Sada je: 05 kol 2026, 23:41.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

zeezee je napisao/la: http://www.daysoutguide.co.uk/offers.aspx
tu, osim muzeja, galerija i sl, imaš i neke restorane, barove......
e, da bi ostvarila pravo na to moraš uzeti Travel card u papirnatom obliku,

Cathy je napisao/la:Ovo je zgodno: https://www.londonpass.com/london-pass-prices.php

.

Također Tate Modern me nije posebno oduševio iako sam ljubitelj moderne umjetnosti. London Eye je OK, a za akvarij kaže MM da isto nije ništa posebno ali s obzirom da naš malac obožava ribe onda je to njemu bilo super. Madamme Tussauds se isto isplati vidjeti i klincima je fora, posebno ovim malo vecima, a ima na kraju dio Dungeon-a koji je sasvim dovoljan da se London Dungeon preskoci
British Museum fascinantan, imaju neki prospektic za brzi obilazak u sat vremena, ali klince nije dojmilo. Od Natural History muzeja smo nazalost odustali jer je bila ogromna guzva da bi morali cekati 1h da udjemo. Trebalo bi tamo doci malo prije otvaranja radnim danom...
palunkica je napisao/la:Cure koje ste bile u Londonu, dajte neki link smještaja i kakav vam je bio (udaljenost, cijena, čistoća.....)
Može i na pp

))
, zatim u kuhinji nema tople vode jer je preslabi pritisak, imas ju tek ako pustis vodu pod tusem i stvarno je malo za 4 osobe. 

Buba je napisao/la:Mi idemo (nas troje) od 6.-10.8. Karte sam kupila, smještaj rezervirala, ali sad mi se čini da je predaleko (5. zona). To mi dodje 9 stanica od centra, ali zanima me zna li netko kolika mi je cjenovna razlika? Je li možda bolje da uzmem neki bliži hotel, malo skuplji, ako mi dodje na isto..?
I radije bi neki hotel ili b&b tako da mi je uključen doručak zbog djece, da ne moram misliti na jelo čim izađemo van...

ja planiram sa svojima isto u skoroj buducnosti pa te molim na povratku iscrpan izvjestaj i dobar provod zelim 

medo, koliko ste dana bili da vam se isplatio i hop on hop off i travelcard. TO upravo i mi planiramo.
Koje ste atrakcije išli s travelcardom?
plus free vožnja brodom po Temzi - ovo što Medo opisuje, od Towera do Greenwicha, krasno
, u odnosu na kraj turnira, naravno)
), pa Globe Theatre. London Eye nas ne zanima uopće. Moram danas još baciti pogled, bed mi je što moram ispisati datume, a datumi ovise o vremenu 
Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.