Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Re: iphone - aplikacije

11 ožu 2011, 09:14

nadice, svako toliko nešto nudi besplatno za instalaciju, a kad dođeš iznad 90 svako toliko ti pokloni neku limunadu sam od sebe
u svakom slučaju, kad dođeš do 100, dođe beba žirafa kod mame al meni nikako nije jasno šta nakon toga

11 ožu 2011, 10:04

za svaki put kad dodes do 100 ti se otvori jedna nova stranica unutar one ikone s dudom i to je to :lol

11 ožu 2011, 13:42

kako maknem da mi sinkronizira kontakte? Sada svaki put nakon sinkronizacije imam preko 50% konataka duplo :ajme
i izašao je novi OS 4.3

12 ožu 2011, 15:07

evo ajfonuše moje drage pa bidajte :lol
http://cgi.ebay.co.uk/Apple-iPhone-4-32 ... 41577f58bb

12 ožu 2011, 18:27

:hahaha

15 ožu 2011, 21:55

ponudio mi itunes da instaliram novu verziju 4.3. no daunloda mi i onda javi kao gresku u konekciji :conf :conf

15 ožu 2011, 23:45

aaaaaaaaa :shock
http://cgi.ebay.co.uk/Apple-iPhone-4-32 ... 41577f58bb

16 ožu 2011, 00:06

kako maknem da mi sinkronizira kontakte? Sada svaki put nakon sinkronizacije imam preko 50% konataka duplo

Kad se spojiš sa itunsima, a on ti se automatski krene sinhronizirati, prekini sinkronizaciju, i onda odi na kontakte i isključi kvačicu sinkanja kontakata.
Sve ti piše u linku koji si ti originalno stavila ;) a meni ga je Anđa ponovno stavila (link) kad sam nešto pitala vezano uz to.

16 ožu 2011, 00:45

ma, stvar je u tome što mi je sin stavio tu kvačicu na sinkro kontakte, pa dok sam ja to povezala :roll
Moram se pohvaliti da sam čak sama došla do tog rješenja :yess

16 ožu 2011, 08:31

cure jeste vi uspjele staviti novi softver 4.3. i kako ????

16 ožu 2011, 13:33

da, bez problema, preko iTunsa
Iako se moj sin naljutio jer je rekao da i opet neću moći jailbreak-ati mob

16 ožu 2011, 17:27

ja nikako ne uspijevam, sve skine i javi da je problem s networkom.

16 ožu 2011, 17:39

daj mi pliz objasni kako tocno, jel si spojen s iphonom, jel treba sto kliknut ukljuciti. sve sam vec probala, skida mi skida, i onda javi da je isteklo vrijeme mrezi , ili da je mreza problem. ukljucim sve zivo, i nis. :ajme

16 ožu 2011, 21:45

šta će vam to?
zanima me kako otvoriti zadnje dvije slike na žirafi.sad imamo sve pod free, i za jesti i za piti, al sličice se ne otvraju

17 ožu 2011, 14:18

pa, istina jesam 3 puta to downloadala i 3. put je sve prihvatio :up
kima, kako si došla do tih slastica za tu izbirljivicu od žirafe :angry da nije tako slatka, već bih ju davno zbrisala

17 ožu 2011, 17:26

dobro probavat cu onda svaki dan :hahaha

23 ožu 2011, 13:10

Dobar dan drage forumašice,
ja malo proučavam ovu temu ali tek sad sam se registrirala...
Do sad sam sve probleme sa Iphone-om uspijela riješiti a danas mi se događa nešto što mi ide užasno na živce pa molim pomoć ako itko zna.
Imam iPhone 3GS i stavial sam naravno gore muziku, ringtonove, slikice i sve šta sam htjela, no danas nakon nekog vremena ignoriranja išla sam update-at iTunes jer mi je ona poruka već išla na živce...
Uglavnom nakon što sam update-ala iTunes i spojila iPhone na njega naravno tražio me da ga back up-am što sam i učinila
nakon toga sam vidjela da mi se izbrisala sva muzika sa ipod-a i nestali ringtonovi... pa sam provjerila na iTunes-u dal imam sve gore što sam imala i prije, i nakon što sam se uvjerila da je sve tu išla sam još jednom sync-at iphone da ispočetka sve stavim gore... muzika za ipod i slikice su mi se sve normalno prebacile ali ringtonovi samo 5 ringtonova (od odabranih 26)... probala sam sve živo ali nikako da ih prebacim... svih tih 26 koje sam skinula s neta imam i dalje u itunes-ima.. čak sam ih izbrisala i ponovo prebacila u itunes i opet probala sync-at ali ništa... samo tih 5 mi svaki put prebaci... šta da radim??? pomoć molim!! Hvala

23 ožu 2011, 14:02

ja sam uspjela sličnim potezom izbrisati kompletno SVE iTunese s laptopa, nisam ih mogla vratiti već sam dizala nove :ajme

23 ožu 2011, 14:05

Rimaithor je napisao/la:ja sam uspjela sličnim potezom izbrisati kompletno SVE iTunese s laptopa, nisam ih mogla vratiti već sam dizala nove :ajme

ja nisam izbrisala iTunes-e nego sam ga samo update-ala a sve što je bilo na starijoj verziji iTunes-a mi se prebacilo i na ovu novu verziju... samo sad na novoj verziji nikako da prebacim ringtonove na svoj iphone, ostalo sve ide normalno... a vidim pod "ringtones" da imam gore sve ali kad ih sinkroniziram sa mobom, kad ih prebacim, prebace se samo 5 a ostalih 21 nema šanse... neznam kako da svih 26 ringtonova prebacim na iphone?? :(

23 ožu 2011, 14:25

ja mislim da u itunesima novima uopće nema rubrike ringtones i da je to zato...iz istog razloga ja nemam svoje ringtonove nego koristim one default.

:angry

23 ožu 2011, 14:27

Jesi provjerila dal su ti svi ringtonovi čekirani u kućici za sinkanje?

Inače - došla sam napisati i opisati situaciju od prije par dana, čisto da znate ako vam se dogodi da ne paničarite.

Neki dan, ispraznio mi se ajfon i ugasio naravno. Kad sam ga stavila na punjač - ništa, ne reagira. Znam da mu treba par minuta da dodje do toga da se prikaže baterija koja se puni, i onda još par minuta da se upali, sve ok, al ništa se ne događa. Probala razne (skoro sve :lol) štekere u kući - ništa. Ostavila cijelu noć na punjaču - ništa.
Optužila punjač, al kratkom provjerom (prištekala na svoj punjač ajfon od kolege na poslu - i radio je uredno) vidim da niej problem u punjaču.

Mislila otići na servis da mi vide šta je (sva uspaničena naravno) al doslovno na putu prema servisu srela frenda, koji mi kaže da se to zna dogoditi, i da treba gornji gumb (di se pali i gasi) držati dugo. Al stvarno dugo. Dok se ne upali. Pa smo ga držali na tom gumbu nekih valjda pet minuta (osjećaš se glupo dok tak stojiš i držiš gumb na mrtvom telefonu :lol) i stvarno se upalio.
Jes da se odmah ugasio (jer je baterija bila prazna) ali kad sam ga nakon toga stavila na punjač, normalno se počeo puniti.

23 ožu 2011, 14:35

Tania je napisao/la:ja mislim da u itunesima novima uopće nema rubrike ringtones i da je to zato...iz istog razloga ja nemam svoje ringtonove nego koristim one default.

:angry

nema ih u originalu ali isti tren kad ti svoje skinute ringtonove prebaciš u library stvori ti se podnaslov ringtonovi i imaš ih dalje... tako da ih svaki itunes ima bez brige... i vidim si podnaslov ringtonovi i vidim sve koji su mi unutra i prebacujem ih već duže vrijeme, jedino od danas zeza kad sam još dodatno update-ala itunes

23 ožu 2011, 14:38

patkica je napisao/la:Jesi provjerila dal su ti svi ringtonovi čekirani u kućici za sinkanje?

jesam, prvo sam sinkronizirala tako da sam označila "svi ringtonovi" a onda sam kasnije probala opet i označila "samo odabrani" pa sam jednog po jednog, svih 26 označila i onda sinkronizirala i opet ništa... samo tih 5 je na iphone-u a ostali se ne mrdaju

24 ožu 2011, 08:39

ja i dalje ne uspijevam staviti novi softver :dunno

29 ožu 2011, 01:21

patak, to se i meni dogodilo. no ja sam bila gora od tebe. otisla u AM do t-centra i oni su mi ga samo resetirali na nacin da su stisli i gornji gumb i ovaj glavni okrugli istovremeno i drzali malo duze. :lol

29 ožu 2011, 10:21

curke mene izluđuje fotoaparat na mojoj četvorci, ima li neka opcija u postavkama (ja nisam skužila) da aparat brže okida, neopisivo me nervira dok pokušavam uslikati svom malenog ..dok on okine maleni je već odavno u drugom kraju sobe :angry , mislim pa totalno mi je neupotrebljiv taj aparat :roll

29 ožu 2011, 10:23

Meni je spor ako uključim hdr, ako isključim onda mi je ok.

29 ožu 2011, 10:38

ma isključim i ja hdr , al đaba kad mu treba da okine pol sata :/ s njim mogu jedino slikati zgrade, spomenike , ali sve što je u pokretu nikako ne uspijevam

29 ožu 2011, 15:18

Mano, tajtrik sa oba gumba sam odavno savladala, al ovaj put to nije upalilo, inace je to za resetiranje dovoljno. Osim ponekad.

29 ožu 2011, 15:32

ma ja stvarno moram reći da nemam problema sa sofverom nikakvih...za razliku od prijašnjeg smartphonea-Nokie koja se svako malo zblesirala pa sam morala bateriju vadit da je resetiram.
Odgovori