Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
25 stu 2014, 20:27
a do koga je to kaj ne krepa? do mog sretnog horoskopskog znaka?

ma besplatne minute mi ništ ne znače kad mi ionak stoji telefon za ukrast.
ali.... s obzirom na godinu moje proizvodnje, dobro mi dođe kao pas tragač za mobitelom, ono jel kad na zoveš sam sebe i skontaš da je mobitel u frižideru ili na tak nekom čudnom mjestu
25 stu 2014, 20:41
ccccc besplatne minute trošiš da samu sebe nazoveš

nije loše....dala si mi hint. ja obično zamolim juniorku
25 stu 2014, 21:06
Alex, kad na to napakiraš sportski paket, snimalicu i MaxTVtogo i koji poziv s fiksnog u mrežu drugih operatera (a to su mi starci) i par razgovora s mobitelom, dođeš do mojih cifri.
Ja sam generalno jako zadovoljna sa svim, osim što neki drugi nude puno jeftinije. Ali ne u mom kvartu, nažalost
25 stu 2014, 21:14
aaaaa onda ok. ja sam te dodatne pakete sve poskidala, imala sam 3 mislim kad sam zborojila minute mjesečnog gledanja plaćenih paketa (otprilike 15 minuta

). snimalicu sam imala onaj probni period besplatni i nijednom je nisam koristila

. sad eventualno posudimo jedan film mjesečno. i to je to.
11 pro 2014, 19:15
Mm ga ima u stanu a mi imamo maxtv, uglavnom odlican za tu lovu, nosili ga namore ma sve odlicno. Kad se mm vrati otkazat cu max i uzet samo evo .
11 pro 2014, 19:16
Samo ne znam kako cu se rijesit maxtv i svih njihovih usluga koje imam
11 pro 2014, 20:15
tesko

kao i sve sto si potpisala nekom telekomu ili banci

za izvući se iz njihovih kandzi kad te jednom dohvate treba doktorat iz prava i opet nisi stopostotno sigurna da ćeš uspjeti.
12 pro 2014, 19:36
Tak sam si i mislila i zato i jesm sve te godine kod njih. Budem jedno po jedno rjesavala
12 pro 2014, 22:51
Ako si pod ugovorom, pricekaj istek ugovora. Nakon isteka ugovora, mijenjas sto zelis
Po zakonu, operater MORA ponuditi internet bez da ga veze za fiksni telefon.