Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
24 vel 2011, 10:29
ja i dalje ne kužim ovo sa brisanjem favorita

skužila sam da sa onom crticom mogu brisati , ali onda mi obriše kontakt u cijelosti , a ja to ne želim! Želim da mi kontakt ostane ali da nije u favoritima
24 vel 2011, 10:31
ma ne briše sve
24 vel 2011, 10:33
O da obriše na taj način

ostalo mi samo ime, broj je nestao
24 vel 2011, 10:37
evo sam si sad probno maknula seficu iz favorita.... i dalje mi je u kontaktima, i ime i broj
24 vel 2011, 12:22
JiA, imaš šeficu u favoritima

Još da imaš onu aplikaciju 1Tab for call, gdje bi ti kraj bio
24 vel 2011, 13:07
obrisalo mi brojeve
24 vel 2011, 17:12
kimuso lijepa maska, daj link ja sam bas u narucivanju , ja si uzela srebrnu , pa sjajne miror navlake za staklo,dvije torbice i svemu tome cijena 86 kn. koja je to razlika u odnosu na nas.
ma patko ja samo htjela znat kako sloziti wi fi, necu ga ja koristti al me nervalo sto ne znam kako
za doma mi ne treba kad imam laptop
patko daj ga okreni pa slikaj , mene zanima kako takva maska izgleda s prve str.
meni je najljepsi bez iceg al se bojim da ce mi past i skrsiti se.
24 vel 2011, 17:13
Dobri andjeo je napisao/la:kako sloziti wi fi, necu ga ja koristti
24 vel 2011, 20:37
DA, teoretski se ne bi trebao skršiti, ali meni osobno bi bila šteta da onako divni zaslon dobije ogrebotine iako vele da je do neke mjere otporan na njih.
Meni se sviđa moja naljepnica za njegovu guzu jer pokrije jabuku i onda na prvi pogled ne kužiš da je ajfon pa možda neće biti privlačan dugoprstićima
24 vel 2011, 20:43
Naprijed je običan, vidi se samo rub maske, ja sam imala tu zaštitnu za ekran i beskrajno me nervirala i makla sam ju. Nerviraju me trenutno čak i silikonske navlake baš zato što mi pokriju dio naprijed, ove tvrde maske su mi draže jer mi je ljepše tako
24 vel 2011, 21:07
meni su silikonske mrak jer ih stavim u autu naprijed kraj volana i kako god vozim stoje ko zalijepljene. mirror zaštita mi je prestrašno išla na kiki jer nisam ništa vidjela kroz nju čim sam bila na ječem svijetlu.
danas sam skužila da četvorka ima i kameru pod normalno tj. mogu snimafi i filmiće
24 vel 2011, 23:31
da, kamera je OK.
Ja sam ostala razočarana s fotkićem - svi su ga toliko hvalili pa na koncert sina nisam ponijela fotkić, pa su mi slike ispale zrnato
24 vel 2011, 23:41
ma meni je cetvorka, naprosto, genijalana :l)
25 vel 2011, 17:13
pa ima i trojka kameru ??
ja si kupila danas obicnu zastitu za staklo, a miror narucila netom, vidit cemo. narucila i tvrdu masku, srebrnu. jel se to lako stavlja ?
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... 0738152973i ovu
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... 4039wt_934
25 vel 2011, 17:26
Neznam kako je sa trojkama ali na četvorki definitivno ne valja tvrda maska , blic kod slikanja odbija od masku i slike su mutno bijjele
25 vel 2011, 18:38
Na trici imam plavu silikonsku masku i uopće ništa ne smeta blicu i fotkanju. Al su me sad ove leopardaste zaintrigirale.
27 vel 2011, 09:54
kako to matilda mislis, pa moja 3gs nema blic ??
jel se uopce moze negdje podesiti fotke i nacin snimanja ?
27 vel 2011, 10:03
Vj ti je blic iskljucen.
On se posesava na auto, ukljucen i iskljucen nacin rada. To s maskama i blicem vj ovisi o maski jerbo su to fejkovi rszno razni od kojih neke vj nemaju dobro prilagodjen otvor za fotoap i blic. Ja imam bikini opravicu, vidjela ju je patka, a ne kaputic pa mi nista ne smeta.
27 vel 2011, 10:07
Aplikacije za obradu fotki , imate koju ?
04 ožu 2011, 23:40
totalno sam se navukla na onu žirafu s kojom igraš "kad si sretan"
umirem od znatiželje - šta se dogodi kad napuniš epruvetu do vrha i desi li li se to ikad???
07 ožu 2011, 12:05
Moji klinci su totalni ovisnici o tom ajfonu....to je prestrašno....mali mi je nakrcao igrica na njega boli glava...sad su ludi za nekakvom igrom gdje si slažeš pitu kakvu hoćeš...valjaš tijesto, ukrašavaš....i pojedeš.
Meni je ajfon savršeno sredstvo za njihovo požurivanje (tko prvi ustane može igrat) i kažnjavanje (najgora kaznaaaaa).
Što se mene same tiče, meni je super skajpat sa kamerom s njega, msn-at, viber koristim dosta često i pokoju aplikaciju. Imala sam smart phoneove prije njega, ali iphone je iphone.
Kakva je to žirafa, btw?
07 ožu 2011, 14:07
kima, to i moja princeza obožava - mi smo došli samo do poljubaca jer ne želimo kupovati joj hranu. Ispušta preslatke zvukove ali je jako razmažena
07 ožu 2011, 15:50
jucer sam tu vidjela za tu zirafu pa instalirala. napunila dva puta tih 100 posto. nista se ne desi znacajno, samo dodu neke slicice zirafe s klincima, koje onda poslije isto mozes vrtit. ali ne vidim da se nesto s tim desava...
07 ožu 2011, 16:48
kako si došla do 100%?
07 ožu 2011, 22:32
kad sam sve pojela popila i izmazila zirafu

besplatno sam instalirala poker i jos neku glupu igricu. dobila jos za pit i jest, i tako dosla dva puta do 100 posto. igre sam odmah deinstalirala i to je to. al nista se posebno ne desava, samo se otvori za svaki dolazak do 100 posto nekakva slicica te zirafe s malim zirafama. ne kuzim poantu...
10 ožu 2011, 12:25
mi smo jučer došli do 98,5% i nikako dalje
10 ožu 2011, 21:40
Vj ti je blic iskljucen.
On se posesava na auto, ukljucen i iskljucen nacin rada.
jel si to meni napisala ? da 3gs ima blitz ? ja i dalje ne kuzim gdje se ukljucuje ako ga ima ??
10 ožu 2011, 21:49
Cure, kako prebacit ikonu s jedne strane na drugu (ak itko kuži što pitam

)?
Dakle, morala sam reinstalirati jednu aplikaciju i sad mi je naravno osvanula na zadnjoj strani, a ja bi da bude na prvoj.
Znam ih dobit da trepere i mijenjat im mjesto kad su na istoj strani, ali prebacivanje s jedne strane na drugu

.
10 ožu 2011, 22:29
isto kao i kod prebacivanja unutar jedne strane... samo vuci do kraja stranice i drzi ikonu...
10 ožu 2011, 23:47
Hvala! Uspjela iz prve

(nisam znala da trebam sekundu pričekat kad dovučem do ruba strane da se prebaci na drugu

).