Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
02 lip 2014, 11:10
Nemam sušilicu i još uvijek ju ne namjeravam kupiti

, zimi sušim na stalku za veš, obično operem navečer i suši se u hodniku ili kuhinji ili i tu i tam ak operem dvije mašine

, najčešće je do jutra suho.( na zadnje ispiranju uključim turbo centirifugu ) Kad operem danju stavim stalak s vešom u našu spavaću sobu.
Kad je lijepo sušim vani, danas će mi se sigurno osušit dvije mašine bez problema.
02 lip 2014, 11:46
ma kuzim ja da sam se navukla i da ljudi mogu i bez toga. i mogla bih da moram, valjda.
mislim, navikne se i magarac na batine, jel.
ali evo, zasad ne moram
02 lip 2014, 13:21
mmar je napisao/la:Ako mi se veš ohladi u sušilici ja ju radije upalim na još 10 minuta pa vadim topli veš , nego da peglam.

mada, ja volim peglati, ali svejedno peglam samo ono što moram.
02 lip 2014, 22:28
Istina je da roba iz susilice izlazi mekana i iako nije bas turbo neizguzvana, mekana je pa dosta toga ne treba peglati.
Ali unistava robu i skupi bas ono sto najmanje treba
S tim da je ova moja Bosch i nije bila nimalo jeftina...najvise mi smeta sto napravi grozan zrak u kupaonici (nema prozora).
Za one s puno clanova kucanstva, sigurno je nezamjenjiva.
03 lip 2014, 19:54
Kad naša sušilica radi, kupaonica baš lijepo miriši po opranom vešu. Isto nemamo prozor na kupaonici. Zapravo cijela kuća lijepo miriši.
03 lip 2014, 20:08
ja sam u istoj grupi kao Dudley samo joj mane nalazim, nikako da se srodim s njom i sušim u njoj samo ručnike. A da bi ju stavila na perilicu natjerala sam MM da digne strop u kupaoni i plinski bojler
03 lip 2014, 22:48
Lijepo mirisi ali sve je nekako puno prasine a kad na filteru vidim koliko je mucica izvukla iz robe nema sanse da stavim ista novije u nju, samo posteljinu, rucnike i majice za po doma.
03 lip 2014, 22:53
I ja tako, posteljinu, ručnike, veš i nebitne stvari. Zato valjda i traje toliko
03 lip 2014, 23:01
ja baš i nisam primjetila da nešto miriše osim što pakleno zagrije kupaonu
10 lip 2014, 09:01
mada, ja volim peglati, ali svejedno peglam samo ono što moram.
10 lip 2014, 09:19
lastavica je napisao/la:ja baš i nisam primjetila da nešto miriše osim što pakleno zagrije kupaonu
moja whirlpoolova je prekrasno mirisala, beko samo zagrije kupaonu
17 lip 2014, 10:53
ivana, jesi kupila?
Bitno je da sam se hvalila našom iz 1986. Izgleda da je umrla prirodnom smrću, ne znam da li da uopće zovem servis.
Jučer grije ko luda, samo što se nije sva posteljina spalila, a u spremniku ni kapi vode.
I upalila se neka lampica, nemam pojma što znači jer uputa nemamo više
17 lip 2014, 11:01
nisam kupila, dobila sam jednu burazovu rezervnu iz garaze

neka stara i skroz obicna, ali susiiiiii
17 lip 2014, 11:04
palunkica je napisao/la:
Bitno je da sam se hvalila našom iz 1986. Izgleda da je umrla prirodnom smrću, ne znam da li da uopće zovem servis.
Jučer grije ko luda, samo što se nije sva posteljina spalila, a u spremniku ni kapi vode.
I upalila se neka lampica, nemam pojma što znači jer uputa nemamo više
joj, pal

tako je i moja prije nego što je pregorila, prvo spalila sav veš

a lampicu prelijepi vrpcom, ko penny u big bangu
17 lip 2014, 11:15
Uh imam tako uspomene na pogoreni veš pred 20-ak godina

- nakon tog nezaboravnog iskustva sam do predlani zaobilazila sušlice u širokom luku
Onda mi je jedna zapala za oko (i novčanik

) - sad smo si dobre, ručnici su puuuno mekši
Nekidan dijete mlatarujući kupaonom nešto stisne i doleti usplahireno da piše "PRUSE" (a piše "PAUSE"

) - otklonila sam mu strah ubrzo i objasnila uzrok i rješenje, ali je i meni koji tren trebalo da PRUSE razriješim
17 lip 2014, 11:43
palunkica je napisao/la:I upalila se neka lampica, nemam pojma što znači jer uputa nemamo više
znaju tako biti stare upute na netu... neke dobre duše znaju to skenirati.