Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
19 lip 2014, 13:20
Osim onih standardnih oblika pomoći prije misec dana, uključila sam se u projekt Žena ženi. Pa mi se javila moja 'žena iz Gunje' i otad smo u kontaktu. Šta triba, pokušam organizirat. Trebala je veša i lijekova, a sad treba posuđa.
25 lip 2014, 21:52
Kako se može uključit u to?
27 lip 2014, 10:48
Nadice, jedan moj kolega (porijeklom je baš iz Gunje) sa svojim prijateljima organizira skupljanje namještaja i tehnike, skladište negdje u Lučkom, voze u Gunju.
27 lip 2014, 11:02
Skorpi, jel se moze tocno saznati sto im treba? Neki popis? Imam dosta posteljine u dobrom stanju koju bi prosljedila, a naslo bi se sigurno i namjestaja i svega...
27 lip 2014, 12:26
Da, ajde da se bar mi organiziramo i pomognemo.
Moja udruga je pomogla Dinu Lučiću s kupovinom antidekubitalnog madraca, a Emmezeta kada je čula za koga je, donirala je posteljinu
28 lip 2014, 13:29
Poslala sam vam pp.
28 lip 2014, 15:00
Ajde pliz i meni posalji pp, imam djecje robe i opreme ako nekom treba
30 lip 2014, 18:02
skorpi, jel trebaju možda sobna vrata, 85cm, to su ona na koja ide i staklo, ali ga mi nikad nismo stavili.
štok nije uključen
boja drveta, prelakirana su bezbojnim lakom
baš sam mislila ovih dana staviti oglas da ih se riješim...
jedino što bi netko morao doći po njih, mi ih nikako ne možemo dovesti...
odjeću smo ostavili u Caritasu, ne znam kome će je oni proslijediti
12 kol 2014, 12:27
Može i meni pp?
Jel netko već gledao ovo:
http://www.hrvatski-prijatelji.com.hr/Ako sam dobro shvatila uplaćuje se direktno na račun odabrane obitelji