Sada je: 05 kol 2026, 22:43.

Što se gleda kod kupnje suđerice?

Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...

Moderatori/ce: Potica, Nana1971

Re: Što se gleda kod kupnje suđerice?

PostPostao/la Lena » 07 lis 2013, 23:06

prodaše maglu I utjekoše. :/ vidi se na slici da je spojnica kojom je vezano za radnu ploču našpanana na gornju stranu I da je na gumi još lufta da se spusti. perilicu treba podignuti na kotačićima gore. sve to je pod pretpostavkom da je sokl 10 cm visine, a ne 15cm.
"The big wheel keeps on turning On a simple line day by day The earth spins on its axis One man struggle while another relaxes"
Lena
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la zeezee » 09 lis 2013, 15:17

mi smo danas naručili kuhinju i sve aparate. pitala sam za ovaj slučaj o kojem piše JiA - navodno se radi o različitoj visini fronti kod sokla s ladicama i onih bez. kod onih s ladicama, fronta ne dodiruje ploču , ostaje ta 'rupa' koja se kod perilice ne može zapuniti onim unutrašnjim dijelom kao kod ostalih elemenata npr ladica. i onda, ako je ona gumena brtva na perilici tamnija, to iz daljine izgleda crno i malo bode u oko. najljepše izgledaju fronte kad nemaš ladice u coklovima, lijepo se pretapaju s radnom pločom. al, nisam zbog toga htjela žrtvovati ladice.
uzeli smo bosch suđericu, bez one gornje police za beštek - kad sam skužila što to u stzvari jest, nije mi se svidjelo. skrivene su komande radi estetike cijele kuhinje. čini mi se da je najtiša njihova, 46db; 10l, ima program za pol mašine i tak.

hvala svima na pomoći!
M 22.04.2008. slika
zeezee
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la JiA » 09 lis 2013, 15:19

te ladice dolje su mi mrak!

drzim ti fige da kuhinja dodje na vrijeme. obavezno nadgledaj montere dok postavljaju kuhinju.
i poslikaj nam kasnije da vidimo.
Bijah slijep, a sada vidim...
JiA
Vjetropir

PostPostao/la Rimaithor » 09 lis 2013, 15:52

Ja isto imam Bosch i to već 7 godina. Predobra. :klanja (pljuc-pljuc da je ne zacopram sad :lol ).
Vanity is my favourite sin.
slika
Rimaithor
Ljupka Heidi

PostPostao/la Barbi » 09 lis 2013, 15:58

Ja imam tu potpuno integriranu i nema nikakve rupe. :dunno Meni se čini da nisu ni ova vrata elementa pored dovoljno visoka. Čudno.
Zadnja izmjena: Barbi; 09 lis 2013, 22:07; ukupno mijenjano 1 put/a.
We do not see the things as they are, we see the things as we are. :proljece
Barbi
gospođa pukovnica

PostPostao/la JiA » 09 lis 2013, 16:09

barbi, a imaš ladicu u coklu?
vrata pored su dovoljno visoka. bus vidla :mrgreen
da su visa, ne bih ih mogla otvoriti.

p.s. de mi poslikaj tu svoju. bez rupe.
Bijah slijep, a sada vidim...
JiA
Vjetropir

PostPostao/la Rimaithor » 09 lis 2013, 16:24

Pogledam i ja svoju, ali sam gotovo sigurna da ni ja nemam rupu. Ja imam ugradbenu, to je isto kao i integrirana, ne? Totalni sam debil za interijere :lol
slika
Rimaithor
Ljupka Heidi

PostPostao/la Barbi » 09 lis 2013, 16:29

Integrirana je ugradbena s nevidljivim komandama. Ugradbena ima isto ploču od kuhinje na fronti ali se komande vide.
Slikat ću a jedva čekam vidjeti tvoju uživo. :)
Zadnja izmjena: Barbi; 09 lis 2013, 22:08; ukupno mijenjano 1 put/a.
We do not see the things as they are, we see the things as we are. :proljece
Barbi
gospođa pukovnica

PostPostao/la Rimaithor » 09 lis 2013, 16:30

o jbt, ja imam integriranu, nisam ni znala :bis :hahaha
slika
Rimaithor
Ljupka Heidi

PostPostao/la skorpionka » 09 lis 2013, 17:19

Rimaithor je napisao/la:Pogledam i ja svoju, ali sam gotovo sigurna da ni ja nemam rupu. Ja imam ugradbenu, to je isto kao i integrirana, ne? Totalni sam debil za interijere :lol

ma, to ti ionako svakako zovu, neki ih zovu ugradbene i potpuno ugradbene, a neki ugradbene i integrirane. :lol
“However beautiful the strategy, you should occasionally look at the results.”
skorpionka
kimera a la vache

PostPostao/la zeezee » 09 lis 2013, 17:54

ajd, onda je i moja integrirana :cool
ova vrata kod Ji su dovoljno visoka, ona niti ne mogu u slučaju ladica u coklovima doći skroz do radne ploče, zato se vidi ono drvo iznutra. meni se čini da je kod tih bez ručkica s tim utorom kakav ona ima tako svejedno, ne čini neku veću razliku, možda samo kod te perilice. mogla bi se ona otvoriti,ali takvi su korpusi s ladicama u podnožju. kod mene bi već bilo bolje budući sam uzela drugačiji model bez ručkica (promjenila u zadnji tren, kao i boju :znoj ), pa mi je vrh vrata skroz ravan i lijepo bi se poklopio s pločom odozgora. ali, ladice su mi draže.
M 22.04.2008. slika
zeezee
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la zeezee » 09 lis 2013, 17:55

eh, da, navodno dolaze na vrijeme. to znači 5-6 tj od njihove izmjere, a to je prekosutra.
M 22.04.2008. slika
zeezee
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la malamaja » 09 lis 2013, 19:38

whirpool. jako tiha :) to je bio prvi preduvjet. mislim da je 45dcb....tada je drugarica obožavana rekla da je sve preko: buka :mrgreen
meni je kuhinja i boravak jedno, znači puno mi to znači. ugradbena, 45cm. ima tajmer, pere posebno gornju košaricu, može se sve pomicati i prilagođavati (stane i protvan)...i stalno je u pogonu, barem 2x dnevno. svih sedam programa je u funkciji, uključujući i onaj koji detektira prljavost suđa :mrgreen
nedostatak, ili bolje rečeno dosadašnje mane su uglavnom potrošne...otišao je nekakav ventil, prije cca dvije godine, 700 kn i sad je na izdisaju guma na vratima na jednom dijelu i treba ju zamijeniti. kupljena 2007.
generalno. ja zadovoljna.

pere super. ali to isključivo ovisi o tabletama i prašku.
Give a man a fish and he will eat for a day; teach a man to fish and he will eat for a lifetime; give a man religion and he will die praying for a fish.
malamaja
foreverjungfrau

Prethodna

Natrag na Mame (i tate!) u akciji

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.