Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Re: iphone - aplikacije

11 lip 2011, 22:47

Citam..dosla do str.6
svasta se da ovdje nauciti,super topic!! :1

15 lip 2011, 10:28

Cure help!
Bijela 4 stigla jucer :luv E sad se valja upoznat sa zvijeri :ajme
Imam par pitanja pa ako neko ima vremena i zivaca da mi objasni..
1.Kupila sam full body zastitu i isla po uputstvima da je stavim..i iznerviram se kad se pocela rastezati i nemre se nariktat..ipak je to fina mekanika za mene drvosjecu..i :ajme zguzvam sve i pojedem!Bacim front :/ ostala mi zastita za zadnju stranu-nesmijem ni pokusati vise..nesmijem MM ni reci...
Pitanje:ima li ista drugo sto bi zastitilo prednju stranu a da nije ova folija sto mi kida zifce?

2.Iskusne ajfonasice na koju foru mogu privatizirati sms-ove,da mi neiskacu otvorene poruke po ekranu?

3.Kupila sam pjesmicu,kako da ju stavim kao ringtone?Jedva sam ju nasla..i to u ikonici Nike+ipod..sigurno se moze jos negdje vidjeti..

4.Obzirom da nisam imala kontakte u PC vjerujem da ih moram manuelno unijeti u iphone...Jel nemogu prebacit kontakte preko bluetootha npr. sa starog moba na iphone?

5.WiFi-me pita lozinku,otkud znam?Inace ide preko moje mreze 3G.Doma smo na routeru.(ak to sad nesto znaci..)..

6.iBooks na hrvatskom jeziku di nadjem?

7.MMS mi je radio na starom mobu,sad nemrem iz Swe poslat mami u HR MMS.Zasto?

Oh..

16 lip 2011, 20:30

skoro sve odgovore imas na ranijim stranicama ;)

16 lip 2011, 21:01

Sve sam ja to procitala..Snalazim se..JOs muziku neznam.Ima li nase domace muzike free il moram svaku pjesmu platit?

17 lip 2011, 08:33

pa stavi si svoju muziku sa kompa u itunese i sinkroniziraj iphone.

17 lip 2011, 11:00

ja san beznadezan slucaj..neam muziku ni u laptopu..m
a tako smo muzikalni:p

17 lip 2011, 16:55

.JOs muziku neznam.Ima li nase domace muzike free il moram svaku pjesmu platit?
ako mislis na ringtone , njih si free koju god pozelis skines s audiko.com.

22 lip 2011, 11:49

Dobri andjeo je napisao/la:

Jel mislis da sa safaria udjem u audiko.com i downlodam si pjesmicu koju ce mi on svirat kao ringtone?
Il se opet moram vucat po itunes..ja tamo nista nevidim osim aplikacija koja sam skinula.. :dunno Sto sve mora bit tako komlicirano :angry
Sinoc sam s itunsa kupila par pjesmica u namjeri da ih dodijelim likovima iz imenika..pa kad me zove MM da svira Marvin Gaye,a kad me zove frendica da svira Alicis Keys itd..Medjutim svira ih samo u ipodu :angry nigdje nevidim opciju ni umeniku ni nigdje da mogu i jednu od tih pjesmica staviti kao rington.I uzmem kabel i skopcam se na laptop u nadi da cu tamo vidjeti kupljene pjesmice i naci opciju za prevlacenja u ringtones-NEMA!
E stvarno sam ljuta!Pitam frendicu koja ga ima vec godinu,ona i dalje fura isti glupi ringtone koji je imala u iphonu,standardni. :roll njoj se to nikad nije dalo istrazivati-dok ja zelim znati i koristiti sve sto mogu..pa jel?Inace bih kupila nesto od 80EU i imala u tu svrhu.

E da, zelim s vama podijeliti app za skidanje kg..meni je fora ;)
zove se ShapeUp :1

24 lip 2011, 10:06

Gloria's Mum je napisao/la:
Dobri andjeo je napisao/la:

Jel mislis da sa safaria udjem u audiko.com i downlodam si pjesmicu koju ce mi on svirat kao ringtone?
Il se opet moram vucat po itunes..ja tamo nista nevidim osim aplikacija koja sam skinula.. :dunno Sto sve mora bit tako komlicirano
Sinoc sam s itunsa kupila par pjesmica u namjeri da ih dodijelim likovima iz imenika..pa kad me zove MM da svira Marvin Gaye,a kad me zove frendica da svira Alicis Keys itd..Medjutim svira ih samo u ipodu nigdje nevidim opciju ni umeniku ni nigdje da mogu i jednu od tih pjesmica staviti kao rington.I uzmem kabel i skopcam se na laptop u nadi da cu tamo vidjeti kupljene pjesmice i naci opciju za prevlacenja u ringtones-NEMA!
E stvarno sam ljuta!Pitam frendicu koja ga ima vec godinu,ona i dalje fura isti glupi ringtone koji je imala u iphonu,standardni. :roll njoj se to nikad nije dalo istrazivati-dok ja zelim znati i koristiti sve sto mogu..pa jel?Inace bih kupila nesto od 80EU i imala u tu svrhu.

E da, zelim s vama podijeliti app za skidanje kg..meni je fora ;)
zove se ShapeUp :1

Ma ja sam majstor svih majstora! :joy :joy :joy :1 Sve sam rijesila!I to sama! :drink

29 lip 2011, 10:26

Aj reci kako si riješila. Za neke od nas kojima se ne da zezati s isprobavanjem :p

30 srp 2011, 23:22

kako uploadati slike iz camere roll na FB?

i jel se baterija nakon prvih par punjenja oporavi? Koliko vam traje baterija u prosjeku? Jedan dan?

30 srp 2011, 23:56

rjesila misteriju aploudiranja fotki- downloadirala novu verziju

31 srp 2011, 14:39

Od danas korisnica i-pada 2, imam i i-phone al nekako tesko da se odreknem moje XPERIA Sony Ericson. ;)

01 kol 2011, 09:33

dešava li se ikome na IP4 da se baterija ne puni do kraja...već par puta mi se desilo da mi je cijelu noć na punjaču i ujutro je na 95% ili 97%...?

da li je tko konačno otkrio kako grupirati slike u camera roll? ima li neka aplikacija?

01 kol 2011, 19:46

Majo, svaka čast za uređaje :klanja
i ja bih ipad; imala ga u rukama i oduševljenje ne splašnjava :le

03 kol 2011, 15:13

A ja bi sad bijeli iphone4 .. Ja imam crni jer kada sam ga kupovala, bijeli jos nije ni izasao na trziste. Moj iphone je kupljen u vipu krajem sijecnja ove god. Kak bi mi bilo najpametnije napraviti zamjenu a da sto manje love izgubim? Ajme za tim bijelim slinim jos dok nije ni izasao a tek kad sam ga vidla uzivo...predivan mi je! :le

03 kol 2011, 15:19

ja imam bijelu zaštitu za Ip4 :-) ( koja nakon par mjeseci postane bež :lol )

nitko, što se tiče grupiranja fotki ? :(

04 kol 2011, 00:51

noelle- evo ti ovdje nesto o tome: http://www.nytimes.com/2011/01/06/techn ... 6askk.html

franika, moj je bijeli i imam bjelu koznu kosuljicu :le

04 kol 2011, 09:14

Noelle je napisao/la:dešava li se ikome na IP4 da se baterija ne puni do kraja...već par puta mi se desilo da mi je cijelu noć na punjaču i ujutro je na 95% ili 97%...?

da li je tko konačno otkrio kako grupirati slike u camera roll? ima li neka aplikacija?

iphone se napuni na 100 % za manje od sat vremena.
nesto nije ok ili s tvojim punjacem, ili s baterijom.

04 kol 2011, 12:12

Mene nervira sto ti traze kreditnu karticu da se registriras. Nemozes skinuti ni free aplikaciju ako nisi registiran korisnik i prilozio karticu.
Bila sam sad skoro na nekoj obuci u vezi ovoga i ovo pribiranje podataka mi se uopste ne svidja, a pogotovo podatci o kreditnoj kartici. :/

04 kol 2011, 14:01

franika je napisao/la:A ja bi sad bijeli iphone4 .. Ja imam crni jer kada sam ga kupovala, bijeli jos nije ni izasao na trziste. Moj iphone je kupljen u vipu krajem sijecnja ove god. Kak bi mi bilo najpametnije napraviti zamjenu a da sto manje love izgubim? Ajme za tim bijelim slinim jos dok nije ni izasao a tek kad sam ga vidla uzivo...predivan mi je! :le

Mislim da ti je onda pametnije u jesen čekati novu bijelu peticu ako već mijenjaš :lol

08 kol 2011, 13:34

MAJA Skopje je napisao/la:Mene nervira sto ti traze kreditnu karticu da se registriras. Nemozes skinuti ni free aplikaciju ako nisi registiran korisnik i prilozio karticu.
Bila sam sad skoro na nekoj obuci u vezi ovoga i ovo pribiranje podataka mi se uopste ne svidja, a pogotovo podatci o kreditnoj kartici. :/

ja nisam priložila nikakvu karticu i mogu skidati sve free apps...imaš opciju kod registracije ...card ( NONE ) na kraju

cleo -- hvala

snita - nemam pojma možda je do punjača...nije to svaki put...

još se nisam navikla na to pražnjenje baterije..uff.. :angry i stvarno ne vidim razlog zašto ne postoji izvješće o isporuci sms-a :)

08 kol 2011, 15:33

PA postoji, ako ti ne prođe SMS pojavi se uskličnik u crvenom kružiću kraa SMSa.

10 kol 2011, 07:39

rjesila misteriju aploudiranja fotki- downloadirala novu verziju
ja i dalje nemogu aploudat novu verziju :ne kad dodje do kraja javi da mi je isteklo vrijeme za network conection :ajme

10 kol 2011, 13:52

preporučam aplikaciju Croatia POI koja je sada besplatna :up (ja ju platila)
fantsatična interaktivna slikovnica na engleskom o Crvenkapici
i skinula free Monarchy o britanskim kraljevima
zarazna aplikacija - shape shift
memoriranje zvukova i boja - memodies

23 kol 2011, 16:49

Jel ima iphone kod poruka negdje za ukljucit potvrdu o isporuci poruke ?

23 kol 2011, 16:57

Nemam pojma, ali znam da se pojavi uskličnik kod poruke, ako nije uspješno isporučena.

24 kol 2011, 07:24

nasla sam aplikacije za izvjesce o isporuci sms delivery report,no ne radi kako treba , samo kad uruci obavijesti da je urucena, ne vrijeme i ime osobe...

24 kol 2011, 16:52

napravili aplikaciju za Ikein katalog za 2012 :up

25 kol 2011, 13:06

nešto mi je riknulo, već dva dana mi javlja da nema usluge ( telefon) , mreža radi tj. mail i aplikacije koje koriste net...palila ga i gasila, pa malo proradi pa otišla u t-com, pa mi zamijenili sim...i još gore :ajme ..i sad ću morati na servis očito.. :place
jel imao tko sličan problem?
Odgovori