se mora dan prije naruciti.
14 ožu 2013, 14:03
JiA
nisam bila u parku Prinčeva pa ne znam za to
14 ožu 2013, 14:20
i ovaj mi je restoran bio
http://www.4sgs.net/
14 ožu 2013, 14:31
Taj je fenomenalan, ali je isto skup.
14 ožu 2013, 14:34
4 sobe
14 ožu 2013, 14:34
mene su castili pa nemam pojma
14 ožu 2013, 15:09
sva tri su skupa restorana, s tim da je Park princeva najmanje skup.
najbolji za one koji zele da jedu autenticnu bosansku hranu je Kod Kibeta, 4.sobe su cool mjesto, a Park princeva uzitak za dusu (zbog fantasticnog pogleda)
mislim da je ponuda na Bascarsiji, Ferhadiji i Titovoj sasvim zadovoljavajuca za one koji ostaju u Sarajevu preko vikenda.
teutonija, vrijeme za vikend nije obecavajuce. trebali ste sacekati mozda naredni.
14 ožu 2013, 15:13
Svima je glavna preokupacija spiza.
14 ožu 2013, 15:22
http://www.klix.ba/vijesti/bih/bih-medju-najgostoljubivijim-zemljama-za-turiste/130314014ovdje se za male pare odlicno jede, pa je to jedna od glavnih atrkacija strancima.
kod nas za 3 eura mozes pojesti porciju cevapa (cista desetka), ili 'petica' sa pićem, dok u evropi toliko placas samo obicni sok...isto tako pite, pizze, palacninci, ustipci, piletina....sve ukusno, a sve jeftino (posebno za turiste koji dolaze sa zapada)
na kraju najeftinije je doputovati negdje, a najvise se potrosi na boravak i sve sto taj boravak podrazumjeva, a uvijek i pod obaveznim podrazumjeva hranu.
osim toga nasa kuhinja je nadaleko poznata, posebno za ljude koji vole da jedu.
14 ožu 2013, 15:39
mirbi je napisao/la:Zovem danas za rezervacije, ono, sve popunjeno vikendom do sredine svibnja.
to je za onu ponudu iz siječnja ?
14 ožu 2013, 15:42
osim toga nasa kuhinja je nadaleko poznata, posebno za ljude koji vole da jedu.
Ne znam kako si mene našla među tima...
Je, Grozni, to je ta ponuda.
14 ožu 2013, 15:58
prilično naivno. nema tu mjesta za
ako je to ona ponuda iz siječnja... nemreš proć tak povoljno i očekivat da će 2 mjeseca nakon ponude čuvati za tebe sobu u terminu koji si si ti zamislila.
nadam se da bu taj "alternativni" smještaj OK
a za drugi puta znaš...
čak se ponegdje preporuča rezervacija terimna prije kupovine ponude.
14 ožu 2013, 16:07
OK, naivna sam, al nije u redu da oni prodaju više kupona nego imaju mjesta, s obzirom da se kupon može iskoristiti samo do 1.05. Nisu oglašavali samo na kupime, nego i na Crno jaje.
I, da, pri kupnji kupona rečeno je da se treba javiti tjedan-dva ranije nego se misli koristiti.
14 ožu 2013, 16:14
a čuj, imaju oni puno mjesta, recimo u srijedu na četvrtak i četvrtak na petak...
osim ako nije bila ponuda za "vikend u Sarajevu" - ne znam
mirbi je napisao/la:I, da, pri kupnji kupona rečeno je da se treba javiti tjedan-dva ranije nego se misli koristiti.
klasična navlakuša (da misliš kako možeš birati i dobiti željeni termin)
no, bit će OK
14 ožu 2013, 16:18
Glede alternativnog... bitno mi je da je soba čista, wc također. Internet se ima, dakle, trebalo bi bit ok. Nemam namjeru u sobi boraviti više nego je potrebno.
20 ožu 2013, 12:05
Mi bili i bilo nam super,super.
I grad, i provod i smještaj (mi bili tu
http://www.hotel-hollywood.ba/o-nama.php) i klopa (tu sam definitivno pretjerivala, morala sam sve probati jelte

) i vrijeme na kraju svega. Tu sam očekivala svašta, a kupalo nas sunce.Bilo je hladno doduše, ali na to sam se pripremila.
20 ožu 2013, 12:09
Detalje amo.
22 ožu 2013, 17:46
Fakat, detalje na sunce !
Lijepo redom u čemu si sve pretjerivala. Da Mirbi unaprijed zna što će propustiti.
22 ožu 2013, 17:48
Da ovo nije pristojan forum, sad bi ja tebi odgovorila.

No, znam ja da ćeš ti zamislit.
02 tra 2013, 08:45
Pa jel moguće da će i idući tjedan (ravnam se prema najavama), u sredini travnja, biti sniga? Mislim, šta napravit u tom slučaju? Putovati ne mogu, ne sa litnjim gumama, a iskoristivost bona je do 1.05.
15 tra 2013, 14:02
Vrime je bilo lipo, ponešto kiše, ali toplo. Imali smo baš intenzivan vikend, pridržavali se preporuka, a nedjeljno jutro proveli u društvu naše MD (moj dječak).
15 tra 2013, 14:23
bilo nam je super, samo sto je kratko trajalo.