A kaj je sa Mađarskom?
Sada je: 05 kol 2026, 00:44.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

Prelazak granice sa Bosnom i Hercegovini
Građani Republike Hrvatske moći će i nakon ulaska Republike Hrvatske u EU granicu s Bosnom i Hercegovinom, osim s putovnicom, prelaziti i s osobnom iskaznicom izdanom nakon 1. siječnja 2003. godine. S obzirom da je od 10. lipnja 2013. godine omogućeno izdavanje osobne iskaznice i djeci bez obzira na godine i djeca će moći prelaziti državnu granicu i putovati u BiH. Isto vrijedi i za prelazak granice kod Neumskog koridora.
Za hrvatske državljane: od 01. srpnja 2013. hrvatski državljani, osim s valjanom putovnicom, i s valjanom osobnom iskaznicom (izdanom nakon 01.01.2003.) mogu ulaziti u sve države članice Europske unije te u Albaniju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Kosovo, Makedoniju i Srbiju.
Nedavno sam čitala neki tekst (s njihove strane) po kojem ispada da ti za njih treba putovnica.mrs. eastwood je napisao/la:misliš? ja bih rekla (lupam ajd) da je gužva bila jer ti sad treba putovnica za BiH i Srbiju, CG.

). ona normalno nije imala poima kaj treba pa je stisla krivi gumb. za predaju zahtjeva. a trebala je podić osobnu. pa joj je lik ispred mene uzel taj papirić i rekel kak treba stisnut drugi gumb. on ga nije trebal. tada sam u mrtvom kutu spazila ruku koja je sezala za papirićem i pomislila, e nećeš, razbojniče! cap i broj 5 bio je moj
iz policije sam izašla u 7:09 

, tako piše na njihovim stranicama, ja proučavali nekidan.
nacrtala sam se jutros pred MUP-om u 650.
za ideju jerbo bih otherwise potrošila cijelo popodne na čekanje u redu 

nebitno koje doba dana 

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.