Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
17 tra 2013, 11:40
bosch, i opet bi

. nemam neki poseban razlog. isto nisam htjela ugradbenu. ni za to nisam imala neki poseban razlog.
i ako ikako imaš mjesta - veliku. mala je stvarno mala.
17 tra 2013, 12:32
Imam standardnu, electrolux, kupljena na akciji u metrou oko 2000kn tada, ima programe na 70 stupnjeva, 65, brzi 60 i eco na 50, te ispiranje. 95% koristimo program eco, jer troši manje vode i manje srtuje, a dobro mi opere.
Kad je nešto jače zmazano ili ima od sirovog mesa više stvari, stavimo na 70. Trebala bi češće ubaciti ono čišćenje, s onim posebnim sredstvima, ali se ne sjetim. Inače evo i nakon 8g pere super, jedino su počeli kotačići na donjim "kolicima" klimat se i jedan zna iskočit. Al rezultat pranja super.
Sveki imala neku gorenje mislim prastaru, nije bila zadovoljna, prije ca 2g kupila opet gorenje i opet nije zadovoljna, veli da moja bolje opere, a ona uvijek i ispire suđe, ja izrazito rijetko, samo odstranim komade i komadiće onako ostružem iznad smeća beštekom.
19 tra 2013, 08:21
Ja imam Beko i super mi je
19 tra 2013, 09:22
ja imam Bosch i ne bi ponovo. Navodno je silent, a meni to nije uopće silent. I nema taj program za ispiranje o kojem pričate. Najkraći je priogram za čaše od pola sata.
19 tra 2013, 10:56
moj bosch UOPCE nije silent. mi smo odustali od perilice rublja u ugradbenom ormaru u hodniku jer bi kao mogla bucati, a onda smo dovukli ovu Boschovu iz starog stana u kuhinju koja je spojena s boravkom i hodnikom gdje su spavace

a mašina za robu prede u kupaonici
nego, vidim samo ja perem na 35°C
na tom programu mi je nacrtano isto posuđe kao i na 55
20 tra 2013, 01:59
ja imam AEG koja je stvarno po pitanju buke

(a i na ostale karakteristike nemam apsolutno ni jednu zamjerku)