Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
07 srp 2017, 06:23
Ja sa sobom uvijek nosim i malu rajnglicu u kojoj kuham kavu, griz, zobene pahuljice..., svoju šalicu i žličicu i ovo gore sve navedeno
07 srp 2017, 09:41
MalaSirena je napisao/la:Ja sa sobom uvijek nosim i malu rajnglicu u kojoj kuham kavu, griz, zobene pahuljice..., svoju šalicu i žličicu i ovo gore sve navedeno

Vidiš, i šalicu sam zaboravila da nosim.
09 srp 2017, 13:20
Duga je napisao/la:Hvala
Imam još par pitanja, za domaćice u apartmanu

, najprije sam se premišljala, ali da na kraju ne bude - pa šta nisi pitala žene koje znaju...
Kako si organizirate kuhanje u apartmanu, nosite li šta od kuće ili se opskrbite u lokalnoj trgovini kad stignete, kuhate samo jednostavna jela...
Nista ne nosim jer u biti sve za prvu ruku imas u app. Ak nema kupim u najblizem lidlu sve. Kuham samo jednostavna jela i to samo rucak, vecera ukoso dorucak zitqrice , cesto jedemo i iz konzuma spara i slicno gotovu hranu . Sto krace i jednostqvnije.
09 srp 2017, 13:23
Dobri andjeo je napisao/la:Nista ne nosim jer u biti sve za prvu ruku imas u app. Ak nema kupim u najblizem lidlu sve. Kuham samo jednostavna jela i to samo rucak, vecera ukoso dorucak zitqrice , cesto jedemo i iz konzuma spara i slicno gotovu hranu . Sto krace i jednostqvnije.
Potpisujem, samo sto sam od ove godine izbacila kuhanje rucka. Lijepo odem do Konzuma i kupim vec gotovo, i odmah imam vise vremena za uzivanje i opustanje.
09 srp 2017, 13:25
Sad citam kaj vi sve nosite. Covjece

ja bas nis. Cijene u lidlu su ti svud iste u lipu, u app ima suda sve sto mi treba , i dezva za kavu i salice, krpe sve. Zna ne biti soli i ulja al to kupis, pa to je par kuna. U hrvatskoj cak ima i toga , u slo nema soli i sredstva za sude i spuzvice al kod nas bude obicno svega.
09 srp 2017, 21:24
Pa nema lidla svuda.
09 srp 2017, 21:54
Studenac i Tommy znaju imati skroz korektne cijene. Ovo s nošenjem toliko stvari je i meni SF
09 srp 2017, 21:55
mazilica je napisao/la:Pa nema lidla svuda.
Točno.

A i cijene u Istri su grozne. Tamo di sam ja bila u dućanu 1 litra z"bregov mlijeka je 9,5 kuna. 1 litra.

Imala sam Plodine i Kaufland ali do njih treba ići autom.
09 srp 2017, 23:10
Trebalo bi na booking.com filtru traziti da apartma ima lidl ili kaufland u xy metara
10 srp 2017, 08:48
Mi svake godine dio ljetovanja provedemo u unutrasnjosti krka jer mi tata tu ima kucu. Ovdje nema niceg. Kupamo se u baski di ima samo konzum. Lidl je u krku otviren prije mjesec dana. Jucer sam u puntu za wc papir, 400 g piletine I pola omanje lubenice dala 65 kn. . U trgovini krk.
10 srp 2017, 09:12
sta cu nositi zavisi kamo idem. ono sto mi je vazno da uvijek uzmem je dobar noz, gulilicu krumpira, cesto i stapni mikser, kuhinjske krpe.
10 srp 2017, 11:00
mazilica je napisao/la:Mi svake godine dio ljetovanja provedemo u unutrasnjosti krka jer mi tata tu ima kucu. Ovdje nema niceg. Kupamo se u baski di ima samo konzum. Lidl je u krku otviren prije mjesec dana. Jucer sam u puntu za wc papir, 400 g piletine I pola omanje lubenice dala 65 kn. . U trgovini krk.
Ja sam do sada jednom tjedno planirala kupnju u Krku- Plodine i Konzum, sada moram napokon dodati i Lidl.
10 srp 2017, 17:19
A mozda i obrisati Konzum
Mislim, ne znam za Krk, ali u pakostanama su zatvorili konzum
10 srp 2017, 17:35
VIPmama je napisao/la:A mozda i obrisati Konzum
Mislim, ne znam za Krk, ali u pakostanama su zatvorili konzum

Ovo je Superkonzum, sumnjam da će ga zatvoriti.
11 srp 2017, 22:51
Moguce da nece
12 srp 2017, 09:08
Ma nece zatvoriti Superkonzum u Krku, ali ja rijetko idem tamo otkad se otvorio Lidl.
12 srp 2017, 09:12
Ana2010 je napisao/la:Ma nece zatvoriti Superkonzum u Krku, ali ja rijetko idem tamo otkad se otvorio Lidl.
Kako je u Lidlu? Gužve? Ima robe koja je na akciji ili nestane prvo jutro? Parking dovoljno velik za sezonu?
12 srp 2017, 09:15
Guzva je vecinom kad dodjem. Parking je dovoljno velik. Od stvari na akciji nesto bome plane isto jutro - npr. ekoloski aparatici za komarce, a odjeca - kako sto. Za popularnije artikle brzo ponestanu pojedine velicine, cini mi se.
12 srp 2017, 09:17
Ne znam ima li Lidl jos gdje osim u Krku ovakvo radno vrijeme: 7-23 svaki dan.
12 srp 2017, 09:20
U Biogradu.
12 srp 2017, 09:24
U Novom Vinodolskom ljeti radi do 24 sata. Sad trenutačno do 23.
Uvijek je gužva
12 srp 2017, 09:28
Ana2010 je napisao/la:Guzva je vecinom kad dodjem. Parking je dovoljno velik. Od stvari na akciji nesto bome plane isto jutro - npr. ekoloski aparatici za komarce, a odjeca - kako sto. Za popularnije artikle brzo ponestanu pojedine velicine, cini mi se.
Hvala.

Sada sa bebom, i dok sam sama sa djecom morati ću se orijentirati samo na jedan dućan, pa da se pripremim.
Iako nema mi do Superkonzuma u Omišlju, sa natkrivenim parkingom.
12 srp 2017, 12:53
Cathy je napisao/la:Ana2010 je napisao/la:Ma nece zatvoriti Superkonzum u Krku, ali ja rijetko idem tamo otkad se otvorio Lidl.
Kako je u Lidlu? Gužve? Ima robe koja je na akciji ili nestane prvo jutro? Parking dovoljno velik za sezonu?
Najljepsi lidl u kojem sam bila. Parkinga ima, guzva ko I svakom drugom ducanu na moru, ali azurno otvaraju blagajne. Ima robe na akciji
12 srp 2017, 15:26
Kakvo je stanje u Vodicama?
28 srp 2017, 15:20
Samo da javim - sve je super prošlo, iako sam u startu mantrala onu Mircinu kako treba biti fleksibilan ako želiš na ovakav način ljetovati.
Mislim da smo s unajmljivanjem apartmana jednostavno imali početničku sreću. Bilo je nekih stvari na koje sam, u startu, njurgala, ali sam ih, ubrzo, prihvatila i prilagodila se. Što se tiče kuhanja, ponijela doze sa šećerom, soli, paprom i začinima, kuhinjske krpe, spužvice i tavu za palačinke. Sve je bilo u apartmanu i, u stvari, smo mogli doći ovako kako DA piše - bez ičega.
Mi smo, praktički, bili na dva obroka (osim curke) i sve je super prošlo.
Nakon ove slobode, više me ljetovanja u hotelu uopće ne privlače.
Hvala svima
29 srp 2017, 22:15
ma super da je bilo ok. mi smo u zatonu trenutno. tu se u ninu otvorile plodine pa ima klope , pa sam kombinirala, malo kuhala malo plodine. a i lid je u zadru.
ma da i nema neceg domacini su uglavnom jako ljubazni, mislim gledas na bookingu i to recimo kaj kazu drugi o domacinima, pa ak kaj fali zamolis i dobijes. u ovom zadnjem app gdje smo trenutno nije bilo dzezve za kavu, pitali gazdu i dobili. isto recimo i s vesmasinom, di nema zamolis i mozes oprat da kaj trebas i tak. nisam jos naisla na neke neljubazne. zato je meni recimo booking najsigurniji i najbolji. imas recenzije , i sama poslije uvijek napisem. a nije zanemarivo i da mozes besplatno otkazatt. to puno znaci dok imas djecu.
sta ja znam nekako uvijek je u blizini bio lidl gdi god smo isli ( u krugu 30 km )