Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Re: EVO TV - ima li tko?

25 stu 2014, 20:27

a do koga je to kaj ne krepa? do mog sretnog horoskopskog znaka? :lol
ma besplatne minute mi ništ ne znače kad mi ionak stoji telefon za ukrast.
ali.... s obzirom na godinu moje proizvodnje, dobro mi dođe kao pas tragač za mobitelom, ono jel kad na zoveš sam sebe i skontaš da je mobitel u frižideru ili na tak nekom čudnom mjestu :nata

25 stu 2014, 20:41

ccccc besplatne minute trošiš da samu sebe nazoveš :mrgreen nije loše....dala si mi hint. ja obično zamolim juniorku :plavusa

25 stu 2014, 21:06

Alex, kad na to napakiraš sportski paket, snimalicu i MaxTVtogo i koji poziv s fiksnog u mrežu drugih operatera (a to su mi starci) i par razgovora s mobitelom, dođeš do mojih cifri.

Ja sam generalno jako zadovoljna sa svim, osim što neki drugi nude puno jeftinije. Ali ne u mom kvartu, nažalost

25 stu 2014, 21:14

aaaaa onda ok. ja sam te dodatne pakete sve poskidala, imala sam 3 mislim kad sam zborojila minute mjesečnog gledanja plaćenih paketa (otprilike 15 minuta :lol). snimalicu sam imala onaj probni period besplatni i nijednom je nisam koristila :lol . sad eventualno posudimo jedan film mjesečno. i to je to.

11 pro 2014, 19:15

Mm ga ima u stanu a mi imamo maxtv, uglavnom odlican za tu lovu, nosili ga namore ma sve odlicno. Kad se mm vrati otkazat cu max i uzet samo evo .

11 pro 2014, 19:16

Samo ne znam kako cu se rijesit maxtv i svih njihovih usluga koje imam :ne

11 pro 2014, 20:15

tesko :lol kao i sve sto si potpisala nekom telekomu ili banci :lol za izvući se iz njihovih kandzi kad te jednom dohvate treba doktorat iz prava i opet nisi stopostotno sigurna da ćeš uspjeti.

12 pro 2014, 19:36

Tak sam si i mislila i zato i jesm sve te godine kod njih. Budem jedno po jedno rjesavala :lebdi

12 pro 2014, 22:51

Ako si pod ugovorom, pricekaj istek ugovora. Nakon isteka ugovora, mijenjas sto zelis
Po zakonu, operater MORA ponuditi internet bez da ga veze za fiksni telefon.
Odgovori