Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Re: HM po n-ti put

13 stu 2011, 22:49

lara72 je napisao/la:Mene interesira kakva su vaša iskustva sa njihovim skijaškim hlačama. Dali su nepropusne? :mah

i mene i do kad je 50% na ski.odjeću?

13 stu 2011, 22:50

A kako shvaćate onaj njihov natpis "Kupi sad, odluči kasnije"? Pa još ispod, povrat robe moguć u roku od 28 dana bla,bla? Ja to shvatila da mogu vratit kupljenu stvar, a oni meni novce, ali ne, u CC1 mi prodavačica nije htjela vratit lovu, nego mi je uvalila HM karticu s iznosom cijene vraćene robe, tako da se HM osigura da ja taj iznos ipak potrošim kod njih :whew . Nije baš u skladu s tim natpisom...

13 stu 2011, 22:59

meni su vratili keš jer sam kupila kešom. a ja sam pitala kako ide kad plaćaš karticom i rekla mi je da dobiješ taj bon, koji moš potrošit u bilo kojem h&m u hr u roku od dvije godine
oću reć, ja ne shvaćam, ja uvijek pitam :D

13 stu 2011, 23:10

Meni je rekla u bilo kojem HM-u u roku od 5 godina :lol . I nije spominjala da je riječ u načinu plaćanja.

13 stu 2011, 23:13

a šta reć.... :whew
eto vidiš, meni u splitskom ovako rekli

14 stu 2011, 11:39

u zadnje vrijeme sve šta kupim moram vračati.....sve maje im imaju sitne rupice kao da su ih moljici izgrizli..... :mrgreen
nisam imala takvih iskustava kad sam kupovala vani.....
a u buduće pregledavat ću sve sa povečalom...... :hahaha

14 stu 2011, 12:26

Ovo za izloge je kućni red šoping centara, ako ti prodavačica izvadi iz izloga nešto i netko od osoblja ju vidi onda plaćaju nekakve kazne :roll u različitim centrima i različitim trgovinama sam dobila taj glupi odgovor kad sam pitala da mi nešto izvadi iz izloga :roll

A glede povrata robe u h&m mi se čine sasvim o.k. par puta sam bez problema vratila, zamjenila, dobila novac, ali ako platiš karticom nemožeš očekivati keš nazad :dunno zamisli kad bi svi tako štancali kartice i onda si dolazili po keš :lol

14 stu 2011, 12:28

Uvijek ti može vratiti lovu na karticu, mene su tako jednom u Bauhausu zezali da mi ne mogu vratiti keš jer sam platila karticom pa sam im rekla da mi vrate na karticu i to naravno može.

14 stu 2011, 12:33

može i tako ali nemam pojma kako je to izvedivo ..znam da se može jer su i meni jednom preko paypalla tako vratili lovu na karticu , ali evo ja npr. u svom dučanu nemam tu opciju na aparatu :dunno :whew

14 stu 2011, 12:49

A tko kaže da sam očekivala keš nazad? :dunno :whew
U Zari npr. najnormalnije vraćaju lovu na karticu s kojom si platio.

14 stu 2011, 12:55

O.K. :gace samo kažem da nemaju svi aparati tu mogučnost :mah

14 stu 2011, 12:59

ma sve ok, samo sam htjela reći da nije ok da reklamiraju da je moguć povrat (ne zamjena) robe, ako to nije (uvijek) moguće..

16 stu 2011, 12:19

u lidlu sam placala karticom i par puta nesto vracala i uvijek dobila lovu

16 stu 2011, 12:24

suncica77 je napisao/la:u lidlu sam placala karticom i par puta nesto vracala i uvijek dobila lovu

:dada

16 stu 2011, 13:13

suncica77 je napisao/la:u lidlu sam placala karticom i par puta nesto vracala i uvijek dobila lovu

po novom više u lidlu ne vračaju novac ako si platila karticom :dada mene u subotu vratili da ne može i kaže baba da već dugo imaju takvo pravilo, a ja se dobro sjećam da se prije moglo

16 stu 2011, 13:28

titirlica je napisao/la:

po novom više u lidlu ne vračaju novac ako si platila karticom :dada mene u subotu vratili da ne može i kaže baba da već dugo imaju takvo pravilo, a ja se dobro sjećam da se prije moglo

navodno su ih previše koristili kao bankomat

16 stu 2011, 13:31

lastavica je napisao/la:
titirlica je napisao/la:

navodno su ih previše koristili kao bankomat

:hahaha :hahaha pa da dobra fora , kupiš na karticu i sutra si dođeš po lovu :cool

16 stu 2011, 20:36

titirlica je napisao/la:

stvarno ???

16 stu 2011, 20:41

Madir je napisao/la:
lara72 je napisao/la:Mene interesira kakva su vaša iskustva sa njihovim skijaškim hlačama. Dali su nepropusne? :mah

i mene i do kad je 50% na ski.odjeću?

Nitko ne zna? :/

17 stu 2011, 09:29

A jel vidio netko u kojem h&m-u ima donjih dijelova trenirke ili hlačica 92,98 za cure?

17 stu 2011, 10:47

a je li tko vidio ovu kapu/kapuljacu

slika

17 stu 2011, 11:18

ivana7997 je napisao/la:a je li tko vidio ovu kapu/kapuljacu

slika

Ne, al su mi nečakinje naručile od moje mame za božić da im napravi :mrgreen , ona traži fotke i ideje ...
Tj. sad vidim da nije baš ista - ine traže to al da je šal u donjem dijelu

17 stu 2011, 15:35

Ajmeeee to sam nekad nosila, nisam već dugo vidjela.

17 stu 2011, 15:40

strasno mi treba, hladno je na biciklu, a kape mrzim.

17 stu 2011, 15:54

u cunda sam vidjela nešto, al je li to bilo baš to, nisam sigurna

25 stu 2011, 18:14

ivana, kris, evo nešto što bi vas moglo zanimati.
cura pod FB nadimkom Sušena žemljica ima besplatnu radionicu izrade tog kapošala
kopiram ispod fotke njezin poziv na radionicu.

slika

vani je hladno, magličasto, vidi se dah,
tri para čarapa i još su ti promrzli prsti...
a unutra toplo, mekano, i ti pod dekicom i stvaraš čudesa
magičnim štapićem... zvanim heklica!
pridruži nam se na kratkoj ali slatkoj radionici heklanja,
na kojoj ćemo polako, mekano i zabavno učiti
od samoga početka kako ispreplitati niti
i stvarati nešto iz ničega - a ovaj put to je
genijalna kapa koja je ujedno i šal i koja grije, grijeeeeee.... :)

radionica je BESPLATNA!!!
i to zahvaljujući studiu Nest,
galeriji koja podržava rad mladih umjetnika/ca - hvala!

održat će se u četvrtak, petak i subotu, 1., 2. i 3. 12.
od 18 do 21 sat svaki dan!

Ako vas ovaj poziv škakljika i zove da se upustite u ovu zen meku avanturu,
javite mi se što prije na mail: mashashasha@yahoo.com!
(odgovor ćete dobiti u ponedjeljak! :)

U grupi će nas biti 8,
kako bih se mogla svakome posebno posvetiti i objasniti sve moguće nejasnoće i cake u procesu stvaranja :)

molim vas da se javite samo ako možete doći sva tri dana - hvala vam :)

Vidimo se tamo!

Hekl on!!!

Sušena Žemlja a.k.a. Maša :=)

02 tra 2014, 15:45

praktično za stanovnike i zaposlenike u centru grada: u HM-u na Cvjetnom trgu, na razini -1 u petak otvaraju dječji odjel.

02 tra 2014, 17:45

anlan je napisao/la:praktično za stanovnike i zaposlenike u centru grada: u HM-u na Cvjetnom trgu, na razini -1 u petak otvaraju dječji odjel.

Super. :)

02 tra 2014, 19:14

A doslo im u glavu konacno :)
Zenska tamo mi je jednom rekla kako im je u centru najveci promet.

03 tra 2014, 08:33

- anlan - tnx na inf :buket :yess
Odgovori